Oleguer Presas Renom #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Technikailag gyönyörű volt, amit bemutatott, mégha csere is volt 

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha ezt nem a 80. percben csinálná mikor is előtte 5 perccel csereként állt be és már mindenki kiköpi a tüdejét a sok futástól asszondám hogy télleg tud valamit Presas...
de így..... inkább csak szép csendben örülök neki:DD
de így..... inkább csak szép csendben örülök neki:DD
-
- Eurobarca Staff
Hú nem semmi, ahogyan átverte Arruabarrenat, ha nem húzza vissza akkor jajj a Villareal hátsó alakzatának.Meg ronni labdáját is berúgta(ami már kint volt).
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sztem nincs miért aggódni, Zambrotta azért rossz véleményem szerint, mert a csapat sem túl jó.
Oleguer egyébként meg én is sajnálom, hogy sokkal kevesebbet játszik, mint tavaly.
Oleguer egyébként meg én is sajnálom, hogy sokkal kevesebbet játszik, mint tavaly.
Viszont lehet ha Rijkaardnak lett volna annyi esze, és már nyáron berakta volna Zamrottát, akkor lehet h már beilleszkedett volna 

-
- aka Game90
Hát Zambrotta tényleg nem találja a helyét. Én kipróbálnám egyszer balhátvédként. Nem veszthetünk vele sokat. Oleguert sajnálom tavaly tuti kezdő volt. Most meg 2. számú jobbhátvéd és 4. számú középhátvéd.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyetértek! Jelenleg ebben a szezonban csak a nevével jobb Zambi,Olinál!LG írta:Tavaly a cselzi és a milán ellen is hiba nélkül játxott, és az év nagy részében jol nyomta, amugy sem ment el rajta még sorsdöntő meccs. Belletti viszont abszolutt nem tud védekezni, az viszont télleg igaz, h ha támadni kell, abban nagyon jo-hiszen brazil. Idén Oleguer télleg rosszul kezdett, de itt 1enlőre még Zambrotta sem mutatott semmit.Zsolti írta:Jó,igaz,hogy a presas hátul marad védekezni,csak az a baj,hogy egy középszar csapat ellen is már szinte semmit sem ér..
Tavalyi szezon végén nagyon biztos pont volt már a védelemben,persze én nem azt akarom,h kezdő legyen,mert ha formába jön Zambi,akkor inkább ő kezdjen!
Idén szerintem nem lesz lehetősége Olinak arra,h ismét olyan formába kerüljön,mint tavasszal...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tavaly a cselzi és a milán ellen is hiba nélkül játxott, és az év nagy részében jol nyomta, amugy sem ment el rajta még sorsdöntő meccs. Belletti viszont abszolutt nem tud védekezni, az viszont télleg igaz, h ha támadni kell, abban nagyon jo-hiszen brazil. Idén Oleguer télleg rosszul kezdett, de itt 1enlőre még Zambrotta sem mutatott semmit.Zsolti írta:Jó,igaz,hogy a presas hátul marad védekezni,csak az a baj,hogy egy középszar csapat ellen is már szinte semmit sem ér..
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkor tavaly elég kevés meccset láttál... Az év második felében sokan dicsérték, hogy biztosabb lett... Most azért nehezebb, hiszen - elvileg - Thuram és Zambrotta is előtte van.Subinho írta: azért ezzel vitatkoznék, az utóbbi időben belletti sprintelt vissza minden felfutása után és sokszor ért oda ő először a védelembe... emelett persze sokszor fennragadt, de őt be lehet állítani ha a csapatnak szüksége van arra, h támadjon. lásd: BL döntő! ment előre mint a gép!!! oleguert meg nem lehet hasonló helyzetben betenni, mert még futni sem tud, ha meg védekezni kell akkor meg főleg isten ments, h beálljon, mert akkor tuti zakó!!! szóval az ő haszna=0!!! ha nagyon védekező stílusban akarunk játszani, akkor bejön zambi helyett thuram jobbra, mert ő már nem fut fel annyit, viszont remekül helyezkedik és vele lehetne tartani az eredményt!!! ergo: oleguerre sem középen, sem hátul nincs szükség!!! játszhat a kupában, vagy gyengébb meccseken, ahol a tét, hogy 5-0, vagy 5-1 lesz a végeredmény...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2006.10.15. 14:19:36-kor.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Subinho
- Director del Fútbol
azért ezzel vitatkoznék, az utóbbi időben belletti sprintelt vissza minden felfutása után és sokszor ért oda ő először a védelembe... emelett persze sokszor fennragadt, de őt be lehet állítani ha a csapatnak szüksége van arra, h támadjon. lásd: BL döntő! ment előre mint a gép!!! oleguert meg nem lehet hasonló helyzetben betenni, mert még futni sem tud, ha meg védekezni kell akkor meg főleg isten ments, h beálljon, mert akkor tuti zakó!!! szóval az ő haszna=0!!! ha nagyon védekező stílusban akarunk játszani, akkor bejön zambi helyett thuram jobbra, mert ő már nem fut fel annyit, viszont remekül helyezkedik és vele lehetne tartani az eredményt!!! ergo: oleguerre sem középen, sem hátul nincs szükség!!! játszhat a kupában, vagy gyengébb meccseken, ahol a tét, hogy 5-0, vagy 5-1 lesz a végeredmény...redmiller írta:Oleguer előnye Bellettivel szemben, hogy kevesebbet marad fent támadásnál, ergo: nincs annyira kiszolgáltatva a jobb oldal... Azért Belletti fentragadásaiból nem kevés gólt kaptunk... Ha jól emlékszem, ezért követelt több ember egy jobb oldali védőt az "Álmok színháza" topikban... (Átigazolási topik) Szerintem Belletti semmivel sem jobb Oleguernél... Egyik támadóbb, másik védekezőbb felfogású.Subinho írta:belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...(de bunkó vagyok...)

