Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az az érdekes hogy ha ezek egésszégesek akkor sem játszik legalább a fele mert amugy csere.Nem játszik: Gavilán, Albelda, Marchena, Moretti, Edu, Vicente??, Del Horno, D. Navarro, Villa, Morientes, Tavano.
ja. csak darabokat néztem eddig a meccsből, de úgy tűnt, mintha a 44. percben mentek volna át másodszor a felezőn...Los Banditos írta:Eddig köze nincs a meccshez a madridnak, megérdemelnének egy verést...
Morientes már 1x elintézte a rejált, most megtehetné még1x, máris szimpatikussabb lenne, perxe a képét akkor se rtaknám, az asztalomra..Los Barrachos írta:Nemrég olvastam a hírt, hogy Morientes vállalja a játékot annak ellenére, hogy tegnap félbehagyta az edzést, de kapja a dokiktól az injekciókat, így ott lehet a Mestallában.
Nekem nem túlzottan örömteli,mivel szombaton ellenük játszunk!Los Barrachos írta:Ha kínlódva is, de hozott egy meccset a Villarreal, ez örömteli, csak összekapják már magukat
Egészen addig amíg benem vezetik a vidió bírót,nagyon remélem hogy befogják!sergi1989 írta:igy van akkor azért megnéztem mi lett volna az eredmény mert biztos nem ez!de ilyen a foci...!
Na ja, meg az 1. percben Daniel Alves-t is simán ki lehetett volna állítani.ozsimiki írta:Sevilla-Valencia 3-0
Teljesen megérdemelten nyertek,ilyen különbséggel is![]()
Az is hozzátartoik,h Valenciából a 17.percben kiállították Silva-t,de viszont után pár perccel akár még 1 játékost is kiállíthatott volna a bíró a vendégek oldalárólSzóval nagyobb zakó is lehetett volna
Azért nagyon erős tulzás a németeket meg a spanyolokat 1 lapon emliteni...ég és földozsimiki írta:Hát szerintem a 2002 es csapat Camacho-val nagyon jó volt,szépen is játszott,és akkor nagyon vártam a Spanyol-Brazil döntőt,össze is jött volna,ha nincs az a ......bíró,aki elcsalta a meccset a Dél KoreaiaknakLG írta: Viszont a BLben Henry maga megverte őket.
Ne értsetek félre, nem azt mondom, h 1 edzőváltás nem lenne jo nekik, csak azt h ezzel a csapattal EBt vagy VBt nem lehet nyerni.![]()
![]()
Szerintem óriási döntő lett volna,és nehezebb lett volna a Braziloknak,mint a Németek ellen
Hát szerintem a 2002 es csapat Camacho-val nagyon jó volt,szépen is játszott,és akkor nagyon vártam a Spanyol-Brazil döntőt,össze is jött volna,ha nincs az a ......bíró,aki elcsalta a meccset a Dél KoreaiaknakLG írta: Viszont a BLben Henry maga megverte őket.
Ne értsetek félre, nem azt mondom, h 1 edzőváltás nem lenne jo nekik, csak azt h ezzel a csapattal EBt vagy VBt nem lehet nyerni.