Nah, már 3. szezonom kezdem meg szeretett csapatunkkal első évben bajnoki 2. hely(1 ponttal a Valencia mögött), bl negyeddöntő vereség a real ellen, klub vb, spanyol kupa, és európai szuperkupa megnyerve.Átigazolások: Gago télen.
2. szezon:spanyol szuperkup, bajnokság(simán, 13 ponttal) bl(nagyon jó meccsekkel, pl. man utd ellen idegenben 3-1 oda, otthon 5-2 ide). Átigazolások: Kameni, Clichy, Kompany
3. szezon: huh, elég rosszul idnult, elbuktam a spanyol szup.kupát, az európait, és 2 vereség is a bajnokságban, de mostmár kezdem magam összeszedni, 6 pontra vaok az elsőtől(1 meccsel kevesebbet játszottam). Blben sima továbbjutás. Sztem a fő gondom a keret nagy mértékű megvűltozásával jött, ami viszont szükséges volt, hisz sok kiegészítő elment, el kellett mennie, mert nagyon rotották volna a csapatmorált, így viszont az újak még annyira nem elégedetlenkednek, főleg hogy ilyeneket is vettem mint Tissone, Van Damme, akik cserének jók, mert sajnos nagyon sok a sérültem, így nagy keret kell...
Krkic nagyon jó nálam, csak egy jó edzéstervvel még jobb lenne, és még csak 18 nálam(3 válogatott meccs 3 gól....)
Mostani keretem:
http://kepfeltoltes.hu/view/061031/fM_w ... es.hu_.jpg