Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez itt a gond...Vito írta:Gio: szerződéshosszabbítás
Syl: szerződéshosszabbítás
Messi nem saját nevelés? vagyis olyasmi nem?Los Barrachos írta:Vagy Messi.
Vagy Messi.gentdelbarca írta:Nem vitatom, kivételek mindíg vannak! Eto'o pedig több mint kivétel!Slither írta:Azért vannak kivételekld. Eto'o
Nem vitatom, kivételek mindíg vannak! Eto'o pedig több mint kivétel!Slither írta:Azért vannak kivételekld. Eto'o
Azért vannak kivételekgentdelbarca írta:grackivel teljesen egyetértek! Amit az Arsenal csinál az nem utánpótlásnevelés! Ott van utánpótlásnevelés ahova már 6 éves korban is el lehet vinni a gyereket és foglalkoznak vele! Na ez igaz az Ajaxra és a Barcára és a West Ham-re!
Csak bele kell gondolni, hogy vajon egy "zsoldos" vagy egy saját nevelés küzd jobban a csapatért! Azt hiszem nem kérdés!
Azért egy Nástic az ilyen hibákat nem szokta kihasználni! Szerintem Rafa is tudja, hogy nincs jó formában és vigyázni fog arra, hogy ne bakizzon!lionel19 írta:csak neaggyiseten hibázik 1-2-t és máris 2-t kaptunk!Los Barrachos írta:Pont az olyan meccseken kell visszaszereznie az önbizalmát, mint amilyen most a Nástic elleni lesz!
lionelmessi19 írta:Thuram papa egy héten belül oks lesz, ha jól tudom.Zozzy 5 írta:Ez így van, most szerintem is padoznia kéne amíg ki nem jön ebből a kisebb hullámvölgyből. Én pl a kövi meccsen Oleguert tenném Puyol mellé![]()
Thuram Papa mikor épül fel?
Marquez önbecsülése, és önbizalma meg a 0 alá fog csökkenni, ha kiteszik a kezdőből.
Meg mért is kéne igaziból?
Nincs vele semmi gond, volt 2, azaz két darab rossz meccse.
Ennyi, ez mindenkivel előfordul.
Egyébként kár vitatkozni, meg találgatni, ötleteket gyártani, mert nem fogja őt Frank kitenni a kezdőből, és láss csodát, a hétvégi meccsen egyetlen bakija sem lesz!
Csak figyeljétek meg.
Naja de róluk már eleget beszéltünk itt:DSlither írta:Hát azért ott vannak a nem túl jó formában lévő szélső védők is.lionel19 írta:És ki van még a védelemben???? Marquez!
Na, jó csak vegyünk vissza a modorból, mert idepirítanak a modik...lionel19 írta:
2 rossz meccse? öreg te látod a meccseket vagy csak nézed? egész szezonban olyan bakijai vannak hogy meccsek mennek el rajta! pl.: getafe ellen is! jó játékos, de ilyen hosszú hullámvölgy nem hiszem hogy lenne! inkább kezzd leszállóágra futni a pályafutása! Thuram sokkal megbizhatóbb, sőt még Oleguer sem hibázik ennyit! Fantasztikus játékos számomra az aki küzdd, hajt bármikor bármilyen meccsen Rafa nem ilyen, Puyol ilyen a csapatból de Rafa nem! És az nem állapot hogy [auto_cenzúra] a védelem! Mert nem Puyol miatt [auto_cenzúra], ezt te is tudod meg én is! És ki van még a védelemben???? Marquez!
Ezt érdekes időzítésben mondod. Ha az Alaves meccs előtt mondod akkor még talán rá is bólintok, mert puyol tényleg nem az a nagy masszív mostanában, viszont elég nehéz jól védekezni belül, ha a 2 szélen mostanság nincs védelem és ha előtte nem szűr senki normálisan.Charlie írta:Véleményem szerint meg pont Puyol az aki alulmúlja önmagát, és nem azt nyújtja amit megszoktunk tőle, és Rafa az aki masszív hátul(1-2 hiba becsúszik, kinél nem?).
C.
Puyol rossz? Igaz kicsit ő is völgyben van de ő a legjobb a csapatból is!! Tegnap is milyen elszántan jáccott? Például mikor Rafa elbaszta ő mentett meg a góltól minket nem kis sprintet levágva! És Puyolon hány pontot buktunk? Mert Rafa-n kb 6pontot simánCharlie írta:Véleményem szerint meg pont Puyol az aki alulmúlja önmagát, és nem azt nyújtja amit megszoktunk tőle, és Rafa az aki masszív hátul(1-2 hiba becsúszik, kinél nem?).
C.