Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek! Jelenleg ebben a szezonban csak a nevével jobb Zambi,Olinál!LG írta:Tavaly a cselzi és a milán ellen is hiba nélkül játxott, és az év nagy részében jol nyomta, amugy sem ment el rajta még sorsdöntő meccs. Belletti viszont abszolutt nem tud védekezni, az viszont télleg igaz, h ha támadni kell, abban nagyon jo-hiszen brazil. Idén Oleguer télleg rosszul kezdett, de itt 1enlőre még Zambrotta sem mutatott semmit.Zsolti írta:Jó,igaz,hogy a presas hátul marad védekezni,csak az a baj,hogy egy középszar csapat ellen is már szinte semmit sem ér..
Tavaly a cselzi és a milán ellen is hiba nélkül játxott, és az év nagy részében jol nyomta, amugy sem ment el rajta még sorsdöntő meccs. Belletti viszont abszolutt nem tud védekezni, az viszont télleg igaz, h ha támadni kell, abban nagyon jo-hiszen brazil. Idén Oleguer télleg rosszul kezdett, de itt 1enlőre még Zambrotta sem mutatott semmit.Zsolti írta:Jó,igaz,hogy a presas hátul marad védekezni,csak az a baj,hogy egy középszar csapat ellen is már szinte semmit sem ér..
Akkor tavaly elég kevés meccset láttál... Az év második felében sokan dicsérték, hogy biztosabb lett... Most azért nehezebb, hiszen - elvileg - Thuram és Zambrotta is előtte van.Subinho írta: azért ezzel vitatkoznék, az utóbbi időben belletti sprintelt vissza minden felfutása után és sokszor ért oda ő először a védelembe... emelett persze sokszor fennragadt, de őt be lehet állítani ha a csapatnak szüksége van arra, h támadjon. lásd: BL döntő! ment előre mint a gép!!! oleguert meg nem lehet hasonló helyzetben betenni, mert még futni sem tud, ha meg védekezni kell akkor meg főleg isten ments, h beálljon, mert akkor tuti zakó!!! szóval az ő haszna=0!!! ha nagyon védekező stílusban akarunk játszani, akkor bejön zambi helyett thuram jobbra, mert ő már nem fut fel annyit, viszont remekül helyezkedik és vele lehetne tartani az eredményt!!! ergo: oleguerre sem középen, sem hátul nincs szükség!!! játszhat a kupában, vagy gyengébb meccseken, ahol a tét, hogy 5-0, vagy 5-1 lesz a végeredmény...
azért ezzel vitatkoznék, az utóbbi időben belletti sprintelt vissza minden felfutása után és sokszor ért oda ő először a védelembe... emelett persze sokszor fennragadt, de őt be lehet állítani ha a csapatnak szüksége van arra, h támadjon. lásd: BL döntő! ment előre mint a gép!!! oleguert meg nem lehet hasonló helyzetben betenni, mert még futni sem tud, ha meg védekezni kell akkor meg főleg isten ments, h beálljon, mert akkor tuti zakó!!! szóval az ő haszna=0!!! ha nagyon védekező stílusban akarunk játszani, akkor bejön zambi helyett thuram jobbra, mert ő már nem fut fel annyit, viszont remekül helyezkedik és vele lehetne tartani az eredményt!!! ergo: oleguerre sem középen, sem hátul nincs szükség!!! játszhat a kupában, vagy gyengébb meccseken, ahol a tét, hogy 5-0, vagy 5-1 lesz a végeredmény...redmiller írta:Oleguer előnye Bellettivel szemben, hogy kevesebbet marad fent támadásnál, ergo: nincs annyira kiszolgáltatva a jobb oldal... Azért Belletti fentragadásaiból nem kevés gólt kaptunk... Ha jól emlékszem, ezért követelt több ember egy jobb oldali védőt az "Álmok színháza" topikban... (Átigazolási topik) Szerintem Belletti semmivel sem jobb Oleguernél... Egyik támadóbb, másik védekezőbb felfogású.Subinho írta:belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...(de bunkó vagyok...)
Oleguer előnye Bellettivel szemben, hogy kevesebbet marad fent támadásnál, ergo: nincs annyira kiszolgáltatva a jobb oldal... Azért Belletti fentragadásaiból nem kevés gólt kaptunk... Ha jól emlékszem, ezért követelt több ember egy jobb oldali védőt az "Álmok színháza" topikban... (Átigazolási topik) Szerintem Belletti semmivel sem jobb Oleguernél... Egyik támadóbb, másik védekezőbb felfogású.Subinho írta:belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...(de bunkó vagyok...)
én sem kötekednék, de az olaszok első meccsén nem játszott (sőt talán a másodikon se, de ebben nem vagyok biztos), viszont az igaz, hogy Zambrotta meg Belletti is jobb Oleguernél, de ennek ellenére én nem küldeném el őt, mert mi van, ha előbbi 2 megsérül? Bár ilyenre inkább ne is gondoljunk.Subinho írta:viszont zambrotta 7 meccsen végig!!!
Most lehet h lehurrogtok, de ez egy fórum és elmondom a véleményem! Én őszintén szólva picit örülök h Eto'o kidőlt, amíg jönnek az eredmények nélküle is akkor sztem mindegy ki lövi a gólokat! + Megmutathatja Saviola is h egykoron nem véletlen került ő a Barcába és volt közönségkedvenc (beleértve: engem!Subinho írta:jaja, ő is az, csak ő nem nagyon játszott, viszont zambrotta 7 meccsen végig!!! belletti is világbajnok, de inkább én csak azt mondanám, hogy világbajnok keret tag 2002!Zsolti írta:isten ments,hogy kötekedjek,de Belletti is világbajnok!Subinho írta:jobb szélen meg ott van egy világbajnok és mögötte a padon egy BL-döntőt eldöntő brazil szélvész...![]()
de a presas sráctól mindenképp jobb!!!!!!!!! és mivel középső védő nem lehet presas, így valakinek el kellesz menni... belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...(de bunkó vagyok...)
jaja, ő is az, csak ő nem nagyon játszott, viszont zambrotta 7 meccsen végig!!! belletti is világbajnok, de inkább én csak azt mondanám, hogy világbajnok keret tag 2002!Zsolti írta:isten ments,hogy kötekedjek,de Belletti is világbajnok!Subinho írta:jobb szélen meg ott van egy világbajnok és mögötte a padon egy BL-döntőt eldöntő brazil szélvész...
Tökéletesen 1etértek veled. Nagyon nem bírom ezt a csávót. Rohadtul nem érdemli meg, h Barcában legyen. Totá' rosszul játszik, meg lassú...Silvanus írta:POCSÉK, POCSÉK, POCSÉK!!!
Atya ég gyerekek, Zambrotta után látni őt a kezdőben... SIRALOM!!! Lassú, körülményes, és béna. ami pedig a legdühítőbb, hogy a helyett, hogy az embert támadná agresszíven, inkább folyamatosan lest integet, áááááááááá. Elegem van Oleugerből, mi a pélót keres ő a Barcában, mikor van egy Thuramunk, egy Zambrottánk, és szegény Bellettink is inkább.....