lionel19 írta:
2 rossz meccse? öreg te látod a meccseket vagy csak nézed? egész szezonban olyan bakijai vannak hogy meccsek mennek el rajta! pl.: getafe ellen is! jó játékos, de ilyen hosszú hullámvölgy nem hiszem hogy lenne! inkább kezzd leszállóágra futni a pályafutása! Thuram sokkal megbizhatóbb, sőt még Oleguer sem hibázik ennyit! Fantasztikus játékos számomra az aki küzdd, hajt bármikor bármilyen meccsen Rafa nem ilyen, Puyol ilyen a csapatból de Rafa nem! És az nem állapot hogy [auto_cenzúra] a védelem! Mert nem Puyol miatt [auto_cenzúra], ezt te is tudod meg én is! És ki van még a védelemben???? Marquez!
Na, jó csak vegyünk vissza a modorból, mert idepirítanak a modik...
Én is, te is.
Szóval:
természetesen ugy gondolom, h jól látom a meccseket, és ezért írok dolgokat, ötleteket a fórumra.
Érdekes mód én nem nagyon emléxem bakikra, és egy meccset sem tudnék felsorolni az utóbbi három meccset leszámítva, amit elbuktunk, és Rafa hibás volt.
Szerintem messze nincs leszálló ágon a pályafutása, és Oleguerrel meg ne hasonlítgasd...
sokadik: Rafa minden meccsen hajt, nem tudom, h te mit látsz, de a küzdéssel nincsen bajom, mostanság sokra sikeredett a szerencsétlen mozdulatok száma, ennyi.
Igen! [auto_cenzúra] a védelem. ez nem állapot valóban. és nem Puyol miatt [auto_cenzúra].
ez mind igaz.
Ki van még a védelemben: marquez (ez szintén cáfolhatatlan)
és akkor ki van még???

thuram, Zambrotta, Belletti, Oleguer, Sylvinho, Gio, Motta, Edmilka, és esetenként Olmo.
A védelemnek a legnagyobb problémáját én nem Rafaelben látom, hanem a szélsőinkben (persze nem Zambiban...), valamint a vkp-kben.
Illetve hiányos folyton mostanság a támadó kp-nk is, ezért mindig más a felállás, és nincs összeszokott kp és védelem.
ha majd Motta, Deco, Iniesta, Zambi, Marquez, Puyol, Gio lesz akkor nézzük meg, h mi a helyzet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila