Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.23. 10:34:54

Los Banditos írta:Amit ma nyújtottunk az nulla,az semmi...Elösször is:Ez a Zambrotta kölyök nagyon felhúz,idehoztuk egy kalap pénzért de semmit nem csinált eddig még csak pofázott a bírónak...Nulla,húzzon innen!Oleguert a helyére!A másik Thuram,mennyire akarták itt néhányan hogy kezdjen mert ő úgyis jobb Márqueznél hát tessék,ez lett az eredménye!
?
a középpályán ment el a meccs! a védelem nagyrészt 3-4 madridi támadóval találta szemben magát. tavaly Ronnie fordított esetben csinált hülyét Ramosból, aki ugye nem rossz védő. akkor a Madridnak nem volt középályája.
teljesen kettészakadt a pálya, erről nem a védők tehetnek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 10:33:52

botond kiru írta:szerintem Rijjkard tulvariálja a "rotácios rendszert",miért kell egy jo kezdőn változtatni 3-4 helyen minden meccsen!Legyen stabil a kezdő,aki csere vegye tudomásul!Csak azért ne cserélgessünk,hogy mindenki játszon!Marquez jobb játszon ő,Gudjonsen nagyon statikus nem elég gyors ehhez a játékhoz.Zambrotta harmatgyenge,nem hozza a tudását,ha nem változik nyáron el kell adni,Ronaldinho formán kivül van,Deco is,tompa az egész csapat!
Szerintem is túlvariálja ezt az egészet!
Pedig nem lenne bonyolúlt összeállítani a kezdőt végre :!: :evil:
Marquez vkp-ba tenni,mellé pedig Xavi és Deco(Edmilson),Iniesta :arrow: csak csereként engyelőre,akkor sokat tud segíteni!

Elől: minimum felváltva a meccseket Saviola,és Guddy! Szóval 1.en ő a kezdő,másikon meg a másik! Ki kell próbálni Saviolát folyamatosan :!:

Védelemben Thuram legyen csak ott,a tegnapi teljesítménye ellenére! Puyol megkérdőjelezhetettelen,és szerintem is Gio kezddjen inkább!
Zambrotta :arrow: nem tudom,nincs egy értelmes megmozdulása,bajban vagyunk azon a poszton :? ,mivel Oli sem a magabiztosságáról híres,de ezekután lehetőséget kellene neki is adni! Belletti :arrow: elég jól nyomta idén eddig,remélem sérülése után is,és akkor talán a védelem is kész lesz :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
botond kiru
Barça C

2006.10.23. 10:06:47

szerintem Rijjkard tulvariálja a "rotácios rendszert",miért kell egy jo kezdőn változtatni 3-4 helyen minden meccsen!Legyen stabil a kezdő,aki csere vegye tudomásul!Csak azért ne cserélgessünk,hogy mindenki játszon!Marquez jobb játszon ő,Gudjonsen nagyon statikus nem elég gyors ehhez a játékhoz.Zambrotta harmatgyenge,nem hozza a tudását,ha nem változik nyáron el kell adni,Ronaldinho formán kivül van,Deco is,tompa az egész csapat!
valkobela
Barça B

2006.10.23. 09:53:25

Az biztos hogy, Saviola nem olyan erős testalkatú mint eto'o de van olyan technikás, és gyors amire nagyobb szükség van mint gudy botorkálására. Az izlandi a kétcsatáros játékban tudna kibontakozni, és csereként is hozzá tud tenni a játékhoz, de ez a meccs nagyjából rajta ment el... Jöjjön Saviola a badalona ellen, és meglátjuk hogyan teljesít...
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.23. 09:30:40

