Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5 évet fociztam, mielőtt abbahagytam.Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
Mi a f..znak töltitek azzal az időt, hogy a játékosokat b...ogatjátok? Őszintén: a "jelen lévők" között hányan rúgtak valaha labdába? Hányan húztak le 90 percet? Mit tudnak,hogy mi zajlik a pályán? Focizom, már legkisebb korom óta. Higgyétek el nem a legkönnyübb sportág(főleg kb. 50 meccsel évenként) Mindenki csak arról pofázik, hogy ilyen formában van olyan formában van a Ronaldinho. Őszintén nem a kedvenc játékosom, de nem cseszegetem.(tudom, hogy jelenleg a világ legjobbja) Bármikor visszanyerheti régi önmagát. Addig meg örüljünk, hogy a csapat többi tagja viszi a szekeret, s nem függünk annyira egy játékostól mint tavaly.
FORCA BARCA!!
Meg azis naon érdekes,hogy Ronnie tavaj is u.ennyi meccset játszott,és isten volt.....Boixos írta:szevasz Eto'o, sej! és milyen jól tudsz magyarul!Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
Mi a f..znak töltitek azzal az időt, hogy a játékosokat b...ogatjátok? Őszintén: a "jelen lévők" között hányan rúgtak valaha labdába? Hányan húztak le 90 percet? Mit tudnak,hogy mi zajlik a pályán? Focizom, már legkisebb korom óta. Higgyétek el nem a legkönnyübb sportág(főleg kb. 50 meccsel évenként) Mindenki csak arról pofázik, hogy ilyen formában van olyan formában van a Ronaldinho. Őszintén nem a kedvenc játékosom, de nem cseszegetem.(tudom, hogy jelenleg a világ legjobbja) Bármikor visszanyerheti régi önmagát. Addig meg örüljünk, hogy a csapat többi tagja viszi a szekeret, s nem függünk annyira egy játékostól mint tavaly.
FORCA BARCA!!
csak annyit fűznék hozzá a mondanivalódhoz, h az ilyen fórumok pont azért vannak, h többek között arról "pofázzanak" az itteni emberek, h a kedvenc csapatukból ki milyen formában van. nem tudom, miért kell ettől kiborulni? egyébként az itteniek nagy többsége találkozott már labdával, bár nem gondolnám, h sportorvosi igazolás kell ahhoz, h véleményed lehessen a Barcával kapcsolatos dolgokról. biztos meccsre is csak azok járnak, akik megcsinálták a cooper-tesztet.
szevasz Eto'o, sej! és milyen jól tudsz magyarul!Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
FORCA BARCA!!
Szerintem 1. egy kicsit vegyél vissza a hangnemből! 2. Azért baszogatjuk őket, mert a legjobbat várjuk el tőlük, és mert annyi pénzt keresnek 1 szezon alatt, amennyit te egész életetben nem keresel meg, és 3. teljesen mindegy, hogy könnyű-e vagy nehéz ez a sport, teljesen mindegy ki, mikor, mennyi meccset játszik le egy évben, nekik ez az életük, ezért élnek, ezt imádják, azaz EZ A FELADATUK, A MUNKÁJUK!!! Nincs olyan, NEM LEHET olyan, hogy hullámvölgy, ha mégis, akkor baszogatva vannak......... ennyi!!! Ezt választották, csinálják!!!!! Mi pedig ezért istenítjük őket!!!!....Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
FORCA BARCA!!
Igen, én tom mien érzés.Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
FORCA BARCA!!
Üdv a fórumon!Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
FORCA BARCA!!
Adriano azért még néha meg-meg villan "brazilosan"!Argentínok mien focit játszottak?Mien az a tipikus argentín futball?boggabor írta:Egy bisztos a 2 legjobb formaban levo brazil(Adriano,Emerson) nem brazil focit jatszanak meg nem is hasonlit ra, de a vallogatott sem ok mar europai focit jatszanak 10 ev es nem lesz tipikus brazil foci ahogy nincs mar argentin sem mert ok tipikus europai focit jatszanak afrikaiak azzok igen azok meg fociznak es trukoznek orom nezni oket
Énis ezt mondom már egy jó ideje.Rapika írta:Ez IS igaz!Bodi írta:Mi ez,hogy tipikus brazil?
A brazilok tartják fent a focit,nélkülük már szinte nem is lenne labdarúgás.
Őket senki nem tudja utánozni,nem értem,hogy lehet őket szidni..
De az is,hogy elég régen láttuk őt a saját szintjén játszani!
Mint látod lehet...Bodi írta:Mi ez,hogy tipikus brazil?
Ez IS igaz!Bodi írta:Mi ez,hogy tipikus brazil?
Ha kell, mindig összekapja magát...boggabor írta:Eszti es ha akkor is [auto_cenzúra] lesz mit fogsz irni majd 10 ev mulva formaban lesz gyenge es ez tenyEszter21 írta:Ez hülyeség, ha csak a pénz motiválná már rég elhúzott volna a Chelsea-hez. Szerintem egy játékost az motivál, hogy kupákat nyerjen és ebből még Ronnie-nak nincs túl sok. A Chelsea ellen és a további Bl-meccseken biztos, hogy formába lesz. Akkor szerintem érezni fogja, hogy neki kell győzelemre vezetnie a csapatot.Boixos írta: miért kell neked mindig megtalálnod a brazilokat"tipikus brazil"
érdekes, amikor jól ment a csapatnak, akkor ezek a tipikus brazilok vitték a prímet.
