Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Argyelus
Barça B

2007.01.14. 09:16:53

Ha kirúgnátok Rijkaardot, akkor ki lehetne az edző aki a BL-ben és a Ligában is értelmesen tudna a csapatra hatni?
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.14. 09:10:57

Én nem vagyok ennyire pesszimista, én azt mondom jó ez így, minden csapatba vannak hullámhegyek és hullámvölgyek.... Most egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de ha visszajön Zambrotta hátra, Eto, Messi előre, akkor már csak a bal hátvéd posztján lehet gond, amit majd nyáron kiküszöbölünk. Vkp-ra ott van Xavi, meg tudja oldani, vagy Ini
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.14. 08:55:35

Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az Rijkaard :!: Vagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző :?: Nemhiszem, h a segédedző meghatározná a csapat formáját :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.14. 08:30:36

Na itt van a nyilatkozata is amelyben teljesen igaza van habár az a kép ahogy kiüti a plexit nagy brutális, ilyet még 1 edzőtől se láttam, nem hogy Rijkaard-tól! A vezetőségnek 3 dolgot kellene megcsinálni h újra a régi legyen a barca :

1. Visszahozni henk-et, vagy legalábbis egy másik segítőt hozni mert ez a Neeskens egy büdös nagy 0.

2. Igazolni egy VKP-t, olyat aki végighajt egy meccset.

3. Bizalmat nyújtani Rijkaard-nak.

Ha ez mind1ik bejönne, de ha már csak Henk akkor is nagy javulás lenne sztem.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 01:48:38

Tessék, nyilatkozott is, és teljesen igaza van.
Nem a világ vége.
sőt, a második vereségünk idén a bajnokságban...
Nincs semmi komoly probléma a bajnoksággal, csak a csapatot kell rendbetenni, és most, h már edzenek a sérültjeink, ez menni is fog.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.14. 01:34:38

Igazándibol egy nagy problémám van frank-al hogy nem jáccatja Saviolat. pedig mindenki láthatja ha eto-t nem is (bár ezt is megkérdöjelezném) de guddit mindenképpen felülmúlja mind akaratban mind pedig játékban,utolso négy meccsen igen csak gyenge volt a játék elöl,az utobbi két meccsen pedig beleértve a kupát is csak Saviola tudott megjegyzem parádés gólokat szerezni. Lassan el kén egondolkodnia Franknek hogy talán a kis argentinnak több bizalmat adjon mer ez igy nem mehet tovább!!!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.14. 01:26:09

lionelmessi19 írta:
Én azt hiszem, h a motiváltsággal nincs gond, mindent beleadtak a fiúk, már aki. Megjegyzem, a többieknél sem a motiválatlanság, hanem a rossz forma, fáradtság, vagy egyéb dolog volt a gáz.
pl itt van Dinho, megszokhattuk, h nem sokat védekezik, hajt, ő csak a támadásokban aktív. Na most ha ez mellett megnézzük, h mennyit kapott a lábára...5 percenként felbaxták őt, elég [auto_cenzúra] lehet így játszani...
Most pinentek 2hetet,nem hinném h fáradtak lennének,bár meccselnek+repkednek ide-oda rendesen.
Ezt már csak azért nem fogadom el,nézd meg ott van az angol bajnokság,míg mi pihiztünk meg a fél világ,ők addig lejátszottak 2tucat meccset,mennek mint az őrültek és nyomják a melót-tudom más tészta...
Dinnye meg csakazértis szivja fel magát jobban,sztem hamar feladja,őazt sem szereti ha hozzáérnek,bár ha hentesek mennek ellene az is más tészta...
Franky fiú meg marad,többet jelentenek az évek+a tettek szerencsére mint ez a pár 7....-bár segítője nem túl megnyerő számomra,na jó éjt :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.14. 01:21:30

az a problémám rijkaarddal (problémám...), h akármennyire erőltetem az agyamat, kevés olyan meccset tudnék felsorolni, ahol egyértelműen egy frankó taktikával hoztuk a bugit, nem pedig a a zsenijeink átlagon felüli tudása és néhány megvillanása volt a döntő... hirtelen a tavalyi ruszkik elleni bl-visszavágó vagy a milan elleni kinti meccs ami eszembe jut, de akkor itt volt még henk is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 01:08:50

Xavinho írta:Azt hiszem, kissé félre értettél, én ugy gondoltam a visszaépítést, h erre a szezonra, főként addig, amig a sérült csatáraink nem lesznek 100-asak.
A meccshiányról annyit,h a hétközben 2 gólt lőtt az Alavesnek és végig a pályán volt.
Amúgy egyetértek és nem azt mondom,h Rijkaardot azonnal rúgjuk ki,csak azt,h ez így hosszabb távon nem mehet tovább és ha ennyire motiválatlan a csapat és [auto_cenzúra] a taktika,akkor kell elgondolkodni,h jól van e az úgy,h Frank ül a kispadon.[/quote]

Azt hiszem, h hosszú távon nem lesz ez. Nem hiszitek el, h a [auto_cenzúra] teljesítményben a legnagyobb faktor a hiányzók száma, és minősége, de ha visszajönnek, és minden jó lesz, vagy majd minden, akkor meglátjátok.

Én azt hiszem, h a motiváltsággal nincs gond, mindent beleadtak a fiúk, már aki. Megjegyzem, a többieknél sem a motiválatlanság, hanem a rossz forma, fáradtság, vagy egyéb dolog volt a gáz.
pl itt van Dinho, megszokhattuk, h nem sokat védekezik, hajt, ő csak a támadásokban aktív. Na most ha ez mellett megnézzük, h mennyit kapott a lábára...5 percenként felbaxták őt, elég [auto_cenzúra] lehet így játszani...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.14. 01:03:58

Azt hiszem, kissé félre értettél, én ugy gondoltam a visszaépítést, h erre a szezonra, főként addig, amig a sérült csatáraink nem lesznek 100-asak.[/quote]

A meccshiányról annyit,h a hétközben 2 gólt lőtt az Alavesnek és végig a pályán volt.
Amúgy egyetértek és nem azt mondom,h Rijkaardot azonnal rúgjuk ki,csak azt,h ez így hosszabb távon nem mehet tovább és ha ennyire motiválatlan a csapat és [auto_cenzúra] a taktika,akkor kell elgondolkodni,h jól van e az úgy,h Frank ül a kispadon.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:54:59

Xavinho írta:
lionelmessi19 írta:Akkor: 1. amikor azt mondtam délután, h próbáljunk vele kezdeni, és 44-2-őt játszani, mindenki leugatott, h nem szabad egy nehéz tétmeccsen új dologgal kisérletezni, és ebben van is igazság.

2. abban biztos lehetsz, h bejátszotta magát a kezdőbe

3. Frank is tudja, h Saviola jobb technikai képzettségű, szerintem ha nem lett volna ma ez az égés, akkor elkezdődött volna az ő visszaépítése a kezdőbe, ugy, h ma pl. egy félidőt kap.

4. Egyébként meg, itt nem Gudd volt a leggyengébb láncszem, hanem a vkp., és Giuly.
Ha elkezdődött volna Saviola visszaépítése,akkor miért szólt az utóbbi 1-2 napban minden hír arról,h az Espanyol Saviolát akarja.... és miért nem Saviola kezdett ?
Nos, én úgy gondolom, h ma már akkor is kapott volan 1 félidőt, ha nem állunk kikapásra...
Rögtön egy meccshiányal küzdő embert nem lehet elvileg visszatenni a kezdőbe...

Az meg, h az Espanyol vinné, mert mi meg eladnánk, semmiben nem függ attól, h mit csinál Frank.

