A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Már eldőlt, a feljebb végzettek élveznek előnyt, az ágrajz is mutatja hogy a nyolcaddöntőt és a negyeddöntő odavágóját idegenben kezdhetjük mert mi vagyu, az elődöntőben viszont az Arsenal ágán továbbjutó fogja játszani a visszavágót otthon.Chino írta: ↑2026.02.28. 13:09:23
Én inkább a sérülésektől tartok, mint potenciális októl.
A két meccses párharc kifejezetten előnyt jelent, én simán ki merem jelenteni, hogy a hazai pálya a jelenlegi mezőnyben minket támogat leginkább, még az angol csapatoknál is jobban, ha miénk a visszavágó akkor pláne.
Az idei szezonban 16 meccset játszottunk Barcelonában, ami szerintem egy megfelelően bő minta. Ebből 15 győzelem és 1 vereség a mérleg (a Nou Camp-ban 100%-os a ráta) +40-es (!) gólaránnyal. Ami 50 rúgott (3,13 gól/mérkőzés) és 10 kapott (0,63) gólt jelent.
Az odavágón még egy X vagy akár szűk vereség is beleférhet, ha a mi kezdünk Barcelonában, pedig tetemes előnyt is szerezhetünk.
Jobban taktikázhatunk, mert a bajnokságban, BL alapszakaszban, Szuperkupában (sőt a Király Kupa elején) nincs erre esély, az adott meccsen kell eldönteni. Ilyenek miatt eshetett ki a Real a kupában vagy kerülhetett ki a nyolcból Inter (bár ők speciel oda-vissza is szívtak utána), PSG, Real, Atletico és lehetett bent egy Sporting vagy Spurs.
Amúgy ha továbbmegyünk mi dönt a meccsek sorrendjéről? Ez az ágak alapján már megvan vagy újra sorsolnak? Ebben a rendszerben már nem tudom hogyan megy.
Én inkább a sérülésektől tartok, mint potenciális októl.Peter írta: ↑2026.02.27. 16:40:36A döntőig elvezető szakaszon - feltétlenül és legelőbb - kizárólag egyetlen egy ellenfelet kell képesnek lenni legyőzni, az pedig nem más, mint önmagunk.
A tavalyi ősz néhány legszebb hetének a formájához kell először is eljutnunk önmagunk legyőzésén keresztül.
Amennyiben ez zsebben, ezzel a sorsolással barcelonai hangulat vár(hat)na mindenki mást és bárki mást Budapesten....![]()
Ugyanakkor, ha nem sikerül legyőzni önmagunkat.....na ezt egyelőre hagyjuk is...van rá még tizenpár nap, ami azért nem kevés idő a mai fociban.
A szarkákban semmi veszélyt nem látok, ha ebben a párosításban van is bármilyen veszély, az csak Barcelonában lehet keresendő.
(a tico a BL-ben úgy emlékszem mumus volt a "fénykorban", de erről majd akkor, ha az lesz az aktuális....)
Szerintem sehogy. Az Atma tovább fog menni két meccsen az angolok ellen, egyszerűen azért, mert jobb csapat.
Eléggé fellélegeztem. Ha egy meccs döntene komolyan aggódnék, de oda-visszavágós rendszerben szerintem, ha nem is feltétlenül könnyedén- de átlépünk az angolokon. A Spurs-Atleti is jól alakult nekünk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2026.02.27. 12:20:42Rakétánk talán a legkedvezőbbet húzta ki számunkra.
Egy Newcastle-Atleti/Tottenham-Arsenal úttal lehetnénk a döntőben, ami kedvezőbben hangzik, de az biztos hogy már a Newcastle ellen is fel kell kötni a gatyát.
Kemény lesz, de talán a Newcastle-ben kevésbé van meg az mint a PSG-ben hogy egyik napról a másikra világverő csapat módba kapcsolnak
Ugyanez igaz az Atleti-Tottenham párosra(mégha az Atleti pont most mosta fel a padlót velünk), a Liverpoolból jobban kinézném hogy hirtelen BL top esélyes formába lendüljön a semmiből.
A nyolcaddöntő-negyeddöntő visszavágóját otthon, egy esetleges elődöntő visszavágóját pedig idegenben kell megvívnunk
Rakétánk talán a legkedvezőbbet húzta ki számunkra.
A Bayern a BL győzelmük óta (6 év) hány nagycsapatot vert meg az egyenes kiesésben úgy, hogy a csoportköröket rendre ledominálta? Nem néztem utána, de talán csak a Galtiert-féle PSG-n mentek át. Most mégis az egyik legnagyobb esélyesnek számít és mindenki el akarja kerülni őket. És nálunk többségében nüanszokon vagy szerencsén múlott, hogy nem mentünk tovább, még tavaly is egy Tek-kel a kapuban. Plusz azért egy Flick-féle mentalitású csapatot én nem hasonlítanék össze egy Koeman, de akár Xavi-félével sem. Sokkal győztesebb mentalitásúnak érzem.Troym írta: ↑2026.02.26. 12:33:32Surranópályán nem lehet BL-t nyerni, mindig kell tudni megverni nagycsapato(ka)t is már a döntőért is, nekünk ez évek óta nem sikerül, kár áltatni magunkat.
Nemzetközi egyenes kiesési meccsen nem ment sem az Inter, PSG, MU, BM stb ellen és attól félek, hogy ha megint tavalyi EL szintű sorsolást kapunk, az csak elfedi a problémákat.
Jöjjön a PSG és csapjuk ki őket nyolcaddöntőben, morált is egekbe lökné, meg a többiek is felkapnák rá a fejüket. Nem tudom elhinni, hogy jelenleg tőlünk félne bárki a nagyok közül, látják a másodvonalas védelmet, tudják, hogy fognak rúgni 5-8 gólt, innentől a céljuk kevesebbet kapni, ami menni fog, mert már nincs 40 gólos Lewánk, Yamal és Raphinha közül hiányzik a gyilkos 9es.
A Bl győzelem totál lutri és nagyon sokszor nem a keret minőségén múlik. A Bayern hosszú évek óta az egyik, ha nem a legerősebb csapat, ami a keret minőségét illeti, de az egyenes kieséses szakaszban rendre hullanak. A Citynek nemrég leesett az első BL, de ha megnézzük milyen nevekből álltak minden évben ott kellett volna lenniük a döntőben, PSG dettó, de csak tavaly értek fel. A Pool szintén nem remekel idén.bence0330 írta: ↑2026.02.26. 10:25:42A keretünk nem alkalmas BL győzelemre, csak nagy csodával. Ez nem lehetetlen, de nem ebben gondolkodnék, hanem abban, hogy minden plusz kör rengeteg pénzt jelent (legalábbis nekünk, az 1:1 miatt mindenképp), a Newcastle ágán reálisan elmehetnénk a legjobb négyig, még ha garancia nyilván nem is lenne rá. (Meg hát nyilván ha a legjobb négyig legalább mi lennénk kb az esélyesek, akkor a BL győzelem is a szinte lehetetlen kategóriából a szimpla bravúr kategóriába emelkedhetne)
A PSG-vel, mint minden ekkora csapattal az a baj, hogy döcög kicsit a gépezet, viszont egy ilyen csapat ilyen játékosokkal bármkor összekaphatja magát, és a világ legjobbjai lehetnek megint. Ha csak 1-2 meccsre, annyira, de akár a hátralévő szezonra is. A Newcastle-ben ez nincs meg, nyilván egy jó és veszélyes csapat, de nekik nem csupa világklasszisból áll a támadósoruk, nem náluk van a világ legjobb jobb és balbekkje, akik még őket támogatják, megvan a plafonjuk. Főleg, hogy a döcögésük egyik oka a konstansan sérült támadósor, most épp mindenki egészséges, kivéve Dembélét, aki meg addig várhatóan visszatér.
Nem is gondolkodnék, melyiket kapnám szívesebben. A PSG lehet, hogy az egyetlen, de mindenképp azon max 2-3 csapat egyike, akik erőből le tudnak minket nyomni, és lehet panaszkodni a kontrákra, de százszor jobban áll nekünk az a játékkép, amikor sorra alakítjuk ki a helyzeteket, max kapunk néha pár kontrát a nyakunkba, mint az, amikor ki sem tudunk jönni a térfelünkről, akkor teljesen reménytelen a helyzetünk mindig. Ehhez a játékhoz nincsenek meg a sprinter játékosaink, hogy kontrákban reménykedjünk, ehhez kell egy Vini meg egy Mbappé.
A keretünk nem alkalmas BL győzelemre, csak nagy csodával. Ez nem lehetetlen, de nem ebben gondolkodnék, hanem abban, hogy minden plusz kör rengeteg pénzt jelent (legalábbis nekünk, az 1:1 miatt mindenképp), a Newcastle ágán reálisan elmehetnénk a legjobb négyig, még ha garancia nyilván nem is lenne rá. (Meg hát nyilván ha a legjobb négyig legalább mi lennénk kb az esélyesek, akkor a BL győzelem is a szinte lehetetlen kategóriából a szimpla bravúr kategóriába emelkedhetne)
Szerintem mindegy, mert a szezonok óta nem javuló rémgyenge védekezés most társul egy gyengébb helyzetkihasználással.
Néztem hogy alakulhatnak az ágak. Járhatunk baromi jól és baromi rosszul. Jöhet egy PSG-Liverpool ág, de kerülhetünk egy Newcastle-Tottenham/Atma soron keresztül surranóágon is az elődöntőbe.MessiNeymarSuarez írta: ↑2026.01.30. 12:40:50Bakker, úgy néz ki hogy a ránk vonatkozó részt majd Február végén, 27-én sorsolják:
https://en.wikipedia.org/wiki/2025%E2%8 ... ons_League
Meglepő mert tavaly egyben volt, én is már kezdtem izgulni hogy melyiket kapjuk erre lelövik az adást![]()
Az már rég tiszta, hogy nem hosszabbít, a vezetéssel is összebalhéztak, meg ha jól tudom csak egy egyéves szerződést kínáltak ha maradni akar, de azzal is húzták a szájukat. Sokszor felmerült a neve velünk kapcsolatban télen, szinte napi szinten, az utóbbi kb. két hétben nem nagyon hallani róla, bár alapból elhallgattak a hírek mostanra az igazolások körül. Elvileg Flickkel is felvette a kapcsolatot és mindenkivel szemben minket favorizál. Biztos gyorsan beilleszkedne és 2-3 évig nagyon hasznos játékos lenne.