Eszti es ha akkor is [auto_cenzúra] lesz mit fogsz irni majd 10 ev mulva formaban lesz gyenge es ez tenyEszter21 írta:Ez hülyeség, ha csak a pénz motiválná már rég elhúzott volna a Chelsea-hez. Szerintem egy játékost az motivál, hogy kupákat nyerjen és ebből még Ronnie-nak nincs túl sok. A Chelsea ellen és a további Bl-meccseken biztos, hogy formába lesz. Akkor szerintem érezni fogja, hogy neki kell győzelemre vezetnie a csapatot.Boixos írta:miért kell neked mindig megtalálnod a brazilokatboggabor írta: ...Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivalja"tipikus brazil"
érdekes, amikor jól ment a csapatnak, akkor ezek a tipikus brazilok vitték a prímet.
Ez érdekes dolog,a Chelsea kicsivel lehet hogy erősebb,de mi meg a reáltól vagyunk jobbak,olyan 3góllalFigo 10 írta:biztos h erezni fogja de o sem tehet majd semmit mert a cselszí vitan felul jobb teamEszter21 írta:Ez hülyeség, ha csak a pénz motiválná már rég elhúzott volna a Chelsea-hez. Szerintem egy játékost az motivál, hogy kupákat nyerjen és ebből még Ronnie-nak nincs túl sok. A Chelsea ellen és a további Bl-meccseken biztos, hogy formába lesz. Akkor szerintem érezni fogja, hogy neki kell győzelemre vezetnie a csapatot.Boixos írta: miért kell neked mindig megtalálnod a brazilokat"tipikus brazil"
biztos h erezni fogja de o sem tehet majd semmit mert a cselszí vitan felul jobb teamEszter21 írta:Ez hülyeség, ha csak a pénz motiválná már rég elhúzott volna a Chelsea-hez. Szerintem egy játékost az motivál, hogy kupákat nyerjen és ebből még Ronnie-nak nincs túl sok. A Chelsea ellen és a további Bl-meccseken biztos, hogy formába lesz. Akkor szerintem érezni fogja, hogy neki kell győzelemre vezetnie a csapatot.Boixos írta:miért kell neked mindig megtalálnod a brazilokatboggabor írta: ...Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivalja"tipikus brazil"
Ez hülyeség, ha csak a pénz motiválná már rég elhúzott volna a Chelsea-hez. Szerintem egy játékost az motivál, hogy kupákat nyerjen és ebből még Ronnie-nak nincs túl sok. A Chelsea ellen és a további Bl-meccseken biztos, hogy formába lesz. Akkor szerintem érezni fogja, hogy neki kell győzelemre vezetnie a csapatot.Boixos írta:miért kell neked mindig megtalálnod a brazilokatboggabor írta: ...Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivalja"tipikus brazil"
miért kell neked mindig megtalálnod a brazilokatboggabor írta: ...Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivalja
Ez durva!!! Ilyet még margitostol sem hallottam! Nélkule, lehet, h most nem lenne Barca. Remélem most már télleg formába jon, s akkor talán befejezitek a fikázásít.Rapika írta:Sajnos ha védeni akarnám,most nem tudnám mivel...boggabor írta:De a Depor,Valencia ellen [auto_cenzúra] volt pedig azok nagy csapatok Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivaljaLG írta: Majd a szockonak bekoszon! A Chelsea ellen sztem mindenképpen formába lessz, mert a nagycsapatok ellen mindig abba van.(Milan, rejál)
Tényleg [auto_cenzúra],mióta szerződést hosszabbított!
Sajnos ha védeni akarnám,most nem tudnám mivel...boggabor írta:De a Depor,Valencia ellen [auto_cenzúra] volt pedig azok nagy csapatok Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivaljaLG írta:Majd a szockonak bekoszon! A Chelsea ellen sztem mindenképpen formába lessz, mert a nagycsapatok ellen mindig abba van.(Milan, rejál)Zsolti írta:Ja.De mostmár tényleg el kéne neki kezdeni játszania.Ennél csak jobb lehet.
De a Depor,Valencia ellen [auto_cenzúra] volt pedig azok nagy csapatok Ronni [auto_cenzúra] amiota allairta az ujszerzodeset tipikus brazil csak a penz motivaljaLG írta:Majd a szockonak bekoszon! A Chelsea ellen sztem mindenképpen formába lessz, mert a nagycsapatok ellen mindig abba van.(Milan, rejál)Zsolti írta:Ja.De mostmár tényleg el kéne neki kezdeni játszania.Ennél csak jobb lehet.Bodi írta: Ha Ronnie úgy játszana,mint tavaly tavasszal,akkor a Chelsa-t is kiütnénk.Tavaly egymaga vert mindekit most meg társai is vannak.Ha úgy játszana,mint tavaly,eleve minden meccsen rúgatna Eto'oval két gólt!