Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LionelMessi írta:Ha kirúgnák Rijkaardot azért mert idén véletlenül nem nyernénk semmit akkor az olyan lenne mint amikor a realnál kirúgták del Bosque-t. Ők is azóta szenvednek (talán most kezdenek talpra állni), és velünk is ez lenne. Megint egy új edzőhöz alkalmazkodni, összeszokni vele... és akkor még az edzőnek is be kell illeszkednie. Ez mindenképpen időt vesz igénybe és biztos h a csapatnak is rosszat tenne. A real is ott rontotta el amikor kirúgták del Bosque-t, pedig nem volt kifejezetten rossz évük csak pont mindenről lemaradtak egy hajszállal. 3 évükbe telt míg megint kezdenek a régi realra hasonlítani, de teljesen olyanok még nagyon sokára lesznak.
Rijkaard nem fogja itthagyni a Barcát és készAtyec írta:Rijkaard számomra igen ellentmondásos személyiség. Végigkövetve pályafutását azt hiszem, hogy a világ egyik legnagyobb játékinteligenciájával rendelkező játékos volt és a játék minden részét feltűnöen magas szinten művelte, mindenhol bevethető volt. A kívivott elismerést viszont lerombolta emberi tulajdonságaival, a köpködésről nem is beszélve.
Most edzőként újra elnyerte a respektemet, de ha elmegy a Milánhoz az nagyon csúnya dolog lesz.
... de miért menne el sikerei közepén? Ő még nem fejezte be a Barcát. Vannak itt még teljesítendő kihívások. Rövidtávon mindjárt, hogy a cseresorral kell teljesíteni a következő meccseket. Hosszútávon megvédeni a BL győzelmet. (Nem tudom, sikerült-e ez már valakinek?) A 3x-os győzelemről nem is beszélve.
Nagy kunszt felkapaszkodni Europa (világ?) tetejére, de ott maradni még nagyobb. Főleg mostanában.
Ez egy jó hír. Azóta a legsikeresebb a csapat amióta itt van ő. Persze ezt más dolgok is elősegítették, de Franknek is van benne szerepe, nem is kicsi. Szeritnem a jövőben a barca még nagy sikereket érhet el vele.Enrique írta:Laporta nyilatkozta a napokban, hogy Rijkaard hosszútávú szerződésén gondolkodnak a Klubnál.
Tehát, akár nyer a csapat valamit, akár nem, a Mester maradni fog ez egész biztos.
Sok csapatnak volt már hasonlóan jó kerete, mégse nyertek semmit.LG írta:Sztem se amugy. Mert amikor 12. voltunk akkor se küldék el. Viszont szerény vélemlnyem szerint Rijkaard inkább szerencsés edző, mint jo. Azért ezzel a kerettel nem nehéz nagyot alkotni, és sok jobb edző van nála
Hát szeritnem egyáltalán nem olyan nagyon jó a keret.LG írta:Nemtudom..azért ezzel a kerettel vmit illene nyerni szvsz...és sztem is megnyerjük a bajnokságot, de ha ne adj Isten nem, akkor menyjen Rijkaard..Szakacs írta:nem kuldte el senkilionelmessi19 írta:értelmetlen lenn rijkaardot elküldeni.Szerintem is olyan mindegy h nyerunk iden vmit vagy nem...szerintem is marad..Azert birnam ha mi is nyernek 8 bajnokit mind a mu fergussonal
Nemtudom..azért ezzel a kerettel vmit illene nyerni szvsz...és sztem is megnyerjük a bajnokságot, de ha ne adj Isten nem, akkor menyjen Rijkaard..Szakacs írta:nem kuldte el senkilionelmessi19 írta:értelmetlen lenn rijkaardot elküldeni.Szerintem is olyan mindegy h nyerunk iden vmit vagy nem...szerintem is marad..Azert birnam ha mi is nyernek 8 bajnokit mind a mu fergussonal
nem kuldte el senkilionelmessi19 írta:értelmetlen lenn rijkaardot elküldeni.
Szerintem is kicsit komolytalan, mondjuk azert birtamMr. Master írta:antics meg is mondta, h egyetlen dolgot csinált azzal a csapattal. megmondta nekik, hogyha vállalják érte a felelőséget, akkor ő nem szól bele abba, h ki hogyan és hol játszik. És a csapat ekkor kezdett el szárnyalni. Na most egy európai élklubnak azért egy kicsit komolyabb vezetőedzrőre lenne szüksége szerntem.