sasi1 írta:Gudjohnsen hozta azt amit tud...
Már nincs sok addig, mire Saviola kezdő lesz, és hiszem ott is fog ragadni.
Mostmár én is azt mondom,hogy felejtsük el Gudjonsent,jöjjön Saviola!!!
Gudjonsen nem elég technikás,rengeteg eset volt,hogy az utolsó pillanatban ő rontotta el az egyérintős támadásokat.
Ha Eto'o játszik a helyén,akkor 3 gólt rúgtunk volna az első félidőben.
Saviola sztem sokkal jobban belepasszolna ebbe a játékba,de igazából akkor lesz esélyünk nagy rangadókat nyerni,ha visszajön Eto'o.
Nincs mese,ő teljesen pótolhatatlan,a csapat legfontosab játékosa.
A védelemmel kapcsolatban tanácstalan vagyok,Thuramot követeltük a kezdőbe,hát elég gyengén játszott,bár ilyen kevés játékidővel nem csoda.
Marquezt ki kellene már próbálni a középpályán...

A legjobban Messit sajnálom,hatalmas formában játszott,de nem volt társa,egyedül meg nehéz meccset nyerni.Eto'o-val ketten megverték volna a Realt,de Eto'o távollétében Messi az egyetlen a támadórészlegben,aki képes valami eredményt elérni.
sasi1
Entrenador del Barça

2006.10.23. 09:10:45

Gudjohnsen hozta azt amit tud...
Már nincs sok addig, mire Saviola kezdő lesz, és hiszem ott is fog ragadni.
Gúnár
Jugador del Barça

2006.10.23. 08:28:09

Amikor tegnap délután azt tippeltem, hogy 1:0-ra nyerünk tévedtem.
De nem szabad feladni, egy meccs nem a szezon, csak Rijjkardnak oda kell figyelni, kit cserél.
Néhány játékosnak pedig kellene 2 v. 3 hét pihenő.
Visca El Barca
Kép
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2006.10.23. 01:20:23

Gratulálok Frank-nek!
Megint sikerült jól összeraknia a csapatot!!!
Védelemben sztem:
1. Gio egyértelműen jobb,mint Sylvinho! 2. Thuram keveset játszott a meccs előtt,így nem volt formában, Márquez pedig a Chelsea ellen remekelt.Egyértelmű,h kinek kelllett volna kezdeni!
Középpályán:
1 Xavi nem vkp!!!!!!!!!!!!!! 2.Iniesta pedig bombacsere,de csak csere!!!!!!3.Felelőtlenség volt Edmilson nélkül nekiküldeni a csapatot a Madridnak!
Csatársorban:
1.Saviola sokkal de sokkal jobb csatár, mint Gudjohnsen!!! Attól,h nem az argentín a kedvence, Rijkaard felfoghatná,h Eto'o hiányában ő kelll arra a posztra!2. Ronaldinho a világ legjobbja,d most nincs formában! Hiba volt a hajrában a pályán hagyni! Giuly-nek az ő helyére kelllett volna jönnie!:evil:
Persze a vereség nem csak az edző nyakába varrható,de szerintem az utóbbi két meccsel Frenki bebizonyította,h nem sztár-edző. Remélem észhez tér,m ha nem,akkor nyáron meg kellene válni tőle.......
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.22. 23:28:42

ördög nekem itt senkivel se volt bajom de a te agreszivv beszólásaid miat azért örülök neki de nagyon... :wink:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.22. 23:21:37

Ordog írta:Hagyjad már az ilyen elemezgetéseket, főleg úgy hogy a fele baromság.... köszi :!:
Sztem is fele baromság.... :roll: :?
Tiziano Crudeli fan :!:
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.22. 23:14:04

igen igazad van!ezért hozza mindenki tőlünk most zambrottát mert a fiu dupla 0!nem érti a spnyol focit...olaszba nem szaladgának ellene robinhok max ha milán ellen pörgette
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.22. 23:13:25

Hagyjad már az ilyen elemezgetéseket, főleg úgy hogy a fele baromság.... köszi :!:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.22. 23:06:17

