Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most pinentek 2hetet,nem hinném h fáradtak lennének,bár meccselnek+repkednek ide-oda rendesen.lionelmessi19 írta:
Én azt hiszem, h a motiváltsággal nincs gond, mindent beleadtak a fiúk, már aki. Megjegyzem, a többieknél sem a motiválatlanság, hanem a rossz forma, fáradtság, vagy egyéb dolog volt a gáz.
pl itt van Dinho, megszokhattuk, h nem sokat védekezik, hajt, ő csak a támadásokban aktív. Na most ha ez mellett megnézzük, h mennyit kapott a lábára...5 percenként felbaxták őt, elég [auto_cenzúra] lehet így játszani...
A meccshiányról annyit,h a hétközben 2 gólt lőtt az Alavesnek és végig a pályán volt.Xavinho írta:Azt hiszem, kissé félre értettél, én ugy gondoltam a visszaépítést, h erre a szezonra, főként addig, amig a sérült csatáraink nem lesznek 100-asak.
Nos, én úgy gondolom, h ma már akkor is kapott volan 1 félidőt, ha nem állunk kikapásra...Xavinho írta:Ha elkezdődött volna Saviola visszaépítése,akkor miért szólt az utóbbi 1-2 napban minden hír arról,h az Espanyol Saviolát akarja.... és miért nem Saviola kezdett ?lionelmessi19 írta:Akkor: 1. amikor azt mondtam délután, h próbáljunk vele kezdeni, és 44-2-őt játszani, mindenki leugatott, h nem szabad egy nehéz tétmeccsen új dologgal kisérletezni, és ebben van is igazság.
2. abban biztos lehetsz, h bejátszotta magát a kezdőbe
3. Frank is tudja, h Saviola jobb technikai képzettségű, szerintem ha nem lett volna ma ez az égés, akkor elkezdődött volna az ő visszaépítése a kezdőbe, ugy, h ma pl. egy félidőt kap.
4. Egyébként meg, itt nem Gudd volt a leggyengébb láncszem, hanem a vkp., és Giuly.
Ha elkezdődött volna Saviola visszaépítése,akkor miért szólt az utóbbi 1-2 napban minden hír arról,h az Espanyol Saviolát akarja.... és miért nem Saviola kezdett ?lionelmessi19 írta:Akkor: 1. amikor azt mondtam délután, h próbáljunk vele kezdeni, és 44-2-őt játszani, mindenki leugatott, h nem szabad egy nehéz tétmeccsen új dologgal kisérletezni, és ebben van is igazság.
2. abban biztos lehetsz, h bejátszotta magát a kezdőbe
3. Frank is tudja, h Saviola jobb technikai képzettségű, szerintem ha nem lett volna ma ez az égés, akkor elkezdődött volna az ő visszaépítése a kezdőbe, ugy, h ma pl. egy félidőt kap.
4. Egyébként meg, itt nem Gudd volt a leggyengébb láncszem, hanem a vkp., és Giuly.
Akkor: 1. amikor azt mondtam délután, h próbáljunk vele kezdeni, és 44-2-őt játszani, mindenki leugatott, h nem szabad egy nehéz tétmeccsen új dologgal kisérletezni, és ebben van is igazság.Xavinho írta:lionelmessi19 írta:Én őgy gondolom, h Frank nem hibás, az elején kifejezetten jól cserélt, jól tette, h Saviolát behozta.
Guddy Motta cserét nem értem, Edmilsont kellett volna lehozni, bár tény, h Guddy lóphaszt sem tett hozzá.
Harmadik csere meg sztem egyértelmű, még sullyosabb lett volna az égés, ha Ini helyére mondjuk Ezqu jött volna, mert ugye kp-nk nem maradt.
Még szép,h behozta Saviolát.... A kérdés az,h miért nem ő kezdett???
Alavesnek 2-t vágott hét közben és jobb befejező is + technikásabb is,mint Gudd. Ezt mindenki látja, csak Rijkaard nem. Érdekes....
lionelmessi19 írta:Én őgy gondolom, h Frank nem hibás, az elején kifejezetten jól cserélt, jól tette, h Saviolát behozta.
Guddy Motta cserét nem értem, Edmilsont kellett volna lehozni, bár tény, h Guddy lóphaszt sem tett hozzá.
Harmadik csere meg sztem egyértelmű, még sullyosabb lett volna az égés, ha Ini helyére mondjuk Ezqu jött volna, mert ugye kp-nk nem maradt.
Abszolút egyetértek, nehogy már egy vesztes meccs után elküldjük az edzőt....az már a real szint.Enrique írta:Frenki szerintem teljesen jól csinálta amit csinált, egyedül Oleguer beállítása volt totál baromság...
Végre lehozta a Gyulát elég korán - meg is lett az eredménye.
A Józsinak nem volt helyzete sem, lehozta, Ini meg fellépett a támadóhármasba, a középpályának pedig - elvileg - stabilabbnak kellett volna lennie.
Arról meg nem tehet, hogy Ronaldinho állandóan pofázik, Gio az értékelhetetlennél is kevesebbet nyújt, mert nincs helyette más, vagy mert a Béla agy nélkül született... pl ...
Hibázott egy-két dologban, ez egyértelmű, de ez a csapat veresége volt, szörnyű miket műveltek.
sasi1 írta:Nem kell nekiesni. 1 nagy érthetetlen hibát követett el, Saviola nem kezdett.
Nem értem.
A többi a csapat sara.
Védelem hol volt?
Ronaldinho mit csinált............... pofázott-pofázott.......
Fel kell ébredni a csapatnak.
De! Jól mondod! Csak az eurosportos szavazás elején Caparros van írva a Sevillához, én meg nem gondolkodtam... Kösz, hogy javítottál! Természetesen Juande Ramosra gondoltam.grecki írta:Caparros? Hogy jön ő egyáltalán szóba? A Deporral azért nem muzsikált olyan fényesen. Nem Juande Ramosra gondoltál?antiimperialista írta: Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...
Caparros? Hogy jön ő egyáltalán szóba? A Deporral azért nem muzsikált olyan fényesen. Nem Juande Ramosra gondoltál?antiimperialista írta: Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...