Hát igen itt van a nap, mely képes lenne széppé tenni az egész évem:D Ma barátnőmmel fogom nézni, aki azt mondta, hogy még nem érzi, hogy Barcás (mert mondtam, hogy két féle ember van: aki barcás, és aki még nem tudja). Úgyhogy többek közt ezért is remélem, hogy gyönyörűen fognak játszani!
A kezdőcsapatot illetően: én arról nyilatkoznék, hogy kit nem tennék be, ezek pedig Oleguer, Edmílson, Motta, Deco. Még akár Jorquerát is betenném (sztem ha több lehetőséget kapna, bebizonyítaná, hogy jobb, mint Valdes, akinek elég nagy arca van, mert azt hiszi, hogy olyan jó, de ráférne egy arczsugorítás).Gio-t azért sajnálom, mert a Clasicokon mindig jól játszott. A lényeg, hogy Rijkaardnak több variációs lehetősége van szerintem, mint a másik oldalnak, és most nagyon nagy felelőssége van Rijkaardnak.
A meccsről: számomra most az a legfontosabb, hogy jól játszunk. Persze nagyon szeretném, ha győznénk, de ha elémtennének két papírt, az egyikre az lenne írva, hogy nyer a Barca, de [auto_cenzúra] játékkal, vagy kikap, de végre formába lendül, akkor az utóbbit írnám alá. Mert szerintem a Realban annyi van, mint amit most mutat, a Barcában pedig még nagyon sok. Persze jobb lenne a győzelem...