Amit ma nyújtottunk az nulla,az semmi...Elösször is:Ez a Zambrotta kölyök nagyon felhúz,idehoztuk egy kalap pénzért de semmit nem csinált eddig még csak pofázott a bírónak...Nulla,húzzon innen!Oleguert a helyére!A másik Thuram,mennyire akarták itt néhányan hogy kezdjen mert ő úgyis jobb Márqueznél hát tessék,ez lett az eredménye!Gratulálok Rijkaardnak és stábjának hogy ezt a remek kezdőt összeállította.A középpálya is félemetesen 0 volt a csatársorba egyedül Messi volt az aki küzdött-hajtott.Egyenlőre vezetjük a tabellát de ha ez így megy tovább akkor gályázhatunk a BL pozicíókért.Én így állítanám össze a jövőben a kezdőt:
Valdés:Jó kapus,szükség van a bravúrjaira
Oleguer:Itt az idő bizalmat szavazni neki mert eddig az olasz lóx@rt se csinált.
Puyol:Szükség van a harciasságára
Márquez:Frankie kirakta a kezdőből megis lett az eredménye
Gio:Szvsz vele sokkal jobban megérti magát Dinho
Xavi:Ma gyenge volt de a jövőben biztosan jobb lesz
Deco:gyenge de nincs más a helyére esetleg Iniesta dehát ő még nulább
Motta:Neki is bizalmat kéne már egyszer szavazni
Messi:Jelenleg nincs nála jobb
Saviola:Nagyon nagyot csalódtam a Guddyban remélem mostantól a nyúl többlehetőséget kap
Ronaldinho:Hiába nudli elöbb-utúbb kénytelen lesz formába lendülnie

Visça el Barca!
in to exile
Drigo
Eurobarca Staff

2006.10.22. 19:43:55

Ma nagyon nagyon sok fog múlni Ronaldinhon.Azért mert nincs Eto'o és rajta kívűl ő az "állandó" gólszerzőnk (nem csak) a Madrid ellen.

Petixy!Sztem ha ma is lőnénk 2gólt, akkor hoznánk a meccset.

Ha viszont kikapnánk, nem dőlne össze a világ, hiszen még mindig előttük lennénk, de azért két vereség biztosan nagy kihatással lenne a srácokra, egy pont mindenképpen kell, ha nem...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Petixy
Jugador d'estrella

2006.10.22. 18:25:49

Ritka az,amikor madridban 2nél kevesebbet lövünk! :!:
Gúnár
Jugador del Barça

2006.10.22. 18:20:00

Egyetértek Süny, szoros lesz a meccs.
De szerintem 1:0-ra hozzuk a meccset, és a 3 pont
Katalóniába kerül :D
Visca El Barca
Kép
Kép
Süny
Barça B

2006.10.22. 18:17:57

Nagyon drukkolok ma a csapatnak.
Remélem jobbak leszünk mint Angliában, de miért ne lennénk :D
Szerintem szoros meccs lesz.
Visca El Barca
Kép
Kép
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.22. 13:14:32

Nos, kedves szurkolótársaim, itt van a nagy nap. Ha nyernénk - hiába vagyunk még nagyon az elején - idejekorán véget vetnénk a Madrid bajnoki álmainak, és nem a 8 pont miatt, hanem azért, mert a pokol legmélyebb bugyraiba taszítanánk őket a győzelemmel! :twisted: Én most valahogy nyugodt vagyok. Érzem, hogy nagyon jó lesz a csapat. Főleg akkor, ha - és szerintem ez a kulcs!!! - Marquez fog kezdeni vkp pozícióban. Ne feledjük, ez a Madrid most bizonyítani akar majd. Azonban láthattuk, hasonló focit PRÓBÁL játszani, mint a Cselszkij, azaz nem feltétlen fog nekünk rontani. Ha mégis megtennék - mert teszemazt, Capello be akarja bizonyítani, h. nem csak a védekező focit tudja (bár mint tudjuk, a támadó már elavult 8) ) - akkor nagyon parázs kis meccs lesz, amiből legnagyobb eséllyel mi fogunk győztesen kijönni. Messit képtelen lesz megtartani egy KárolyRobi, ahogy Sergio Ramos sem az a terminátor Boulahrouz, őt azért Ronni képes lesz megforgatni. Szeretném, ha Eto'o óta először a középcsatár-poszton is mutatnánk valamit. Meg lesz! Meg kell lennie!!!!!!!!!!
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.22. 11:31:28

