Xavinho írta:Azt hiszem, kissé félre értettél, én ugy gondoltam a visszaépítést, h erre a szezonra, főként addig, amig a sérült csatáraink nem lesznek 100-asak.
A meccshiányról annyit,h a hétközben 2 gólt lőtt az Alavesnek és végig a pályán volt.
Amúgy egyetértek és nem azt mondom,h Rijkaardot azonnal rúgjuk ki,csak azt,h ez így hosszabb távon nem mehet tovább és ha ennyire motiválatlan a csapat és [auto_cenzúra] a taktika,akkor kell elgondolkodni,h jól van e az úgy,h Frank ül a kispadon.[/quote]
Azt hiszem, h hosszú távon nem lesz ez. Nem hiszitek el, h a [auto_cenzúra] teljesítményben a legnagyobb faktor a hiányzók száma, és minősége, de ha visszajönnek, és minden jó lesz, vagy majd minden, akkor meglátjátok.
Én azt hiszem, h a motiváltsággal nincs gond, mindent beleadtak a fiúk, már aki. Megjegyzem, a többieknél sem a motiválatlanság, hanem a rossz forma, fáradtság, vagy egyéb dolog volt a gáz.
pl itt van Dinho, megszokhattuk, h nem sokat védekezik, hajt, ő csak a támadásokban aktív. Na most ha ez mellett megnézzük, h mennyit kapott a lábára...5 percenként felbaxták őt, elég [auto_cenzúra] lehet így játszani...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila