Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Szerintem egyáltalán nem volt rossz az Atma, a helyzetkihasználásuk döntött. Gólokkal verhették volna ezt a Realt, csak világi bénák voltak, Courtois pedig nagyon sokszor kihúzta őket a bajból, plusz ziccerekben sokszor kaput sem találtak.. Megkockáztatom még Mbappénál is fontosabb játékosuk.Mascherano14 írta: ↑2026.01.08. 21:59:42Hát, nem áll össze az atlético sehogy sem. Bűnrossz real verte őket.
Én arra sem emlékeztem, tavaly hogy volt, de az biztos, hogy nemzetközi trend lett ez szerencsére a játékosok védelmében, úgyhogy egyre több versenysorozatban váltanak erre. Én speciel örülök neki, mert ha két csapat 90 perc alatt nem tudja eldönteni, az akkor már úgyis csak a szerencse kérdése lesz, legalábbis nem akkora a különbség, amennyi rosszat hoz az a plusz 30-40 perc.
Én azon csodálkoztam kicsit, hogy Flick sosem vetette be vkp poszton, pedig szerintem ott jobb teljesítményt nyújt, mint belső védőként. Most megtalálta Eric Garciát, de tavaly sem használta kp-n soha, pedig Xavi alatt remekelt azon a poszton.FcBarcelona1 írta: ↑2025.12.17. 13:02:23Christensen nagyon jó képességű védő.
Viszont nem először fordult vele elő hasonló
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... n-26989229
Conte is nyilatkozott mentális fáradtságról vele kapcsolatban.
Ezekre nem látunk rá, de valószínűleg lehet valami probléma az "ingyenes" igazolásokkal, ha lejár a szerződésük, ez szerintem benne van.
Tegnap nehezen, de behúztuk a meccset. Remélem nem áll be mindenki bunkerezni a Frankfurt példájából kiindulva.
Meccs közben is volt róla szó, 37 meccse tart a gólszerzési széria a bajnokságban, szerintem ez a csapat nagy erénye, nem lenne jó minden meccsen "kézilabdázni"
Ha ez így van, az nagyon szomorú és egyben elkeserítő is. Mentálisan leépítjük az Araujo/Christensen belső védő párost, mellette meg GM/Cubarsi/EG szaladgál ezeken a posztokon.
Csak valami ilyesmi lehet a magyarázat, vagy személyi súrlódás, bár ez Flicknél még nem volt elvileg. Esetleg valami fizikális dolog, ami nem szembetűnő, mondjuk még most műtét után is begyulladgat az Achillese, vagy ilyesmi. Mert képességileg egy polccal van az összes többi védőnk felett, és ezt minden egyes pályáralépéskor újra és újra bizonyítja.