Saviola írta:Nem írom le ezredszerre,hogy itt a nagy nap,de én is izgulok,hogy milyen lesz a meccs..az alattam ( :D ) említett összeállításokkal értek én is egyet..Remélem így állunk fel..az erősebb védelem fontos a mai meccsen..S remélem hatalmas formajavuláson megy át az egész csapat,mert a szerdai teljesítmény nem múlható alul..szóval hajrá fiuk,nyerni kell!

FoRcA BaRcA! 8)
Ez a mai meccs teljesen más lessz,Hála Istennek,mint a Londoni :!: :twisted:
Hajtani fogunk,küzdeni fogunk,és ismét a megszokott BARCÁT láthattjuk ma este! Akkor benne van a győzelem is simán!

FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.22. 11:02:30

Könyörgöm,ne kerüljön Xavi a kispadra!!!!
Azért mert Deco BL legjobbja volt,meg stb,Xavi sokkal fontosabb eleme a csapatnak!
Idén minden meccsen jobb teljesítmény nyújt,mégis szinte mindig az ő helyére kerül be Iniesta,ha játszik.
Iniesta tényleg felnőtt a feladathoz,de inkább Deco helyén kellene játszania,mint Xavi helyén.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.10.22. 10:28:19

Nem írom le ezredszerre,hogy itt a nagy nap,de én is izgulok,hogy milyen lesz a meccs..az alattam ( :D ) említett összeállításokkal értek én is egyet..Remélem így állunk fel..az erősebb védelem fontos a mai meccsen..S remélem hatalmas formajavuláson megy át az egész csapat,mert a szerdai teljesítmény nem múlható alul..szóval hajrá fiuk,nyerni kell!

FoRcA BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.10.22. 10:10:26

Hát igen itt van a nap, mely képes lenne széppé tenni az egész évem:D Ma barátnőmmel fogom nézni, aki azt mondta, hogy még nem érzi, hogy Barcás (mert mondtam, hogy két féle ember van: aki barcás, és aki még nem tudja). Úgyhogy többek közt ezért is remélem, hogy gyönyörűen fognak játszani!
A kezdőcsapatot illetően: én arról nyilatkoznék, hogy kit nem tennék be, ezek pedig Oleguer, Edmílson, Motta, Deco. Még akár Jorquerát is betenném (sztem ha több lehetőséget kapna, bebizonyítaná, hogy jobb, mint Valdes, akinek elég nagy arca van, mert azt hiszi, hogy olyan jó, de ráférne egy arczsugorítás).Gio-t azért sajnálom, mert a Clasicokon mindig jól játszott. A lényeg, hogy Rijkaardnak több variációs lehetősége van szerintem, mint a másik oldalnak, és most nagyon nagy felelőssége van Rijkaardnak.
A meccsről: számomra most az a legfontosabb, hogy jól játszunk. Persze nagyon szeretném, ha győznénk, de ha elémtennének két papírt, az egyikre az lenne írva, hogy nyer a Barca, de [auto_cenzúra] játékkal, vagy kikap, de végre formába lendül, akkor az utóbbit írnám alá. Mert szerintem a Realban annyi van, mint amit most mutat, a Barcában pedig még nagyon sok. Persze jobb lenne a győzelem... 8)
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2006.10.22. 10:07:12