Azt hiszem, kissé félre értettél, én ugy gondoltam a visszaépítést, h erre a szezonra, főként addig, amig a sérült csatáraink nem lesznek 100-asak.
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.14. 00:46:05

lionelmessi19 írta:Akkor: 1. amikor azt mondtam délután, h próbáljunk vele kezdeni, és 44-2-őt játszani, mindenki leugatott, h nem szabad egy nehéz tétmeccsen új dologgal kisérletezni, és ebben van is igazság.

3. Frank is tudja, h Saviola jobb technikai képzettségű, szerintem ha nem lett volna ma ez az égés, akkor elkezdődött volna az ő visszaépítése a kezdőbe, ugy, h ma pl. egy félidőt kap.

4. Egyébként meg, itt nem Gudd volt a leggyengébb láncszem, hanem a vkp., és Giuly.
Ha elkezdődött volna Saviola visszaépítése,akkor miért szólt az utóbbi 1-2 napban minden hír arról,h az Espanyol Saviolát akarja.... és miért nem Saviola kezdett ?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:20:20

Xavinho írta:
lionelmessi19 írta:Én őgy gondolom, h Frank nem hibás, az elején kifejezetten jól cserélt, jól tette, h Saviolát behozta.
Guddy Motta cserét nem értem, Edmilsont kellett volna lehozni, bár tény, h Guddy lóphaszt sem tett hozzá.

Harmadik csere meg sztem egyértelmű, még sullyosabb lett volna az égés, ha Ini helyére mondjuk Ezqu jött volna, mert ugye kp-nk nem maradt.

Még szép,h behozta Saviolát.... A kérdés az,h miért nem ő kezdett???
Alavesnek 2-t vágott hét közben és jobb befejező is + technikásabb is,mint Gudd. Ezt mindenki látja, csak Rijkaard nem. Érdekes.... :roll:
Akkor: 1. amikor azt mondtam délután, h próbáljunk vele kezdeni, és 44-2-őt játszani, mindenki leugatott, h nem szabad egy nehéz tétmeccsen új dologgal kisérletezni, és ebben van is igazság.

- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.14. 00:13:05

lionelmessi19 írta:Én őgy gondolom, h Frank nem hibás, az elején kifejezetten jól cserélt, jól tette, h Saviolát behozta.
Guddy Motta cserét nem értem, Edmilsont kellett volna lehozni, bár tény, h Guddy lóphaszt sem tett hozzá.

Harmadik csere meg sztem egyértelmű, még sullyosabb lett volna az égés, ha Ini helyére mondjuk Ezqu jött volna, mert ugye kp-nk nem maradt.

Még szép,h behozta Saviolát.... A kérdés az,h miért nem ő kezdett???
Alavesnek 2-t vágott hét közben és jobb befejező is + technikásabb is,mint Gudd. Ezt mindenki látja, csak Rijkaard nem. Érdekes.... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:11:22

Enrique írta:Frenki szerintem teljesen jól csinálta amit csinált, egyedül Oleguer beállítása volt totál baromság...

Végre lehozta a Gyulát elég korán - meg is lett az eredménye.
A Józsinak nem volt helyzete sem, lehozta, Ini meg fellépett a támadóhármasba, a középpályának pedig - elvileg - stabilabbnak kellett volna lennie.

Arról meg nem tehet, hogy Ronaldinho állandóan pofázik, Gio az értékelhetetlennél is kevesebbet nyújt, mert nincs helyette más, vagy mert a Béla agy nélkül született... pl ...

Hibázott egy-két dologban, ez egyértelmű, de ez a csapat veresége volt, szörnyű miket műveltek.
Abszolút egyetértek, nehogy már egy vesztes meccs után elküldjük az edzőt....az már a real szint.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:10:07

Én őgy gondolom, h Frank nem hibás, az elején kifejezetten jól cserélt, jól tette, h Saviolát behozta.

- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:08:50

Frenki szerintem teljesen jól csinálta amit csinált, egyedül Oleguer beállítása volt totál baromság...

Végre lehozta a Gyulát elég korán - meg is lett az eredménye.
A Józsinak nem volt helyzete sem, lehozta, Ini meg fellépett a támadóhármasba, a középpályának pedig - elvileg - stabilabbnak kellett volna lennie.

Arról meg nem tehet, hogy Ronaldinho állandóan pofázik, Gio az értékelhetetlennél is kevesebbet nyújt, mert nincs helyette más, vagy mert a Béla agy nélkül született... pl ...

Hibázott egy-két dologban, ez egyértelmű, de ez a csapat veresége volt, szörnyű miket műveltek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:03:16

sasi1 írta:Nem kell nekiesni. 1 nagy érthetetlen hibát követett el, Saviola nem kezdett.
Nem értem.
A többi a csapat sara.
Védelem hol volt?
Ronaldinho mit csinált............... pofázott-pofázott.......
Fel kell ébredni a csapatnak.

Itt az igazság!! Ő csak egy ember volt aki a meccs elején elmondott ezt azt, elismerem némi hibával. De a többi 1értelműen a csapat hibája. Semmit nem csináltak, de nekem úgy tűnt h nem is akartak. Senki be nem indult egyszer sem 1 az 1ben.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.01.14. 00:00:41

Amikor nekünk kéne gólt lőni, akkor áll fel úgy a középpálya, h Motta-Edmilson-Marquez? Xavi a jobbszélső? Ha már annyira dédelgeti a botlábú ezkuerróját Saviola helyett, akkor legalább Iniesta sérülésekor behozhatta volna, h legyen valami támadójáték is Xavi révén. És mi az Istenért hozta le Gudjózsit Motta helyett? És miért nem zavarta le már ezer évvel előtte Giot, aki baloldalon semmit nem mutatott? Minek ezek az idióta alibicserék?

Csak Henk Ten Cate lehet a megoldás ebben a helyzetben... Nem hiszem el, h ez történik a Barcával és Rijkaarddal...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
sasi1
Entrenador del Barça

2007.01.13. 23:59:21

Nem kell nekiesni. 1 nagy érthetetlen hibát követett el, Saviola nem kezdett.
Nem értem.
A többi a csapat sara.
Védelem hol volt?
Ronaldinho mit csinált............... pofázott-pofázott.......
Fel kell ébredni a csapatnak.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.13. 23:44:36

Ez már több a sok(k)nál!Rijkaard akkora taktikai hibákat követ el (már megint), hogy nem tudom 1xűen szó nélkül hagyni! Ez felháborító! Ez a vereség egyértelműen az ő számlájára írható. Ne felejtsük el persze az espanyol remek teljesítményét, de könyörgöm, mit csinál ez az ember mostanában???? Hol vagy Henk?????????
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.11. 14:00:30

"rijkaard gratulál Saviolának"

Inkább magának gratulálna, hogy már Ezquerrot is elé tette a rangsorban...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.11. 07:57:28

grecki írta:
antiimperialista írta: Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...
Caparros? Hogy jön ő egyáltalán szóba? A Deporral azért nem muzsikált olyan fényesen. Nem Juande Ramosra gondoltál?
De! Jól mondod! Csak az eurosportos szavazás elején Caparros van írva a Sevillához, én meg nem gondolkodtam... Kösz, hogy javítottál! Természetesen Juande Ramosra gondoltam.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.11. 03:19:07

antiimperialista írta: Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...
Caparros? Hogy jön ő egyáltalán szóba? A Deporral azért nem muzsikált olyan fényesen. Nem Juande Ramosra gondoltál?
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.11. 01:19:00

Komáim!
Hát igen!
Frank megint gazdagodott egy csodás elismeréssel!
Ezentúl már az Excalibur neve is Frank RijKard!
Elmézett Krojf.
Lezárt