Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2026.02.28. 14:20:54

Chino írta:
2026.02.28. 13:09:23

Én inkább a sérülésektől tartok, mint potenciális októl.
A két meccses párharc kifejezetten előnyt jelent, én simán ki merem jelenteni, hogy a hazai pálya a jelenlegi mezőnyben minket támogat leginkább, még az angol csapatoknál is jobban, ha miénk a visszavágó akkor pláne.
Az idei szezonban 16 meccset játszottunk Barcelonában, ami szerintem egy megfelelően bő minta. Ebből 15 győzelem és 1 vereség a mérleg (a Nou Camp-ban 100%-os a ráta) +40-es (!) gólaránnyal. Ami 50 rúgott (3,13 gól/mérkőzés) és 10 kapott (0,63) gólt jelent.
Az odavágón még egy X vagy akár szűk vereség is beleférhet, ha a mi kezdünk Barcelonában, pedig tetemes előnyt is szerezhetünk.
Jobban taktikázhatunk, mert a bajnokságban, BL alapszakaszban, Szuperkupában (sőt a Király Kupa elején) nincs erre esély, az adott meccsen kell eldönteni. Ilyenek miatt eshetett ki a Real a kupában vagy kerülhetett ki a nyolcból Inter (bár ők speciel oda-vissza is szívtak utána), PSG, Real, Atletico és lehetett bent egy Sporting vagy Spurs.
Amúgy ha továbbmegyünk mi dönt a meccsek sorrendjéről? Ez az ágak alapján már megvan vagy újra sorsolnak? Ebben a rendszerben már nem tudom hogyan megy.
Már eldőlt, a feljebb végzettek élveznek előnyt, az ágrajz is mutatja hogy a nyolcaddöntőt és a negyeddöntő odavágóját idegenben kezdhetjük mert mi vagyu, az elődöntőben viszont az Arsenal ágán továbbjutó fogja játszani a visszavágót otthon.
SZERK: Most nézem, ezek szerint a Newcastle ellen otthon visszavágózunk viszont ha továbbmegyünk akkor mi leszünk felül így mi kezdünk az Atleti/Tottenham ellen otthon.

Amúgy igen, persze közhely, és igaz hogy"ha BL-t akarsz nyerni akkor azt kell legyőznöd aki szembe jön, mindegy hogy az egy kiscsapat vagy nagyesélyes", csak az nem mindegy hogy pl egy nyolcaddöntőben tele sérülttel egy Bayern-PSG ellen kell kiállni vagy kiscsapat ellen meg lehet úszni a párharcot egy 80%-os teljesítménnyel, főleg mikor 1-1 párharcban nüanszokon múlik a kimenetel
Ilyen szempontból talán jobb is a mostani időrend mert nem 2.5 hónap van a nyolcaddöntő odavágó-elődöntő odavágó között hanem 1.5 hónap, nagyon nem mindegy hogy mennyi ideig kell csúcsformában lenni.

Ezen az ágon nem vagyunk esélytelenek, szebb napjainkon már ki lehet jelenteni hogy a középpálya és támadószekció top szint, illetve már végre van kapusunk is, ha a védelmet egy legalább közepes szintre sikerülne feltornázni és a buszozás és kamikaze mód között sikerül átmenetet hozni taktikában(remélem Flick nem a levegőbe beszélt mikor az Inter ellenit vallotta élete legrosszabb meccs/taktikájának a Barcával és tanult abból és most az Atleti elleni párharcból) akkor akár ott is lehetünk, de ahhoz az is kell hogy legalább a BL-ben végre leszokjunk arról hogy álmosan megyünk ki, úgy kell kimenni mint a Bayern ellen és most ősszel a PSG ellen.
Ha szerencsénk van akkor addigra az Arsenal is kicsit kifulladhat a PL üldözésében a Cityvel mire az elődöntők jönnek.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.28. 13:09:23

Peter írta:
2026.02.27. 16:40:36
A döntőig elvezető szakaszon - feltétlenül és legelőbb - kizárólag egyetlen egy ellenfelet kell képesnek lenni legyőzni, az pedig nem más, mint önmagunk.
A tavalyi ősz néhány legszebb hetének a formájához kell először is eljutnunk önmagunk legyőzésén keresztül.
Amennyiben ez zsebben, ezzel a sorsolással barcelonai hangulat vár(hat)na mindenki mást és bárki mást Budapesten.... :D

Ugyanakkor, ha nem sikerül legyőzni önmagunkat.....na ezt egyelőre hagyjuk is...van rá még tizenpár nap, ami azért nem kevés idő a mai fociban.

