Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egészen addig amíg benem vezetik a vidió bírót,nagyon remélem hogy befogják!sergi1989 írta:igy van akkor azért megnéztem mi lett volna az eredmény mert biztos nem ez!de ilyen a foci...!
Na ja, meg az 1. percben Daniel Alves-t is simán ki lehetett volna állítani.ozsimiki írta:Sevilla-Valencia 3-0
Teljesen megérdemelten nyertek,ilyen különbséggel is![]()
Az is hozzátartoik,h Valenciából a 17.percben kiállították Silva-t,de viszont után pár perccel akár még 1 játékost is kiállíthatott volna a bíró a vendégek oldalárólSzóval nagyobb zakó is lehetett volna
Azért nagyon erős tulzás a németeket meg a spanyolokat 1 lapon emliteni...ég és földozsimiki írta:Hát szerintem a 2002 es csapat Camacho-val nagyon jó volt,szépen is játszott,és akkor nagyon vártam a Spanyol-Brazil döntőt,össze is jött volna,ha nincs az a ......bíró,aki elcsalta a meccset a Dél KoreaiaknakLG írta: Viszont a BLben Henry maga megverte őket.
Ne értsetek félre, nem azt mondom, h 1 edzőváltás nem lenne jo nekik, csak azt h ezzel a csapattal EBt vagy VBt nem lehet nyerni.![]()
![]()
Szerintem óriási döntő lett volna,és nehezebb lett volna a Braziloknak,mint a Németek ellen
Hát szerintem a 2002 es csapat Camacho-val nagyon jó volt,szépen is játszott,és akkor nagyon vártam a Spanyol-Brazil döntőt,össze is jött volna,ha nincs az a ......bíró,aki elcsalta a meccset a Dél KoreaiaknakLG írta: Viszont a BLben Henry maga megverte őket.
Ne értsetek félre, nem azt mondom, h 1 edzőváltás nem lenne jo nekik, csak azt h ezzel a csapattal EBt vagy VBt nem lehet nyerni.
Viszont a BLben Henry maga megverte őket.ozsimiki írta:Off:
hy Vito
azér a tavalyi Juve elég rossz példa,tudod poló,pulóver...kabát...bunda![]()
Mondjuk az jogos,h elég meggyőző játékot produkáltak,és valszínű bunda nélkül is nyernek![]()
On
RMCF meglátása jogos.R.M.C.F írta:akiket felsoroltál annak a 70% a 30 éves sztár.A Spanyol válogatott gerince 22-26 évesekből áll akik legalább ennyire értékesek és tehetségesek de az edző nem tud mit kezdeni velük...LG írta:A spanyol válogatott nem a spanyoloktol erős, hanem a braziloktol, argentinoktol, stb...
Huzoember alatt olyanokat értek, mint Zidane, Ribery, Ronaldinho, Kaka, Juninho, Ballack, Essian, Drogba, Sevcsenko, Totti stb....ilyen szintü klasszisok nincsenek a spanyol válogatotban
akiket felsoroltál annak a 70% a 30 éves sztár.A Spanyol válogatott gerince 22-26 évesekből áll akik legalább ennyire értékesek és tehetségesek de az edző nem tud mit kezdeni velük...LG írta:A spanyol válogatott nem a spanyoloktol erős, hanem a braziloktol, argentinoktol, stb...
Huzoember alatt olyanokat értek, mint Zidane, Ribery, Ronaldinho, Kaka, Juninho, Ballack, Essian, Drogba, Sevcsenko, Totti stb....ilyen szintü klasszisok nincsenek a spanyol válogatotban
Azért Xavi-t ne írjuk leLG írta:Se Xavi, se Reyes nem huzoember a csapatában. Aki lehetne az INIESTA. Ahhoz viszont először játxatni kéne, és sztem bizonyitana isCooltiszo írta:Ez érdekes kérdés, sztem igenis lennének húzúembereik, kezdve Xavitól, Reyesig, csak amikor kellene nem tudnak kiemelkedőt alkotni.
De úgy érzem , hogy talán majd 4-5 év múlva , hátha egy Bojannal, Matával, CApellel felálló válogatott képes lesz kiemelkedőt alkotni, nem tudom.
Se Xavi, se Reyes nem huzoember a csapatában. Aki lehetne az INIESTA. Ahhoz viszont először játxatni kéne, és sztem bizonyitana isCooltiszo írta:Ez érdekes kérdés, sztem igenis lennének húzúembereik, kezdve Xavitól, Reyesig, csak amikor kellene nem tudnak kiemelkedőt alkotni.
De úgy érzem , hogy talán majd 4-5 év múlva , hátha egy Bojannal, Matával, CApellel felálló válogatott képes lesz kiemelkedőt alkotni, nem tudom.
én azon csodálkozom, h annyi évnyi szivacs és lúzerkedés után a fele viszont bekapcsolva hagyta...NEMZETISPORT: A németországi világbajnokság óta nyolcmillió rajongót veszített el a spanyol válogatott
A fél ország kikapcsolta a tévét
Tudod mire gondolokKrojf írta:Komám!
Netán fogorvosra gondolsz?
Kérdi Krojfod.
De nincs a keretben igazi huzoemberGame90 írta: Az nem semmiPedig milyen válogatottjuk van
Casillas- Ramos, Puyol, Pablo, A. Lopez- Joaquin, Fabregas (Xabi Alonso), Xavi, Reyes (Vicente)- Villa (Raúl), Torres (Morientes)
Csak hát a szöv kapitány
Los,hát te most miről beszélszLos Banditos írta:Ozsimiki-Te ilyenkor a szenon közepént bemennél a válogatottba egy barátsásgos meccsreElőre megvolt beszélve hogy ki kér pihenőt stb...
Az nem semmisasi1 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126948NEMZETISPORT: A németországi világbajnokság óta nyolcmillió rajongót veszített el a spanyol válogatott
A fél ország kikapcsolta a tévét