Itt alattam XMF :D megmondta a Frank(it)ót. Teljesen egyet értek vele én ugyanígy játszanék. Már csak 1 hollandusnak kell vennie az adást...
Úgy tűnik h hazai pályán a Madrid az esélyesebb, de ha úgy játszunk, mint a Sevilla ellen akkor Győzni fogunk!
Nagyon kéne ez a győzelem, kemény lesz, de bízom a csapatban.
És húúú de nagyon izgulok (aludni is alig tudtam). Rem'lem a Madridosok is majd a meccs után :P
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.10.22. 08:20:08

Na gyerekek!Eljött a Nagy nap amit az egész világ egy éven át vár!Ez az a meccs amely minden embert érdekel még ha nem is szereti a foci!

Sztem a portásunkon nem fog mulni a meccs!mostanában Vikor az egyik legjobb játékosunk!Tehát kapuba Valdes
A védelem jobb oldalán természetesen Zamrotta-t játszatnám mert akármijen formában is van Oleguertöl fényévekkel jobb!
Két belső védő Puyol és Thuram lenne ha én lennék az eddző! Tanár úr ha csak ránéz a pacira összeszarja magát!Puyol meg hát…párszor „seggberugja” Robinhot és majd elmegy a kedve a cselezgetéstől.
Balbekk mostmár biztos h Sylvinho. Őszintén szólva én örülök h Frankito őt jáccatja mert [auto_cenzúra] jól megértik eggymást Ronnieval!és Gio ugy sincs olyan nagy formában és Sylva gyorsabb is nála!
Hát vkp-n remélem megint lesz olyan jó hózása Frenkine mint tavaly a Messi-Giuly csere és remélem leülteti a padra Edmilkát és Márquez fog kezdeni! Ha ez a Thuram-Puyol-Rafa tengely létrejönne a Ruud-Raul-Guti 3nak nem sok esélye lehet
A két támódókp posztját a jelenlegi forma alapján állítanám fel tehát Xavi és Iniesta! Deco padoztatnám hátha kipiheni magár és majd a cselzi ellen megmutatja a ruszkiknak h ki is az a Deco akit minden Barcás imádott az elmult években!
A jobbszélső természetesen Messi!megfog gyülni a baja Robi Carlosnak a kis Lionellel!!!
Center legyen Saviola! Azért döntenék mellette mert ő már átérezte egy párszor az El Classico fontosságát pályán is és több rutinja van ezen a téren!A madridot a földön kell megverni mert nem sok esélye lenne a mi átlag165cmmagasságú csatárainknak Cannavaro,Helguera és Ramos mellett,tehát meg kell őket bolondítani sok rövid passzokal háromszögelésekkel,kényszerítőkkel és rengetek futással!
Balszélen Ronaldinho!akármijen formába is van az ő puszta jelenléte életveszélyes!elég egy szép sarkazás v egy jó indítás és már ott is a gól!hajtani fog azért is h ő legyen aki már 4x bevette a Margit hálóját!cserélgethetnék Messivel az oldalakat és felváltva kergethetnék örületbe Ramosékat!REMÉLEM VISSZAJÖN A RÉGI FORMÁJA, MERT HA RONNIE ELKEZD VARÁSZOLNI AKKOR NINCS MEGÁLLÁS!

Ahooz h ma nyerni tudjunk szükség lesz egy beton védelemre és egy naon jó szűrő kp-ra ami megoldható egy bizonyos Rafael Marquez nevű játékossal és szükség lesz egy jó formában lévő Ronaldinhora!!!és ezek mellett nagyon nagy akarásra,küzdeni kell ha győzni akarunk

Tehát a kezdő 11 ma estére

---------------------------VV-----------------------------
Zambrotta---Thuram------Puyol--------Sylvinho
-----------------------Marquez-----------------------
-------Xavi---------------------------Iniesta--------
--Messi-----------------------------------Ronnie
----------------------Saviola---------------------------

Visca el Barca!!!
Kép

Més qué un Club!!!
Lezárt