Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.22. 16:37:41

Ezért a Metzelder gyerekért mi is bejelentkezhetnénk.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.22. 16:30:41

Vito írta:Gio: szerződéshosszabbítás
Syl: szerződéshosszabbítás
Ez itt a gond... :roll:

Idén is hulla gyenge mindkettőjük, jövőre mi lesz? Miért kell megvárni, hogy tarthatatlan állapotok, illetve teljesítmények uralkodjanak hátul?

Egyszerűen meg lehett volna előzni a bajt: Csak az egyikőjükkel hosszabbítanak, a másik megy, helyette meg jön valaki fiatal(abb).

Az a baj a vezetőkkel, hogy nem elég kritikusak a játékosokkal szemben, túl sokáig várnak, nem merik meglépni egy-egy játékos eladását... Részben megértem, mert aktív részese volt pl. a Broki is a BL győztes csapatnak, vagy Gyula az első bajnoki címet szerző csapatnak, így valamennyire "hozzánőttek" Laporta, Rijkaard tudomisénki szívéhez, de muszáj belátni egyszerűen, hogy nem tudnak annyit hozzátenni a csapat játékához, mint 1-2 évvel ezelőtt.

Korábban nagyon tetszett a Klub politikája a szerződések hosszabbítása, az igazolások-eladások terén, de mostanra kezdek kicsit máshogy szemlélni a dolgokat... Nem lesz ez így jó. :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.22. 14:14:17

Oleguerrel én elégedett vagyok, igaz, hogy támadásban keveset tesz hozzá a játékhoz, de a védekezése ezt nálam kompenzálja, ráadásul még középső védőként is bevethető.
Gio és Sylvinho sajnos tényleg öregszenek, de sztem sokkal inkább szembetűnő Gio-nál. Bal oldalra muszáj lesz valakit szerződtetni.
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.22. 13:56:04

Hát igen Gio-t és Sylvinho-t lassan nyugdíjazni kellett volna nem pedig szerződésthosszabítani. El kelne a helyükre valami fiatal tehetség.

Pl egy Lahm-ot vagy egy Emmanuelsont el tudnék képzelni Barca mezben.

Kár hogy nem mi vagyunk a vezetők, tök jó csapatunk lenne...
:lol:
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.22. 13:40:56

Gio: szerződéshosszabbítás
Syl: szerződéshosszabbítás
Belleti : szerződéshosszabbítás (úgy néz ki)
Oleguer : be van betonozva

ezen valahogy nem tudok eligazodni :roll: a jelenlegi 5 szélsőhátvédünk közül Zambrotta az egyelen, aki megüti azt a szintet, amit egy Barça játékosnak hozni kell!
Gio támadásban és védekezésben is gyenge, Syl védekezésben gyenge, Belletti szintén, de a támadásokat sem a leghatékonyabban segíti, Oleguer pedig támadásban gyenge. és sebességben egy Robbennel, Reyessel, Petrovval messze nem veszi fel a versenyt. oké, tegnap a Nastic ellen elfogadható volt, de nem mindig ilyen zsugásokkal néz majd farkasszemet és azért az látszik rajta, hogy nem egy labdazsonglőr. koruknál fogva esetleg Oleguernél lehet javulásban bízni, de nem hinném, hogy egyszer is Messi játszótársa lehet...

Oli és Gio, vagy Syl lehetne csere mögöttük, ahhoz megfelelőek.
szóval nem értem, hogy mit látnak bennük a vezetők és miért nem néznek egy igazi, megbízható, kreatív balhátvéd után. :roll:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.22. 12:55:29

Akár afrikai, akár más országból származó focistát veszünk, kimondottan védekező középpályásnak kell lennie, mert Edmílson egyedül kevés, és hosszú ideje gyenge formát mutat. Motta sérülékeny és amikor játszik, akkor sokszor kártyázik.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.22. 12:46:19

Hát én a vezetőség helyében tovább fáradoznék Stephen Appiah megszerzésén, szerintem nagyon jó játékos és azt nem nagyon akaorom elhinni, hogy szivesebben játszik a Fenerben mindt játszana a Barcaban.

A másik szerintem meg hogy nem kell a játékosokat külön-külön fikázni, mostanában az egész csapat eggyütvéve nem valami jó és ez nem 1 vagy 2 játékoson múlik.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:22:51

Remek! Köszi a linket! 8)
Andris
Adminisztrátor

2007.01.18. 23:42:20

Félreértések és viták elkerülése végett:

Messi teljes mértékben barca nevelés:

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=4318

Rhynn egyik remekműve...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.18. 23:14:45

Komáim!
Csak úgy eszembe jutott, hogy addig nincs magyar labdarúgás,
amíg a Barca nem igazol hazánkból!
Ez még bizony nagyon "messzi" van...!
Ez buggyant ki Krojf agyából.
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.01.18. 23:01:52

messi asszem 12 éves korától a barcánál van, mert csak itt finanszírozták a növekedését segítő terápiát(tul alacsony volt)
szerk: mármint messi volt alacsony, nem a költségek:) azok jo magasak voltak
lionel19

2007.01.18. 21:14:50

Los Barrachos írta:Vagy Messi. 8)
Messi nem saját nevelés? vagyis olyasmi nem?

PIRAMISOK!!! Hányszor kell még leírnom, hogy csak azt idézd, amire válaszolni fogsz???? Mindenkire vonatkozik!
Enrique
PCsabi
aka Game90

2007.01.18. 20:57:51

Ha már annyit beszéltünk Alou Diarráról:
Előreláthatólag két hónapig nem játszhat Alou Diarra, az Olympique Lyon válogatott labdarúgója, mert a Ligakupa szerda esti elődöntőjében combsérülést szenvedett.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.18. 16:40:56

gentdelbarca írta:
Slither írta:Azért vannak kivételek :arrow: ld. Eto'o :!:
Nem vitatom, kivételek mindíg vannak! Eto'o pedig több mint kivétel! :)
Vagy Messi. 8)
gentdelbarca
Capitá del Barça

2007.01.18. 12:44:07

Slither írta:Azért vannak kivételek :arrow: ld. Eto'o :!:
Nem vitatom, kivételek mindíg vannak! Eto'o pedig több mint kivétel! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.18. 12:35:33

gentdelbarca írta:grackivel teljesen egyetértek! Amit az Arsenal csinál az nem utánpótlásnevelés! Ott van utánpótlásnevelés ahova már 6 éves korban is el lehet vinni a gyereket és foglalkoznak vele! Na ez igaz az Ajaxra és a Barcára és a West Ham-re!
Csak bele kell gondolni, hogy vajon egy "zsoldos" vagy egy saját nevelés küzd jobban a csapatért! Azt hiszem nem kérdés!
Azért vannak kivételek :arrow: ld. Eto'o :!:
gentdelbarca
Capitá del Barça

2007.01.18. 12:12:45

grackivel teljesen egyetértek! Amit az Arsenal csinál az nem utánpótlásnevelés! Ott van utánpótlásnevelés ahova már 6 éves korban is el lehet vinni a gyereket és foglalkoznak vele! Na ez igaz az Ajaxra és a Barcára és a West Ham-re!
Csak bele kell gondolni, hogy vajon egy "zsoldos" vagy egy saját nevelés küzd jobban a csapatért! Azt hiszem nem kérdés!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
lionel19

2007.01.17. 20:53:05

remélem hogy igazad lessz :D
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.17. 20:44:48

lionel19 írta:
Los Barrachos írta:Pont az olyan meccseken kell visszaszereznie az önbizalmát, mint amilyen most a Nástic elleni lesz!
csak neaggyiseten hibázik 1-2-t és máris 2-t kaptunk!
Azért egy Nástic az ilyen hibákat nem szokta kihasználni! Szerintem Rafa is tudja, hogy nincs jó formában és vigyázni fog arra, hogy ne bakizzon!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.17. 17:59:12

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta:Ez így van, most szerintem is padoznia kéne amíg ki nem jön ebből a kisebb hullámvölgyből. Én pl a kövi meccsen Oleguert tenném Puyol mellé :roll:

Thuram Papa mikor épül fel?
Thuram papa egy héten belül oks lesz, ha jól tudom.

Marquez önbecsülése, és önbizalma meg a 0 alá fog csökkenni, ha kiteszik a kezdőből.
Meg mért is kéne igaziból?
Nincs vele semmi gond, volt 2, azaz két darab rossz meccse.
Ennyi, ez mindenkivel előfordul.

Egyébként kár vitatkozni, meg találgatni, ötleteket gyártani, mert nem fogja őt Frank kitenni a kezdőből, és láss csodát, a hétvégi meccsen egyetlen bakija sem lesz!
Csak figyeljétek meg.

