Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socia19
Barça C

2007.01.27. 13:46:05

Los Barrachos írta:Persze ilyenkor kár igazolni, majd ráér a nyáron, ha lesz egyáltalán. Ezt egyébként már decemberben megmondta Begiristáin, hogy nem lesz igazolás most télen.
ebbe egyetértek,de egy vkp-t viszont most ide lehetne hozni ezalatt az 4-5 nap alatt,balhátvédet viszont ráér nyáron.
Csak a Barca semmi más!!!!
Més que un club
Aprieto

2007.01.27. 13:43:42

Gondolkozzatok már. Hova férne be Lampard??? Max Deco helyére tudnák begyömöszölni, de szerintem nem tudná AZT a feladatot ÚGY ellátni, mint a portugál. Deco kulcsfontosságú a védelem és a csatársor összekötésében. Maradjon mindenki ahol van. Én egy védekező kp.-nak örülnék (Cambiasso, Mascherano, Xabi Alonso, Cesc). Meg annak ha elhúzna a Motta :oops:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.27. 13:40:53

botond kiru írta:Ha Lampard gyenge játékos,akkor ki van nála jobb?
Nézd, Lampard anglia első vagy második legjobb kp-ja, de más országban, főként egy technikásabb bajnokságban nem éppen álná meg a helyét. (lásd Beckham)

Hogy a kérdésedre válaszolja, csak nálunk! házon belül van aki nála jobb középpályás: Ronaldinho, Messi (mert ők ugye eredetileg kp-k)
valamint Deco, Iniesta, és Xavi.
Xavi és Dinho éppen nincsenek vmi nagy formában, de ált. azért jobb, hasznosabb, és látványosabb futballt jobban elősegítőjátékosok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
botond kiru
Barça C

2007.01.27. 12:50:09

Ha Lampard gyenge játékos,akkor ki van nála jobb?
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.27. 12:33:12

Persze ilyenkor kár igazolni, majd ráér a nyáron, ha lesz egyáltalán. Ezt egyébként már decemberben megmondta Begiristáin, hogy nem lesz igazolás most télen.
elprat
Capitá del Barça

2007.01.25. 22:38:03

Most meg már azért is fölösleges egy új igazolás,mivel jó ha szezon végére beépülne a "játékba".
Barcáéknak rendbe kell rakniuk a dolgokat,reálisan átgondolni mindent és a az idő elérkeztével már ott gyakorol6nak a megoldások a CampNou zöld gyepén.
Ezt az idényt a bandán belül kell megoldjuk,a legf.ább az lenne ha sikerülne is,az mutatná csak meg igazán a csapat/klub erejét! :!: :!: :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.25. 21:53:20

Év végéig biztosan nem lesz sztem igazolás, akkor meg majd meglátjuk.
Remélem Rijkaard nem lesz puhapöcs, és vetetni fog a gyengén álló posztokra (vkp, bal védő) valakiket.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.25. 21:34:00

Na szép! Megint jön a hír hogy dúskálunk a pénzben erre mivan? NO igazolás :x Ne legyetek már ennyire sóherek!! :?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.25. 18:48:31

Egy balhátvéd,és egy vkp,és esetleg majd egy középső védő.Ezek az igazolások szükségesek,méghozzá úgy,hogy ha ezeket realizáljuk,és figyelembe vesszük,hogy vannak tehetségeink házon belül is, szerintem évekig nem kell különösebb igazolást végrehajtani-feltéve,hogy a gerinc együtt marad.A fontosabb inkább az lenne,hogy legyen valami alternatív taktikánk arra az esetre,ha a Ronaldinho,Messi,Eto'o hármasból kettő hiányzik.Tanulnunk kell a jelenlegi szituációból.Ha csak egyikük hiányzik,megoldható.De ha már kettő,akkor mást kell játszani,és nem eröltetni a 4-3-3-at,mert az már úgy nem megy :!:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.25. 18:42:29

lionelmessi19 írta:Fejezzétek már be könyörgöm :cry:

Lampard egy angol iparos, Spanyol országban nem érne szinte semmit, a kp-nk meg amugy is bőven telitett, :arrow: Deco, Ini, Xavi és még mind3an jók legalább 3 évig, Iniesta bőven tovább is.

csak vkp kell majd
Nem tudom kiegészíteni semmivel,olyan,mintha én írtam volna. :wink:
Annyit még hozzátennék,hogy Deco a lehető legjobb,aki azon a poszton játszhat.Lampard minőségbeli gyengülést jelentene.
Rivaldo-A Legnagyobb.
botond kiru
Barça C

2007.01.25. 18:26:45

Ez a szép ebben,hogy néhány dolgot máshogy látunk,de végeredményben ugyanazt akarjuk,hogy a Barca legyen a legjobb!!!Lampard szerintem nagyon jo ,simán megélne nálunk,persze nem a latinos focin nevelkedett.DE ha nem ő, valaki nem ártana kkp sem 3 játékosbol 2 mindig játszik,igy kevés a lehetőség a variálásra.
Lionel!Nézz meg egy tavalyi mecset akkor hogy játszott Deco,,az klasszis játék volt,idén azért gyengébb nincs olyan jo formába,mint ahogy az egész csapat sem!Lehet,hogy érdekesen látom,de sajnos ez az igazság.
gyiko
Jugador del Barça

2007.01.24. 19:13:46

Lampard... mivel jobb van Bommelnél? kb. annyit jelentene erősítésben, mint a holland és hát láttuk, hogy ő se evett meg sok tapast Barcelonában. Mindig ez a megalomán igazolások, jobb lenne elfelejteni és talán rábízni a hozzáértőkre, akik nagyon is jól csinálják. Persze kibeszélitek, de ennyi embert, ráadásul alaptalanul "a csapatban látni" lassan már űberelni fogjuk a madridistákat.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.24. 19:11:53

Zozzy 5 írta:Jaja, állítólag nem is néz focit a tévében :wink: Nem érdekli csak a barca :)
Mondjuk ezzel nincs egyedül. :)
PCsabi
aka Game90

2007.01.24. 19:05:28

lionelmessi19 írta:csak vkp kell majd
De hát az nagyon :wink:
Motta nagyon sérülékeny, szeret kártyázni is :? Edmilson már 30 éves, sérülékeny, rossz formában van :arrow: nem is értem, hogy miért van benne a brazil keretben :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 19:00:05

Fejezzétek már be könyörgöm :cry:

Lampard egy angol iparos, Spanyol országban nem érne szinte semmit, a kp-nk meg amugy is bőven telitett, :arrow: Deco, Ini, Xavi és még mind3an jók legalább 3 évig, Iniesta bőven tovább is.

csak vkp kell majd
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
petomi
Barça C

2007.01.24. 18:48:08

Igaz...lampard mindenkepp kene akkor a kozeppalya megoldva, es ha eladjuk motta-t meg edmilson-t es megvennek xabi alonso-t akkor: deco,iniesta,xavi,lampard,xabi alonso hat nemtom ennel ha tudtok jobb kozeppalyas sort akkor kivancsi vagyok...

Ha gondolkodnatok akkor lampard 12mill.euroert relativ olcsonak mondhato es ar/ertek aranyt nezzuk akkor...

beckham<lampard.... Angliabol vagy kozepso kozeppalyast vagy vedot lehetne igazolni tamadot szelsot vagy mast felesleges arra jobbak a del-amerikaiak

UI:subinho: c.ronaldo miert ne illene bele a barca-ba???????????
szerintem nagyonis beleillik gyors, jolcselez, agilis es fellabbal tobbet csinal 20evesen amit a guily 30eves koraig osszehozott... emberileg talan tenyleg nem illene bele de jatekilag szerintem itt lenne a helye... foleg ha azt nezzuk hogy nyaron fel is ajanlotta a menedzsere a barcanak azert gudinal eleve tobbet ert volna......... es nem kene messi cserejenek lenni frenki is nyugodtabban tudna rotalni nemugy mint most ha kivesz 1 huzoembert meghal a tamadojatekunk, meg legalabb senkinek se lenne berelt helye a csapatban ergo hajtani kene edzesen stb ennyi kupa utan nem artana 1 kis motivacio...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 18:46:08

Lampard sokkal jobb játékos, mint Beckham volt annak idején, és Lampard igenis technikás.
Ha már azt írtátok, hogy hagyjuk azt, hogy Lamprd jön ide, akkor már azt is hagyjuk, hogy ki mennyire technikás. :)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 18:32:50

botond kiru írta::evil: lionelmessi19 irta
Méghogy Decot adjuk el :evil: A csapat egyik legjobbja, öregem te annyira nem értesz a focihoz, h az már fáj.

Ha figyelmesen olvastad amit irtam:"ha drasztikus vagyok".ezt irtam Deco eladásárol.Őt megtartanám,met a csapat esze,nagyon jo fotbalista,de még 1-2,esetleg 3 jo éve lehet még.Luis Garcia is nagyon jo volt,sőt,megis eladták akkor számomra érthetetlen okbol.Á ,és öreg majd az idő eldönti kinek volt igaza,dehát nem érthetünk mindenben egyet,de azért kulturáltan minősitges!! 8)
Ha van rá mod Lampardot mindenképpen meg kellene venni!!Nézzétek majd meg egy meccsen Ő "lát" a pályán,van "esze" a játékhoz,nem tipikus angol focit játszik,nagyon technikás,és erre a kkp posztra kellene igazolnunk.Középpályárol kell a jo labdáknak érkezni a csatárokhoz amiböl golt lehet rugni,Most a kkp-ok gyenge formában vannak,ezért sem tudunk hatékonyak lenni(nem Valdeznek kell helyzetbe hozni őket).3 kkp van ,valaki sérült,vagy rossz a forma nem lehet változtatni,ha pedig egy Lampard szintü játékos igazolhato ne habozzunk,lenne helye a csaptba.Egyszer változhat a felállás is,nembiztos,hogy örökre a 4-3-3 játszuk
Jo mondjuk h nem minősítelek.
Csak azt amit írtál.

1. Épp elég drasztikus voltál a Deco eladásos ötlet nélkül is, de ha drasztikusak vagyunk már, akkor kb. Messi, Puyol Etoo, és Dinho kivételével mindenkit előbb el lehet küldeni, mint Decot.

2. Lampard lát a pályán, esze van hozzá és ezért irányító. Ellenben pont az ellenkezője a valós, mint amit írtál, ő tipikus angol focit játszik, és egyáltalán nem technikás, az európai elithez képest.

3. "Most a kkp-ok gyenge formában vannak,ezért sem tudunk hatékonyak lenni"

Deco jól játszik, méghozzá nagyon. Iniesta meg egyszerűen tökéletes, és a csatársor is remek labdákat kap, csak nem használja ki azokat.
Xavi majd talán belelendül, de se Deco se Ini helyére nem fér Lampard, cserének meg nem jön. Figyelj jobban oda a játékára a csapatnak, mert néhány dolgot elég érdekesen látsz. A mostanság használt középpálya meg Xavi, Edmilka, és Gio volt, szóval ilyen ugyse lesz többet, és te meg ez alapján írtad, amit írtál.

4. A Lampard szint-ről meg annyit, h Beckham is Lampard szint körül, sőt talán még felette focizott annak idején, aztán mi lett belőle a spanyolban...
Gondolkodj! :wink:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 16:57:17

lionel19 írta:
Atesz írta:Oleguert én is nagyon bírom, tehát ne menjen sehova.
Cserének tökéletes védelemben bárhol bevehető szal maradjon, meg amugy sem jaccana máshol inkabb abbahagyná amien nagy hazafi! :D
Jaja, állítólag nem is néz focit a tévében :wink: Nem érdekli csak a barca :)
lionel19

2007.01.24. 16:53:17

Atesz írta:Oleguert én is nagyon bírom, tehát ne menjen sehova.
Cserének tökéletes védelemben bárhol bevehető szal maradjon, meg amugy sem jaccana máshol inkabb abbahagyná amien nagy hazafi! :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 16:52:54

Hagyjuk már Lampard-ot. Már kicsit uncsi...
botond kiru
Barça C

2007.01.24. 16:38:54

:evil: lionelmessi19 irta
Méghogy Decot adjuk el :evil: A csapat egyik legjobbja, öregem te annyira nem értesz a focihoz, h az már fáj.

Ha figyelmesen olvastad amit irtam:"ha drasztikus vagyok".ezt irtam Deco eladásárol.Őt megtartanám,met a csapat esze,nagyon jo fotbalista,de még 1-2,esetleg 3 jo éve lehet még.Luis Garcia is nagyon jo volt,sőt,megis eladták akkor számomra érthetetlen okbol.Á ,és öreg majd az idő eldönti kinek volt igaza,dehát nem érthetünk mindenben egyet,de azért kulturáltan minősitges!! 8)
Ha van rá mod Lampardot mindenképpen meg kellene venni!!Nézzétek majd meg egy meccsen Ő "lát" a pályán,van "esze" a játékhoz,nem tipikus angol focit játszik,nagyon technikás,és erre a kkp posztra kellene igazolnunk.Középpályárol kell a jo labdáknak érkezni a csatárokhoz amiböl golt lehet rugni,Most a kkp-ok gyenge formában vannak,ezért sem tudunk hatékonyak lenni(nem Valdeznek kell helyzetbe hozni őket).3 kkp van ,valaki sérült,vagy rossz a forma nem lehet változtatni,ha pedig egy Lampard szintü játékos igazolhato ne habozzunk,lenne helye a csaptba.Egyszer változhat a felállás is,nembiztos,hogy örökre a 4-3-3 játszuk
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.24. 15:55:25

Most ő is összeszedte magát, ahogy Valdés is, szóval nem kell váltani. Támadóposzton kell egyedül váltani.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 15:39:24

Oleguert én is nagyon bírom, tehát ne menjen sehova.
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 15:32:55

Zozzy 5 írta:
Subinho írta:...
Én Olegurt mindenképpen megtartanám, mostanába egész jó.

Oleguer nem vita tárgya! Neki maradnia kell, mert ő egy igazi katalán ember! Ő testesíti meg csapatunkban a katalán életérzést:) Ha nem is olyan nagy a játékértéke(hozzáteszem, hogy nagyobb stabilitást ad a védelemnek mint egyes játékosaink) de az eszmei értéke a legnagyobb!

Ő a szurkolók egyik legnagyobb kedvenve! Őt eladni, elküldeni nagyon de nagyon nagy hiba lenne!

Ez meg se forduljon senki fejében :!: Csak nem kell betenni a védelem tengelyébe mondjuk egy bl döntőn és annyi :lol:
Lezárt