2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az 1. lövésen én is elgondolkoztam hogy trük e... és az télleg lehet látni aztána többi 3 azt hogy oldották meg azt nem tom sztem azok má igaziak..windu írta:én úgy olvastam megcsináltabarca99 írta:Lehet hogy Zidane nem tud ilyeneket, de hogy Ronaldinho sem, az tuti. Pár hete volt vagy a Képes Spotban vagy a Sztár Sportban egy interjú Roni-val, ahol elmondta hogy az trükk volt.
csak nem 4 szer hanem 2 szer jött össze
a többi trükkk
...
én úgy olvastam megcsináltabarca99 írta:Lehet hogy Zidane nem tud ilyeneket, de hogy Ronaldinho sem, az tuti. Pár hete volt vagy a Képes Spotban vagy a Sztár Sportban egy interjú Roni-val, ahol elmondta hogy az trükk volt.
Lehet hogy Zidane nem tud ilyeneket, de hogy Ronaldinho sem, az tuti. Pár hete volt vagy a Képes Spotban vagy a Sztár Sportban egy interjú Roni-val, ahol elmondta hogy az trükk volt.
Azt nem mondtam, hogy látványosabb, mint R10-é.Balika Gaucho írta:hááát , mikor Marquez meg Edmilson 50 méteres labdáit lekapkodja a volnal , mellett az se semmi....Los Barrachos írta:És Zidane-nak inkább a labdaátvételei látványosabbak.
Abban biztos lehetsz!Kettőt tud dekázni...labda trüköket nem tud zidán az tuti...
hááát , mikor Marquez meg Edmilson 50 méteres labdáit lekapkodja a volnal , mellett az se semmi....Los Barrachos írta:És Zidane-nak inkább a labdaátvételei látványosabbak.
Charlie írta:Miben nőjjön még hozzá? Magyarázd már el...
Igaz, még van tanulnivalója a verejtékezésből.
C.
LOOOL azt ne mond má hogy Zidánhoz fel kell még nönie Dinhonak.. ugyan márr..... sokkal jobb Dinho mint az a kopasz francia!!!!!LG írta:Azért sok csel, amit Ronie csinál, azt Zidane-tol tanulta a világ. Talán Ronie trükkkösebb, és valamiben jobb mint Zidane, de Zidene-nak oriási játékintelligenciája volt, és a fontos pillanatokban mindig segitett csapatának, igazi vezér volt. Sokan mondják, h Ronaldinho Maradona ota a legjobb, én azt mondom, Zidane otaRonaldinho #10 írta:na lol ez a várhidi........................![]()
méghogy zizou technikásabb mint a R10? loool...
ne vegyétek zizou fikázásnak! Szeretem zizout, tisztelem.Perxe Ronie még fiatal, és lehet akkora játékos mint Zidane, még nagyobb is, de ahhoz sokmindenben javulnia kell még
Azért sok csel, amit Ronie csinál, azt Zidane-tol tanulta a világ. Talán Ronie trükkkösebb, és valamiben jobb mint Zidane, de Zidene-nak oriási játékintelligenciája volt, és a fontos pillanatokban mindig segitett csapatának, igazi vezér volt. Sokan mondják, h Ronaldinho Maradona ota a legjobb, én azt mondom, Zidane otaRonaldinho #10 írta:na lol ez a várhidi........................![]()
méghogy zizou technikásabb mint a R10? loool...
ne vegyétek zizou fikázásnak! Szeretem zizout, tisztelem.