Eto'o írta:Először is Barcelona drukkerek vagytok ti?
Mi a f..znak töltitek azzal az időt, hogy a játékosokat b...ogatjátok? Őszintén: a "jelen lévők" között hányan rúgtak valaha labdába? Hányan húztak le 90 percet? Mit tudnak,hogy mi zajlik a pályán? Focizom, már legkisebb korom óta. Higgyétek el nem a legkönnyübb sportág(főleg kb. 50 meccsel évenként) Mindenki csak arról pofázik, hogy ilyen formában van olyan formában van a Ronaldinho. Őszintén nem a kedvenc játékosom, de nem cseszegetem.(tudom, hogy jelenleg a világ legjobbja) Bármikor visszanyerheti régi önmagát. Addig meg örüljünk, hogy a csapat többi tagja viszi a szekeret, s nem függünk annyira egy játékostól mint tavaly.
FORCA BARCA!!
Szerintem 1. egy kicsit vegyél vissza a hangnemből! 2. Azért baszogatjuk őket, mert a legjobbat várjuk el tőlük, és mert annyi pénzt keresnek 1 szezon alatt, amennyit te egész életetben nem keresel meg, és 3. teljesen mindegy, hogy könnyű-e vagy nehéz ez a sport, teljesen mindegy ki, mikor, mennyi meccset játszik le egy évben, nekik ez az életük, ezért élnek, ezt imádják, azaz EZ A FELADATUK, A MUNKÁJUK!!! Nincs olyan, NEM LEHET olyan, hogy hullámvölgy, ha mégis, akkor baszogatva vannak......... ennyi!!! Ezt választották, csinálják!!!!! Mi pedig ezért istenítjük őket!!!!....
Forcááá Barccaaaaa........