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Oleguer előnye Bellettivel szemben, hogy kevesebbet marad fent támadásnál, ergo: nincs annyira kiszolgáltatva a jobb oldal... Azért Belletti fentragadásaiból nem kevés gólt kaptunk... Ha jól emlékszem, ezért követelt több ember egy jobb oldali védőt az "Álmok színháza" topikban... (Átigazolási topik) Szerintem Belletti semmivel sem jobb Oleguernél... Egyik támadóbb, másik védekezőbb felfogású.Subinho írta:belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...(de bunkó vagyok...)
By red
-
- Entrenador del Barça
én sem kötekednék, de az olaszok első meccsén nem játszott (sőt talán a másodikon se, de ebben nem vagyok biztos), viszont az igaz, hogy Zambrotta meg Belletti is jobb Oleguernél, de ennek ellenére én nem küldeném el őt, mert mi van, ha előbbi 2 megsérül? Bár ilyenre inkább ne is gondoljunk.Subinho írta:viszont zambrotta 7 meccsen végig!!!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Fernando
- Llegenda del Barça
Most lehet h lehurrogtok, de ez egy fórum és elmondom a véleményem! Én őszintén szólva picit örülök h Eto'o kidőlt, amíg jönnek az eredmények nélküle is akkor sztem mindegy ki lövi a gólokat! + Megmutathatja Saviola is h egykoron nem véletlen került ő a Barcába és volt közönségkedvenc (beleértve: engem!Subinho írta:jaja, ő is az, csak ő nem nagyon játszott, viszont zambrotta 7 meccsen végig!!! belletti is világbajnok, de inkább én csak azt mondanám, hogy világbajnok keret tag 2002!Zsolti írta:isten ments,hogy kötekedjek,de Belletti is világbajnok!Subinho írta:jobb szélen meg ott van egy világbajnok és mögötte a padon egy BL-döntőt eldöntő brazil szélvész...![]()
de a presas sráctól mindenképp jobb!!!!!!!!! és mivel középső védő nem lehet presas, így valakinek el kellesz menni... belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...(de bunkó vagyok...)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Subinho
- Director del Fútbol
jaja, ő is az, csak ő nem nagyon játszott, viszont zambrotta 7 meccsen végig!!! belletti is világbajnok, de inkább én csak azt mondanám, hogy világbajnok keret tag 2002!Zsolti írta:isten ments,hogy kötekedjek,de Belletti is világbajnok!Subinho írta:jobb szélen meg ott van egy világbajnok és mögötte a padon egy BL-döntőt eldöntő brazil szélvész...

de a presas sráctól mindenképp jobb!!!!!!!!! és mivel középső védő nem lehet presas, így valakinek el kellesz menni... belletti vagy oleguer??? én az utóbbira szavaznék, mert azért van különbség és azt se felejtsük el ki lőtte be a BL döntőben azt a győztes gólt!!! MEGÉRDEMELNÉ, H LEGALÁBB NÉHA JÁTSZON!!! de inkább oleguer játszik zambival cserélve... ez szörnyű és érthetetlen!!! nem akarok senkinek rosszat, de miért mindíg olyan emberek sérülnek meg akik fontosak (pl.: eto'o, messi, edmilson, xavi, larsson). senki kárát nem kívánom, de nem bánnám, ha most ő lenne eto'o helyett pihenőn...

Abszolútte egyetértek veletek, főleg Gentdelbarca megjegyzése tetszett, Tarragona lenne neki a megfelelő célállomás, ismerve a habitusát és a játékerejét. Venni kéne neki egy "csak oda" szóló jegyet, mert dühítő, hogy míg pl. egy Damiá nem lehet itt, addig ezt a szerencsétlenséget nemhogy a keretnél itt tartják, de Rijkaard be is teszi még fontosabb meccsekre is (mint legutóbb a Werder ellen) amit ő azzal hálál meg, hogy bárki gólt rúghat róla
Nagyon nem kéne erőltetni, a BL-ben meg aztán pláne nem, mert ott kevesebb lehetőségünk van a hibázásra.
Fagyiárusnak viszont el tudnám képzelni, de talán inkább péknek.