A szarkákban semmi veszélyt nem látok, ha ebben a párosításban van is bármilyen veszély, az csak Barcelonában lehet keresendő.

(a tico a BL-ben úgy emlékszem mumus volt a "fénykorban", de erről majd akkor, ha az lesz az aktuális....)
Én inkább a sérülésektől tartok, mint potenciális októl.
A két meccses párharc kifejezetten előnyt jelent, én simán ki merem jelenteni, hogy a hazai pálya a jelenlegi mezőnyben minket támogat leginkább, még az angol csapatoknál is jobban, ha miénk a visszavágó akkor pláne.
Az idei szezonban 16 meccset játszottunk Barcelonában, ami szerintem egy megfelelően bő minta. Ebből 15 győzelem és 1 vereség a mérleg (a Nou Camp-ban 100%-os a ráta) +40-es (!) gólaránnyal. Ami 50 rúgott (3,13 gól/mérkőzés) és 10 kapott (0,63) gólt jelent.
Az odavágón még egy X vagy akár szűk vereség is beleférhet, ha a mi kezdünk Barcelonában, pedig tetemes előnyt is szerezhetünk.
Jobban taktikázhatunk, mert a bajnokságban, BL alapszakaszban, Szuperkupában (sőt a Király Kupa elején) nincs erre esély, az adott meccsen kell eldönteni. Ilyenek miatt eshetett ki a Real a kupában vagy kerülhetett ki a nyolcból Inter (bár ők speciel oda-vissza is szívtak utána), PSG, Real, Atletico és lehetett bent egy Sporting vagy Spurs.
Amúgy ha továbbmegyünk mi dönt a meccsek sorrendjéről? Ez az ágak alapján már megvan vagy újra sorsolnak? Ebben a rendszerben már nem tudom hogyan megy.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.02.28. 00:58:09

A Newcastle is jó csapat, de azért náluk mi jobbak vagyunk. Így egyértelműen a mi kezünkben van a továbbjutás, ha jól játszunk, két meccsen ki fog jönni. Ha nem, akkor meg úgyis mindegy. A PSG majdnem az egyedüli csapat, akik akkor is le tudtak volna tolni minket a pályáról, ha amúgy jó napot fogunk ki. Nem szeretem első körben az ilyen párosításokat, még a magunk érdekén kívül sem, mint tavaly a Pool-PSG, elég igazságtalan, egy top3-4-5 csapatnak ki kell zúgnia, amelyik épp rosszabb napot fog ki. Nem véletlen, hogy egy tenisz stb sportágban ilyen véletlenül sem fordulhat elő, mert rangsor alapján megy a kiemelés, nem pár meccses alapszakasz alapján, ami megint cak full lutri.

Amúgy DJ szerintem pont ellenük játszotta az egyetlen igazán húzóemberes BL meccsét az ősszel, szerintem ott kegyetlen jó volt, ahogy Pedrivel leszedték a meccs kétharmadában azt az igazán elit játékosokból álló középpályát, de azért ez szerintem meglesz egy EG-Pedrivel is.

Az elmúlt három évben jó sorsolásaink voltak, kár, hogy a keretünk nem feltétlenül alkalmas arra, hogy ezt végső győzelemig vigye. Mondjuk az utolsó két év valamennyire "korrekt" volt, azért 2. és 5. helyről valahol jogos, hogy nem egy PSG-t kap az ember, aztán persze a Pool így is megkapta. Érdekes, hogy mindkétszer őket kerültük el.

Az elődöntőre ezen az ágon azért talán mi vagyunk a legesélyesebbek. És még ott is azt mondom, hogy az Arsenalnál van durvább csapat talán, akit kaphatnánk, ha véletlen eljutunk odáig, szerintem ők jelenleg kb a 3.-4. legjobb csapat a világon, egy picivel előttünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2026.02.27. 16:40:36

A döntőig elvezető szakaszon - feltétlenül és legelőbb - kizárólag egyetlen egy ellenfelet kell képesnek lenni legyőzni, az pedig nem más, mint önmagunk.
A tavalyi ősz néhány legszebb hetének a formájához kell először is eljutnunk önmagunk legyőzésén keresztül.
Amennyiben ez zsebben, ezzel a sorsolással barcelonai hangulat vár(hat)na mindenki mást és bárki mást Budapesten.... :D

Ugyanakkor, ha nem sikerül legyőzni önmagunkat.....na ezt egyelőre hagyjuk is...van rá még tizenpár nap, ami azért nem kevés idő a mai fociban.

A szarkákban semmi veszélyt nem látok, ha ebben a párosításban van is bármilyen veszély, az csak Barcelonában lehet keresendő.

(a tico a BL-ben úgy emlékszem mumus volt a "fénykorban", de erről majd akkor, ha az lesz az aktuális....)
Alcantara
Director del Fútbol

2026.02.27. 15:44:42

ktm írta:
2026.02.27. 15:04:37
Troym írta:
2026.02.27. 12:43:38
Szóval 3 angolt kell valószínű megverni a döntőhöz...
Remeljuk igy lesz, bar en nem latom, hogy a Tottenham, hogy jutna tul az Atleticon.
Szerintem sehogy. Az Atma tovább fog menni két meccsen az angolok ellen, egyszerűen azért, mert jobb csapat.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2026.02.27. 15:16:53

Nekemk a PSG jobban ízlett volna, van velük elszámolni valónk bőven, de így még talán jobb. Nincsenek itt már nagyon könnyű meccsek. Két meccsben kell gondolkodni és akkor nem lesz gond. Bízom egy nagyon szép BL-ben idén, megérdemelnénk, már 10 év után... de szerintem nincs még mindig kész csapatunk.
a Cubarsi Martin védőkettős eleve nem BL -be való. Igazából én ott érzem azt, hogy gyengék vagyunk. Idén már kispadunk is van.
ktm
Capitá del Barça

2026.02.27. 15:04:37

Troym írta:
Remeljuk igy lesz, bar en nem latom, hogy a Tottenham, hogy jutna tul az Atleticon.
Troym
Llegenda del Barça

Barcaman1993
Director del Fútbol

2026.02.27. 12:39:54

Sorsszerű lenne egy Atletico elleni kiesés, párszor már eljátszottuk ebben a fázisban. [-X Reméljük a legjobbakat, aztán meglátjuk. Kellene egy stabilabb védelem, meg jó lenne ha az összes támadónk nem lenne beoltva gólok ellen.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2026.02.27. 12:37:30

Tavaly azt mondtam azon az ágon történelmi lehetőség lett volna döntőzni, olyan kispisti jellegű volt, ez a mostani is arra hajaz, még ha vannak is jó csapatok.
Probléma, hogy mi is gyengék vagyunk, de bízok benne, hogy legalább a BL-re formába kerül a Pedri-Yamal-Raphinha hármas, és tudunk menetelni.
Arsenal van egyedül ott akiket esetleg az águnkon magunk elé helyeznék, de ők is igazából egy birkózó, pontrúgó csapat, nulla játékkal.

Másik ág azért érdekesebb, pool, real, city, psg még ha nem is életük szezonjait futnák, tuti a BL-ben megdöglenek majd a pályán, Bayern ugye sokaknál top favorit.

Na mindenesetre, a Newcastle-n tovább kell menni, az kötelező, persze jók ők is, és nem lepne meg ha lefújnánk saját magunkat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.27. 12:32:31

MessiNeymarSuarez írta:
2026.02.27. 12:20:42
Alcantara írta:
2026.02.27. 12:15:56
Na ebből jól jöttünk ki. Real kevésbé.
Rakétánk talán a legkedvezőbbet húzta ki számunkra. :D

Egy Newcastle-Atleti/Tottenham-Arsenal úttal lehetnénk a döntőben, ami kedvezőbben hangzik, de az biztos hogy már a Newcastle ellen is fel kell kötni a gatyát.
Kemény lesz, de talán a Newcastle-ben kevésbé van meg az mint a PSG-ben hogy egyik napról a másikra világverő csapat módba kapcsolnak
Ugyanez igaz az Atleti-Tottenham párosra(mégha az Atleti pont most mosta fel a padlót velünk), a Liverpoolból jobban kinézném hogy hirtelen BL top esélyes formába lendüljön a semmiből.

A nyolcaddöntő-negyeddöntő visszavágóját otthon, egy esetleges elődöntő visszavágóját pedig idegenben kell megvívnunk
Eléggé fellélegeztem. Ha egy meccs döntene komolyan aggódnék, de oda-visszavágós rendszerben szerintem, ha nem is feltétlenül könnyedén- de átlépünk az angolokon. A Spurs-Atleti is jól alakult nekünk.
Ezen az ágon, akár egy elődöntő/döntő is kinézhet.

A PSG kiesésén viszont annyira nem csodálkoznék. Ez a Chelsea otthon baromi kemény dió.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2026.02.27. 12:20:42

Alcantara írta:
Rakétánk talán a legkedvezőbbet húzta ki számunkra. :D

Egy Newcastle-Atleti/Tottenham-Arsenal úttal lehetnénk a döntőben, ami kedvezőbben hangzik, de az biztos hogy már a Newcastle ellen is fel kell kötni a gatyát.
Kemény lesz, de talán a Newcastle-ben kevésbé van meg az mint a PSG-ben hogy egyik napról a másikra világverő csapat módba kapcsolnak
Ugyanez igaz az Atleti-Tottenham párosra(mégha az Atleti pont most mosta fel a padlót velünk), a Liverpoolból jobban kinézném hogy hirtelen BL top esélyes formába lendüljön a semmiből.

A nyolcaddöntő-negyeddöntő visszavágóját otthon, egy esetleges elődöntő visszavágóját pedig idegenben kell megvívnunk
Alcantara
Director del Fútbol

Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.26. 14:31:00

Troym írta:
2026.02.26. 12:33:32
Surranópályán nem lehet BL-t nyerni, mindig kell tudni megverni nagycsapato(ka)t is már a döntőért is, nekünk ez évek óta nem sikerül, kár áltatni magunkat.
Nemzetközi egyenes kiesési meccsen nem ment sem az Inter, PSG, MU, BM stb ellen és attól félek, hogy ha megint tavalyi EL szintű sorsolást kapunk, az csak elfedi a problémákat.

Jöjjön a PSG és csapjuk ki őket nyolcaddöntőben, morált is egekbe lökné, meg a többiek is felkapnák rá a fejüket. Nem tudom elhinni, hogy jelenleg tőlünk félne bárki a nagyok közül, látják a másodvonalas védelmet, tudják, hogy fognak rúgni 5-8 gólt, innentől a céljuk kevesebbet kapni, ami menni fog, mert már nincs 40 gólos Lewánk, Yamal és Raphinha közül hiányzik a gyilkos 9es.
A Bayern a BL győzelmük óta (6 év) hány nagycsapatot vert meg az egyenes kiesésben úgy, hogy a csoportköröket rendre ledominálta? Nem néztem utána, de talán csak a Galtiert-féle PSG-n mentek át. Most mégis az egyik legnagyobb esélyesnek számít és mindenki el akarja kerülni őket. És nálunk többségében nüanszokon vagy szerencsén múlott, hogy nem mentünk tovább, még tavaly is egy Tek-kel a kapuban. Plusz azért egy Flick-féle mentalitású csapatot én nem hasonlítanék össze egy Koeman, de akár Xavi-félével sem. Sokkal győztesebb mentalitásúnak érzem.
Persze nem garancia semmire, nem is írtam sehol, hogy akárki jön, ott leszünk a döntőben, vagy mindenki ellen esélyesek vagyunk, csak az ilyen kijelentéseknek nem látom sem értelmét sem alapját, hogy reményeink ne legyenek, esélytelenek vagyunk egy döntőre stb.
Ez a PSG is tud 5-8 gólt kapni és mi is tudunk 1-2-őt. Elég végignézni milyen eredmények voltak a rájátszásban, kik voltak megszorongatva/kiejtve mennyivel.
Forca Barca!!!!
vg99
Capitá del Barça

2026.02.26. 13:41:33

Szerintem bárkit kiverhetünk, és bárkitől kikaphatunk..
Na innentől kezdve, inkább PSG.
Ha kiverjük őket (nincsenek nagy formában), az komoly eredmény, önbizalom,
ha kiesünk, reális..
De ha a Newcastletől kapunk ki, az kicsit gáz.. rossz hangulat.
Troym
Llegenda del Barça

2026.02.26. 12:33:32

Surranópályán nem lehet BL-t nyerni, mindig kell tudni megverni nagycsapato(ka)t is már a döntőért is, nekünk ez évek óta nem sikerül, kár áltatni magunkat.
Nemzetközi egyenes kiesési meccsen nem ment sem az Inter, PSG, MU, BM stb ellen és attól félek, hogy ha megint tavalyi EL szintű sorsolást kapunk, az csak elfedi a problémákat.

