Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nekem tetszett a film, és maga a történet is nagyon királyVito írta:a saw3 - tól eddig mindenki befordult, aki látta és akivel beszéltem.
Igen jól tudod, de nem + 3 film?Enrique írta:Hát Krojf, lehet, hogy koppanni fogsz, én ugyanis úgy hallottam, hogy ha jól teljesít a film, akkor Craig szerződése automatische újabb két részre meghosszabbodik...
Márpedig a szűk egy hónap alatt hozott 375 M $ szerintem kimeríti a 'jó' fogalmát.
Így elvileg még két Daniel 'James Bond' Craig filmet láthatunk a következő években, bár nem teljesen biztosak az informácóim.
Én amúgy örülök neki, hogy nem egy babaarcú bájgúnárt bújtatnak Bond bőrébe, Craig egy igazi érzések nélküli gyilkológép, a feje alapján is.
Én láttam, nem rossz az eleje jó de a végén már nem annyira akciófilm, mondjuk nemrossz sztem töltsd le, tuti nemrossz de láttam már jobb jamesbondotEnrique írta:Még nem, de idén mindenképp.Sharkinho írta:Látta már valaki az új James BondotVélemények
én láttam már.Game90 írta:Itt van a Végső állomás 3![]()
Az első két részt láttam már, de erről nem sok jót írnak![]()
http://www.gamekapocs.hu/cooltura/147/V ... 81llomas+3