Nagyon nem kéne erőltetni, a BL-ben meg aztán pláne nem, mert ott kevesebb lehetőségünk van a hibázásra.
Fagyiárusnak viszont el tudnám képzelni, de talán inkább péknek.
- Subinho
- Director del Fútbol
annak idején oleguer azért került be a keretbe, mert nem volt egy normális védőnk! vele 2. lett a csapat és úgy érzem, reikardnak kabalafigurája lett... viszont azóta jöttek ide olyan játékosok, mint edmilson, thuram, zambrotta és ott van még belletti. tehát marqueznek nem kell kp-t játszania, és tartaléknak ott van még lilian is! tehát oleguer max. 4. számú khátvéd lehetne!!! jobb szélen meg ott van egy világbajnok és mögötte a padon egy BL-döntőt eldöntő brazil szélvész...
oleguer a 3 évvel ezelőtti barcában kényszerből jó megoldás volt, de ahogy navarro, gabri, damia vagy gerard nem maradt itt, mert a keret erősebb lett, úgy neki sincs már itt helye... akárcsak gabritól, vagy gerardtól, tőle is meg kéne vállni... középre nem kell mert béna, körülményes és gólokat kapunk róla, szélen meg hihetetlenül lassú és technikátlan!!! nem értem, damiát miért kellett elengedni és oleguert miért kellett megtartani???
oleguer a 3 évvel ezelőtti barcában kényszerből jó megoldás volt, de ahogy navarro, gabri, damia vagy gerard nem maradt itt, mert a keret erősebb lett, úgy neki sincs már itt helye... akárcsak gabritól, vagy gerardtól, tőle is meg kéne vállni... középre nem kell mert béna, körülményes és gólokat kapunk róla, szélen meg hihetetlenül lassú és technikátlan!!! nem értem, damiát miért kellett elengedni és oleguert miért kellett megtartani???
Gyerekek! Nincs földön igaz barcás aki szeretné azt a szerencsétlent. Össze tudjátok számolni hány gólt köszönhetünk neki? (Már-már gyepes teljesítményével fog vetekedni.) Nem azért mert balszerencsés. Biztos véletlen, hogy róla kapjuk a gólok döntő százalékát (Pl. BL döntő ki is késett le?)
El kell adni és keresni kell egy tehetséges fiatalt, aki tanulhat az öregektől addig amíg el nem kopik a tojáshéj az ifjú titán kh-ünk fenekéről
CSak az a baj nem tudom ki tudná megfizetni ezt a rakás szerencsétlenséget...........................................
El kell adni és keresni kell egy tehetséges fiatalt, aki tanulhat az öregektől addig amíg el nem kopik a tojáshéj az ifjú titán kh-ünk fenekéről
CSak az a baj nem tudom ki tudná megfizetni ezt a rakás szerencsétlenséget...........................................
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Tökéletesen 1etértek veled. Nagyon nem bírom ezt a csávót. Rohadtul nem érdemli meg, h Barcában legyen. Totá' rosszul játszik, meg lassú...Silvanus írta:POCSÉK, POCSÉK, POCSÉK!!!
Atya ég gyerekek, Zambrotta után látni őt a kezdőben... SIRALOM!!! Lassú, körülményes, és béna. ami pedig a legdühítőbb, hogy a helyett, hogy az embert támadná agresszíven, inkább folyamatosan lest integet, áááááááááá. Elegem van Oleugerből, mi a pélót keres ő a Barcában, mikor van egy Thuramunk, egy Zambrottánk, és szegény Bellettink is inkább.....

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Na, azért Bellettinél jobb!!
De tényleg pocsék volt, ez volt élete legrosszabb meccse!! Bár én kedvelem Oleguert, de valóban azt kell mondanom nekem is, hogy sajnos nem fér be a keretbe! Talán kölcsön kellett volna adni a Tarragonának, hisz az is katalán csapat, és Presasnak Katalónia a minden, nagyon helyesen!!
De tényleg pocsék volt, ez volt élete legrosszabb meccse!! Bár én kedvelem Oleguert, de valóban azt kell mondanom nekem is, hogy sajnos nem fér be a keretbe! Talán kölcsön kellett volna adni a Tarragonának, hisz az is katalán csapat, és Presasnak Katalónia a minden, nagyon helyesen!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Director del Fútbol
POCSÉK, POCSÉK, POCSÉK!!!
Atya ég gyerekek, Zambrotta után látni őt a kezdőben... SIRALOM!!! Lassú, körülményes, és béna. ami pedig a legdühítőbb, hogy a helyett, hogy az embert támadná agresszíven, inkább folyamatosan lest integet, áááááááááá. Elegem van Oleugerből, mi a pélót keres ő a Barcában, mikor van egy Thuramunk, egy Zambrottánk, és szegény Bellettink is inkább.....

"Més Cuen un Club"