Jöjjön a PSG és csapjuk ki őket nyolcaddöntőben, morált is egekbe lökné, meg a többiek is felkapnák rá a fejüket. Nem tudom elhinni, hogy jelenleg tőlünk félne bárki a nagyok közül, látják a másodvonalas védelmet, tudják, hogy fognak rúgni 5-8 gólt, innentől a céljuk kevesebbet kapni, ami menni fog, mert már nincs 40 gólos Lewánk, Yamal és Raphinha közül hiányzik a gyilkos 9es.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.26. 11:52:43

bence0330 írta:
2026.02.26. 10:25:42
Troym írta:
2026.02.26. 09:33:24
Én a PSG-t kérném, ők is elég ingadozó formában vannak, plusz ha ez a mostani PSG sok nekünk, akkor nagy reményeink amúgy sem nagyon lehetnek.
A keretünk nem alkalmas BL győzelemre, csak nagy csodával. Ez nem lehetetlen, de nem ebben gondolkodnék, hanem abban, hogy minden plusz kör rengeteg pénzt jelent (legalábbis nekünk, az 1:1 miatt mindenképp), a Newcastle ágán reálisan elmehetnénk a legjobb négyig, még ha garancia nyilván nem is lenne rá. (Meg hát nyilván ha a legjobb négyig legalább mi lennénk kb az esélyesek, akkor a BL győzelem is a szinte lehetetlen kategóriából a szimpla bravúr kategóriába emelkedhetne)

A PSG-vel, mint minden ekkora csapattal az a baj, hogy döcög kicsit a gépezet, viszont egy ilyen csapat ilyen játékosokkal bármkor összekaphatja magát, és a világ legjobbjai lehetnek megint. Ha csak 1-2 meccsre, annyira, de akár a hátralévő szezonra is. A Newcastle-ben ez nincs meg, nyilván egy jó és veszélyes csapat, de nekik nem csupa világklasszisból áll a támadósoruk, nem náluk van a világ legjobb jobb és balbekkje, akik még őket támogatják, megvan a plafonjuk. Főleg, hogy a döcögésük egyik oka a konstansan sérült támadósor, most épp mindenki egészséges, kivéve Dembélét, aki meg addig várhatóan visszatér.

Nem is gondolkodnék, melyiket kapnám szívesebben. A PSG lehet, hogy az egyetlen, de mindenképp azon max 2-3 csapat egyike, akik erőből le tudnak minket nyomni, és lehet panaszkodni a kontrákra, de százszor jobban áll nekünk az a játékkép, amikor sorra alakítjuk ki a helyzeteket, max kapunk néha pár kontrát a nyakunkba, mint az, amikor ki sem tudunk jönni a térfelünkről, akkor teljesen reménytelen a helyzetünk mindig. Ehhez a játékhoz nincsenek meg a sprinter játékosaink, hogy kontrákban reménykedjünk, ehhez kell egy Vini meg egy Mbappé.
A Bl győzelem totál lutri és nagyon sokszor nem a keret minőségén múlik. A Bayern hosszú évek óta az egyik, ha nem a legerősebb csapat, ami a keret minőségét illeti, de az egyenes kieséses szakaszban rendre hullanak. A Citynek nemrég leesett az első BL, de ha megnézzük milyen nevekből álltak minden évben ott kellett volna lenniük a döntőben, PSG dettó, de csak tavaly értek fel. A Pool szintén nem remekel idén.