Marquez profi játékos, nem pedig egy a játszótéren focizgató gyerek akinek elmegy az önbizalma ha egyszer nem játszahat mert a anagyok nem engedik meg... :wink:
lionel19

2007.01.17. 17:57:30

Slither írta:
lionel19 írta:És ki van még a védelemben???? Marquez!
Hát azért ott vannak a nem túl jó formában lévő szélső védők is. :wink:
Naja de róluk már eleget beszéltünk itt:D
Andris
Adminisztrátor

2007.01.17. 17:56:54

lionel19 írta:
2 rossz meccse? öreg te látod a meccseket vagy csak nézed? egész szezonban olyan bakijai vannak hogy meccsek mennek el rajta! pl.: getafe ellen is! jó játékos, de ilyen hosszú hullámvölgy nem hiszem hogy lenne! inkább kezzd leszállóágra futni a pályafutása! Thuram sokkal megbizhatóbb, sőt még Oleguer sem hibázik ennyit! Fantasztikus játékos számomra az aki küzdd, hajt bármikor bármilyen meccsen Rafa nem ilyen, Puyol ilyen a csapatból de Rafa nem! És az nem állapot hogy [auto_cenzúra] a védelem! Mert nem Puyol miatt [auto_cenzúra], ezt te is tudod meg én is! És ki van még a védelemben???? Marquez!
Na, jó csak vegyünk vissza a modorból, mert idepirítanak a modik... :)
Én is, te is.

Szóval:
természetesen ugy gondolom, h jól látom a meccseket, és ezért írok dolgokat, ötleteket a fórumra.

Érdekes mód én nem nagyon emléxem bakikra, és egy meccset sem tudnék felsorolni az utóbbi három meccset leszámítva, amit elbuktunk, és Rafa hibás volt.

Szerintem messze nincs leszálló ágon a pályafutása, és Oleguerrel meg ne hasonlítgasd... :wink:

sokadik: Rafa minden meccsen hajt, nem tudom, h te mit látsz, de a küzdéssel nincsen bajom, mostanság sokra sikeredett a szerencsétlen mozdulatok száma, ennyi.

Igen! [auto_cenzúra] a védelem. ez nem állapot valóban. és nem Puyol miatt [auto_cenzúra].
ez mind igaz.
Ki van még a védelemben: marquez (ez szintén cáfolhatatlan)
és akkor ki van még??? :arrow: thuram, Zambrotta, Belletti, Oleguer, Sylvinho, Gio, Motta, Edmilka, és esetenként Olmo.

A védelemnek a legnagyobb problémáját én nem Rafaelben látom, hanem a szélsőinkben (persze nem Zambiban...), valamint a vkp-kben.
Illetve hiányos folyton mostanság a támadó kp-nk is, ezért mindig más a felállás, és nincs összeszokott kp és védelem.

ha majd Motta, Deco, Iniesta, Zambi, Marquez, Puyol, Gio lesz akkor nézzük meg, h mi a helyzet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.17. 17:56:15

Charlie írta:Véleményem szerint meg pont Puyol az aki alulmúlja önmagát, és nem azt nyújtja amit megszoktunk tőle, és Rafa az aki masszív hátul(1-2 hiba becsúszik, kinél nem?).
C.
Ezt érdekes időzítésben mondod. Ha az Alaves meccs előtt mondod akkor még talán rá is bólintok, mert puyol tényleg nem az a nagy masszív mostanában, viszont elég nehéz jól védekezni belül, ha a 2 szélen mostanság nincs védelem és ha előtte nem szűr senki normálisan.
lionel19

2007.01.17. 17:55:13

Charlie írta:Véleményem szerint meg pont Puyol az aki alulmúlja önmagát, és nem azt nyújtja amit megszoktunk tőle, és Rafa az aki masszív hátul(1-2 hiba becsúszik, kinél nem?).
C.
Puyol rossz? Igaz kicsit ő is völgyben van de ő a legjobb a csapatból is!! Tegnap is milyen elszántan jáccott? Például mikor Rafa elbaszta ő mentett meg a góltól minket nem kis sprintet levágva! És Puyolon hány pontot buktunk? Mert Rafa-n kb 6pontot simán
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.17. 17:54:05

lionel19 írta:És ki van még a védelemben???? Marquez!
Hát azért ott vannak a nem túl jó formában lévő szélső védők is. :wink:
Lezárt