2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én benne vagyok szolj hogy mikor.de inkább msnenen vegyél fel mert fórumot nemmindig nézem.Még jöhetne 1-2ember.lionel19 írta:Valakit esetleg nem érdekelne egy olyan dolog hogy neten nyomnánk le vmelyik bajnokságot? közösen alkalmanként 1-2 forduló és akkor nem gépek ellen kell robotként nyomni
JajaMatee :P írta:Hát lefele tud menni az ára az nemkétség...![]()
Nekemis Tevez 30Mról 20ra csökkent. amugy Ustarit érdemes megvenni! nálam szinte csak 8as 9es sztályzatokat kap...sőt 10es is voltmér
[auto_cenzúra] hogy a Chelseanak annyi pénze van...mindenkit letud igazolni
Jah amugy Halmosi a csere baloldali középpályásom. első 2szezonban kezdő volt amíg nemvettem meg D'alessandrot. És egész joljátszott 7.8as átlaggal zárt és egyszer volt hónapjátékosa is
Juhász Roli se rossz.
vagy vadul püföldd a szpészet!!!!Enrique írta:Nyomj egy "Continue" / "Folytatás" gombot a képernyő bal felső részén valahol. Azzal ugrálod a napokat.
A tűzfalban engedélyezed a játékot...és a beállításokban kipipálod azthogy szerverként futtatni...aztán csinálsz egy uj játékot megadod az IP címed annak akivel játszani akarsz ő csatlakozik hozzád és már mehet isPCPocok írta:Tudna nekem vki segíteni hogy lehet az FM-el neten jáccani?
ha esetleg vki el tudná nekem magyarázni
köszi már időközben megtaláltam ezt a magyarosítást, azóta kifogástalanul működikNito írta:FM 07 magyaritás...70%PCPocok írta:NAon teccik ez az új FM, 2000 óta manager rajongó vagyok. mostani játtékkal csak az a hibám hogy felraktam hozzá a 2006os magyaarosítást és 5 percenként bedobál egy hibaüzenetet és kilép a játékból. Ha vki esetleg tud rá egymegoldást azt megköszönném![]()
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=6562
FM 07 magyaritás...70%PCPocok írta:NAon teccik ez az új FM, 2000 óta manager rajongó vagyok. mostani játtékkal csak az a hibám hogy felraktam hozzá a 2006os magyaarosítást és 5 percenként bedobál egy hibaüzenetet és kilép a játékból. Ha vki esetleg tud rá egymegoldást azt megköszönném
A képhez fűzném hozzá hogy hát igen, eléggé túlzásba estek a sérülésekkel és a sárgalapokkal.....fmhungary.hu-n is irták és hát én is ugy vettem észre, de sebaj azér jóóó a játékMatee :P írta:Nemhittem a szememnek meccs közben...ien még nemfordult nálam elő...
http://kepfeltoltes.hu/061028/qqqqqqq_w ... es.hu_.jpg
Jah amugy rhynn ha van valami jó edzésterved a tavalyiból is akár megköszönnémÉn első évben eladtam edmilsont mottát meg van bronchorstot kölcsönbe...igazoltam van d.borrét anderlechtből (Elég sok poszton játszik nemis drága,és csak 19 éves!), és marcelot balhátvédnek akit ugye most a real akar leigazolni...kezd picit növekedni az egyenlegem de tényleg idegesítő hogy csak 5M-val kezdünk...