Oleguer Presas Renom #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csak nehogy ő is egy Belletti-féle szélső legyen, aki a végén már a védekezésre nem is ügyel, nem szabad a ló túloldalára sem esni!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igen, ahhoz képest, hogy régen milyen kis "béna" volt, ahhoz képest tényleg fejlődő képes és egyre jobb.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Észrevettétek, hogy mostanában mennyit fejlődőtt a támadójátéka? Minden meccsen van legalább 1-2 kis szólója, és ha rendeen elindul, akkor 1 védőt mindig átjátszik (csak hát utána...). Az utóbbi hetek gyenge szereplésében nekem az ő "támadójátéka" tetszett a legjobban. Csak kár, hogy neki (meg Puyolnak) kell előrevinni a labdát, megszólóznia, és nincs más aki vállalkozna.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csereként még csak-csak, de a Getafe ellen már tényleg Márquez fog játszani, meg szerintem nem olyan súlyos Thuram sérülése és addig fel fog épülni!
- elprat
- Capitá del Barça
"Úgy fogok futni mint egy fekete hogy úgy élhessek mint egy fehér..."(by Samu)
-Ezt úgy kell érteni ahogy le van írva???
-Ezt úgy kell érteni ahogy le van írva???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2006.12.22. 19:21:46-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Jugador d'estrella
Nem valószínű, mert Marquez a Getafe ellen már egészséges lesz és visszafoglalja helyét a védelemben.Sylvinho meg letöltötte egy meccses eltiltását.Atesz írta:Jól nyomta, és most,hogy Thuram is kidőlt, ismét többet fog játszani.

-
- Eurobarca Staff
Tegnap sztem egészen jól megoldotta a feladatát(legalábbis azalatt az 55-60 perc alatt amit láttam).Érződött rajta, hogy ballába az "nincs".De amúgy nem volt semmi probléma, talán annyi, hogy nem ment fel annyit, mint Gio, vagy Sylvinho szokott, de ezt nem is vártam tőle előzetesen.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Igazából azt mondta, h "Oleguernél meg soha nem lehet tudni...."Sharkinho írta:Nem volt annyira rossz. Nekem az tetszett a legjobban, amikor valami olyasmiről beszélt a kommentátor, hogy a Barca védelme milyen, és mondta, hogy Bellettit nem nagyon tudják beszivatni, Sylvinhot se, Thuramot meg főleg...kis csönd, majd megszólal: Oleguerről inkább nem mondok semmit
De nagyon nem szerette őt, ez lesírt a kommentárokból....
Egyébként már tavaly is elég jól tolta év végén magához képest, de most már nem fér be.
ez van, de tegnap azért jól jött.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem volt annyira rossz. Nekem az tetszett a legjobban, amikor valami olyasmiről beszélt a kommentátor, hogy a Barca védelme milyen, és mondta, hogy Bellettit nem nagyon tudják beszivatni, Sylvinhot se, Thuramot meg főleg...kis csönd, majd megszólal: Oleguerről inkább nem mondok semmit 

-
- Hírhozó-cikkíró
Oleguer tipikus Twoface a Batmanből...
Egyszer iszonyat jó, egyszer meg borzasztó rossz... Finom cselek, jó előrefutások gólpasszok, jó helyezkedés, szép szerelések ugyanúgy jellemzik, mint a pocsék védekező játék. Pont ez a baj vele, hogy teljesen kiszámíthatatlan. Cserénke viszont szerintem tökéletes, mert nem pampog a kevesebb játéklehetőség miatt...
Egyszer iszonyat jó, egyszer meg borzasztó rossz... Finom cselek, jó előrefutások gólpasszok, jó helyezkedés, szép szerelések ugyanúgy jellemzik, mint a pocsék védekező játék. Pont ez a baj vele, hogy teljesen kiszámíthatatlan. Cserénke viszont szerintem tökéletes, mert nem pampog a kevesebb játéklehetőség miatt...
-
- Eurobarca Staff
Hú de idegesített tegnap az a kommentátor, akkora egy idióta volt.Olit is össze-vissza szídta, hogy mióta bejött azóta sokkal gyengébb a védlem, mint Puyollal.
Na az én véleményem erről az, hogy amíg Puyol a pályán volt, addig a Sociedad a félpályán nem jött át amikor bejött Oli, akkor pont volt egy fellángolásuk a sok szöglettel amivel aztán sokat értek, de hát ugye semminél nem nehezebb többet támadni, sztem tegnap egészen jó volt, de mindenesetre nem csinált semmi hibát.
Na az én véleményem erről az, hogy amíg Puyol a pályán volt, addig a Sociedad a félpályán nem jött át amikor bejött Oli, akkor pont volt egy fellángolásuk a sok szöglettel amivel aztán sokat értek, de hát ugye semminél nem nehezebb többet támadni, sztem tegnap egészen jó volt, de mindenesetre nem csinált semmi hibát.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tavaly is voltak hasonlo megmozdulásai, sőtLos Barrachos írta:Hiába, ha az ember olyan spílerek mellett játszik, mint Messi, Ronaldinho vagy Eto'o, maga is felbátorodik és olyan cseleket enged meg magának, amit máskor amúgy nem tenne meg. Meg aztán én sose néztem volna ki Oleguerből, hogy megcsinálna ilyen cselt. Na mondjuk 4-0 után nagy kockázatot nem is vállalt ezzel, meg aztán az ellenfél térfelén volt a jelenet.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hiába, ha az ember olyan spílerek mellett játszik, mint Messi, Ronaldinho vagy Eto'o, maga is felbátorodik és olyan cseleket enged meg magának, amit máskor amúgy nem tenne meg. Meg aztán én sose néztem volna ki Oleguerből, hogy megcsinálna ilyen cselt. Na mondjuk 4-0 után nagy kockázatot nem is vállalt ezzel, meg aztán az ellenfél térfelén volt a jelenet. 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerencsére Rijkaard nem így gondolkodik, bennem az utóbbi időkben Oleguerről a sok bizonytalanság maradt meg. Most a padon láthatja, hogy csinálják a nálánál jobbak és talán ha legközelebb kezdeni fog, mondjuk az Alavés ellen a kupában, akkor jobban fog teljesíteni, mint tavaly vagy azelőtt 

Tavaly bizony megmutatta, h képes hosszutávon nagycsapatok ellen klasszis teljesitményre. Nekem nagy kedvencem, és szivesebben látnám a kezdőben mint Zambit v. Bélát. Perxe előbbi jobb játékos, az igaz, de én nem nagyon birom.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Silvanus írta:Bejött, oszt milyen cselt csinált az oldalvonalnál!?...Imádom Olit, ha a padról nézi a meccseket, de néha, ismétlem NÉHA azért jó őt is a pályán látni!

Nekem vele kapcsolatban régebben voltak ilyen meglátásaim,de most nem parázok annyira,ha pályán van,bizonyította tavasszal,h igenis fejlődő képes

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezért emeltem ki.FCB_gábor írta:Amikor Messi vagy Iniesta jön be csereként a 2. félidőben és parádéznak akkor meg sincs említve, hogy az ellenfél már fáradt volt.![]()
Szerintem Oleguer-től ezek igenis értékelendő megmozdulások voltak. Jól nyomta!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Amikor Messi vagy Iniesta jön be csereként a 2. félidőben és parádéznak akkor meg sincs említve, hogy az ellenfél már fáradt volt.

-
- Jugador del Barça
En is orulok neki...
jol csinalta nem ilyesmit szoktunk meg tole
jol csinalta nem ilyesmit szoktunk meg tole