Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem valószínű, mert Marquez a Getafe ellen már egészséges lesz és visszafoglalja helyét a védelemben.Sylvinho meg letöltötte egy meccses eltiltását.Atesz írta:Jól nyomta, és most,hogy Thuram is kidőlt, ismét többet fog játszani.
Igazából azt mondta, h "Oleguernél meg soha nem lehet tudni...."Sharkinho írta:Nem volt annyira rossz. Nekem az tetszett a legjobban, amikor valami olyasmiről beszélt a kommentátor, hogy a Barca védelme milyen, és mondta, hogy Bellettit nem nagyon tudják beszivatni, Sylvinhot se, Thuramot meg főleg...kis csönd, majd megszólal: Oleguerről inkább nem mondok semmit
Tavaly is voltak hasonlo megmozdulásai, sőtLos Barrachos írta:Hiába, ha az ember olyan spílerek mellett játszik, mint Messi, Ronaldinho vagy Eto'o, maga is felbátorodik és olyan cseleket enged meg magának, amit máskor amúgy nem tenne meg. Meg aztán én sose néztem volna ki Oleguerből, hogy megcsinálna ilyen cselt. Na mondjuk 4-0 után nagy kockázatot nem is vállalt ezzel, meg aztán az ellenfél térfelén volt a jelenet.
Silvanus írta:Bejött, oszt milyen cselt csinált az oldalvonalnál!?...Imádom Olit, ha a padról nézi a meccseket, de néha, ismétlem NÉHA azért jó őt is a pályán látni!
Ezért emeltem ki.FCB_gábor írta:Amikor Messi vagy Iniesta jön be csereként a 2. félidőben és parádéznak akkor meg sincs említve, hogy az ellenfél már fáradt volt.![]()
Szerintem Oleguer-től ezek igenis értékelendő megmozdulások voltak. Jól nyomta!