A PSG ellen szerintem olyan 55-45 % nekik, de amilyenek idén lehet, hogy inkább 50-50. A Newcastle ellen szerintem bőven esélyesebbek vagyunk oda-visszavágós rendszerben. A hazai pálya idén nagyon sokat jelent nekünk. A csoportkörben azért tartottam tőlük, mert otthon ők jók lehetnek egy X-re vagy szűkös győzelemre, de a Nou Camp-ban nagyon jó esély van helyre hozni. Nagy előny hogy mi kezdhetünk a franciák és az angolok ellen is idegenben.
Egy Dembélé vagy egy-két támadó hiánya azért nem olyan hatalmas gond, ha megnézzük kiket tudnak bevetni. És nem egy hullámvölgyről beszélünk náluk, a bajnokságban is csak most tudták visszavenni a vezetést a Lens bukásával, szóval nem is pihentethetnek annyira a BL-re, ahogy azt szokták. Nem voltak messze a kieséstől sem, pedig csak egy Monaco állta az útjukat és nem csak arról volt szó, hogy az egyik meccsüket elrontották, idegenben és otthon is nagyon kellett az emberelőny plusz a szerencse. Szerintem ők is inkább a Chelsea-t szeretnék, mint minket. (bár személy szerint én az utóbbiakat tartom az egyik legesélyesebbnek a döntőre bajnoki szereplés ide vagy oda)

Nálunk most tér vissza ráadásul Raphinha és Pedri, ami nemcsak a támadójátékra nézve hatalmas erősítés, hanem védekezésben is. De ha ezt nézzük, ők sem a legveretesebbek ebben. Hiába áll nevekből pengén a védősor, nagyon sebezhetőek hátul. Nem mellesleg tavaly egy (szerintem) gyengébb alapszakaszban egy góllal kaptunk kevesebbet, a bajnokságban ugyanekkor még többel álltunk mégis 2 percen múlt a döntő. Az az Inter került oda, aki most a 16 között sincs. Nem mellesleg mindössze 6 gólt kaptak az alapszakaszban és már búcsúztak.

Én inkább attól tartok, hogy ha a PSG-t/Newcastle-t vesszük is, utána a Pool-t kapjuk, őket komolyabb esélyesnek tartom. Ugyanakkor sok tényező befolyásolhatja ezt. Aktuális forma, de méginkább a sérülések. Egy egészséges kerettel, főleg a kulcsjátékosokat tekintve a legtöbb csapat ellen azonos vagy nagyobb eséllyel állhatunk ki és azt hiszem az oda-visszavágós rendszer kedvez nekünk. De egyelőre bízhatunk egy kedvező sorsolásban is.
Forca Barca!!!!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2026.02.26. 10:56:10

Bárki jöhet, csak a Bodöt kerüljük el. Nem lenne szép tőlük kiesni. Bár addig el is kéne jutni, és ahhoz nagy formajavulás kell minél hamarabb.
Alcantara
Director del Fútbol

2026.02.26. 10:38:53

Tavaly szerencsénk volt a sorsolással és az ággal. Az idén nem lesz. Megkapjuk a PSG-t, a Real meg a Sportingot, hogy ne kelljen erőlködniük. El kell engedni az Atma meccset, rápihenni a Bl-re és bármi lehet.
bence0330

2026.02.26. 10:25:42

Troym írta:
Én a PSG-t kérném, ők is elég ingadozó formában vannak, plusz ha ez a mostani PSG sok nekünk, akkor nagy reményeink amúgy sem nagyon lehetnek.
A keretünk nem alkalmas BL győzelemre, csak nagy csodával. Ez nem lehetetlen, de nem ebben gondolkodnék, hanem abban, hogy minden plusz kör rengeteg pénzt jelent (legalábbis nekünk, az 1:1 miatt mindenképp), a Newcastle ágán reálisan elmehetnénk a legjobb négyig, még ha garancia nyilván nem is lenne rá. (Meg hát nyilván ha a legjobb négyig legalább mi lennénk kb az esélyesek, akkor a BL győzelem is a szinte lehetetlen kategóriából a szimpla bravúr kategóriába emelkedhetne)

A PSG-vel, mint minden ekkora csapattal az a baj, hogy döcög kicsit a gépezet, viszont egy ilyen csapat ilyen játékosokkal bármkor összekaphatja magát, és a világ legjobbjai lehetnek megint. Ha csak 1-2 meccsre, annyira, de akár a hátralévő szezonra is. A Newcastle-ben ez nincs meg, nyilván egy jó és veszélyes csapat, de nekik nem csupa világklasszisból áll a támadósoruk, nem náluk van a világ legjobb jobb és balbekkje, akik még őket támogatják, megvan a plafonjuk. Főleg, hogy a döcögésük egyik oka a konstansan sérült támadósor, most épp mindenki egészséges, kivéve Dembélét, aki meg addig várhatóan visszatér.

Nem is gondolkodnék, melyiket kapnám szívesebben. A PSG lehet, hogy az egyetlen, de mindenképp azon max 2-3 csapat egyike, akik erőből le tudnak minket nyomni, és lehet panaszkodni a kontrákra, de százszor jobban áll nekünk az a játékkép, amikor sorra alakítjuk ki a helyzeteket, max kapunk néha pár kontrát a nyakunkba, mint az, amikor ki sem tudunk jönni a térfelünkről, akkor teljesen reménytelen a helyzetünk mindig. Ehhez a játékhoz nincsenek meg a sprinter játékosaink, hogy kontrákban reménykedjünk, ehhez kell egy Vini meg egy Mbappé.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

ocsike83 írta:
2026.02.26. 09:07:32
Pénteki sorsoláson PSG vs. Newcastle vár ránk.
Amilyen szerencsénk van, tuti a franciákat "dobja majd a gép". Bár most az angolok is jó formában vannak.

Kinek mi a véleménye?
Szerintem mindegy, mert a szezonok óta nem javuló rémgyenge védekezés most társul egy gyengébb helyzetkihasználással.
Sajnos szerintem a Newcastle ellen és PSG ellen sem vagyunk nagyságrendekkel esélyesebbek. Talán Newcastle ellen 60-40 arányban lehetünk esélyesebbek, de PSG ellen 40-60, viszont mindkettő kb ki-ki meccs lesz.

ocsike83
Capitá del Barça

2026.02.26. 09:07:32

Pénteki sorsoláson PSG vs. Newcastle vár ránk.
Amilyen szerencsénk van, tuti a franciákat "dobja majd a gép". Bár most az angolok is jó formában vannak.

Kinek mi a véleménye?
Més que un club :P
bence0330

2026.01.30. 14:58:08

Érdekes, hogy a Benficának majdnem pontosan ugyanaz lett a sorsa az új rendszer első két évében. :) Nálunk is a végén egy drámai meccs, aztán újra velünk a főtáblán. Nyilván most egy körrel előbb jön az ismétlés, de szintén egy spanyol óriással.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.30. 14:00:08

MessiNeymarSuarez írta:
2026.01.30. 12:40:50
Bakker, úgy néz ki hogy a ránk vonatkozó részt majd Február végén, 27-én sorsolják:
https://en.wikipedia.org/wiki/2025%E2%8 ... ons_League

Meglepő mert tavaly egyben volt, én is már kezdtem izgulni hogy melyiket kapjuk erre lelövik az adást :lol:
Néztem hogy alakulhatnak az ágak. Járhatunk baromi jól és baromi rosszul. Jöhet egy PSG-Liverpool ág, de kerülhetünk egy Newcastle-Tottenham/Atma soron keresztül surranóágon is az elődöntőbe.
Az viszont nagy szerencse, hogy az Arsenallal vagy a Bayernnel csak az elődöntőben találkozhatunk.

https://www.sport.es/es/noticias/champi ... -126260700

A Benfica meg elkenheti újra a Real száját. :lol:
Forca Barca!!!!
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.30. 13:00:15

Messa írta:
2026.01.30. 12:15:40
Chino írta:
2026.01.30. 11:55:28
.. Egy Goretzkát ennek ellenére nagyon szívesen látnék itt. Már csak keret mélyítés miatt is és kockázat sem lenne benne, mivel egyrészt Flick úgy ismeri mint a tenyerét, másrészt Kimmichel párban hasonló rendszerben játszott.
Goretzka a napokban bejelentette, hogy nyárig mindenképp marad a Bayernben, nyártól viszont elválnak az útjaik, nem fog hosszabbítani, szóval esély az bőven lehet rá. Kétlem, hogy Flick ne akarná a csapatban tudni.
Az már rég tiszta, hogy nem hosszabbít, a vezetéssel is összebalhéztak, meg ha jól tudom csak egy egyéves szerződést kínáltak ha maradni akar, de azzal is húzták a szájukat. Sokszor felmerült a neve velünk kapcsolatban télen, szinte napi szinten, az utóbbi kb. két hétben nem nagyon hallani róla, bár alapból elhallgattak a hírek mostanra az igazolások körül. Elvileg Flickkel is felvette a kapcsolatot és mindenkivel szemben minket favorizál. Biztos gyorsan beilleszkedne és 2-3 évig nagyon hasznos játékos lenne.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése