botond kiru írta:
lionelmessi19 irta
Méghogy Decot adjuk el

A csapat egyik legjobbja, öregem te annyira nem értesz a focihoz, h az már fáj.
Ha figyelmesen olvastad amit irtam:"ha drasztikus vagyok".ezt irtam Deco eladásárol.Őt megtartanám,met a csapat esze,nagyon jo fotbalista,de még 1-2,esetleg 3 jo éve lehet még.Luis Garcia is nagyon jo volt,sőt,megis eladták akkor számomra érthetetlen okbol.Á ,és öreg majd az idő eldönti kinek volt igaza,dehát nem érthetünk mindenben egyet,de azért kulturáltan minősitges!!
Ha van rá mod Lampardot mindenképpen meg kellene venni!!Nézzétek majd meg egy meccsen Ő "lát" a pályán,van "esze" a játékhoz,nem tipikus angol focit játszik,nagyon technikás,és erre a kkp posztra kellene igazolnunk.Középpályárol kell a jo labdáknak érkezni a csatárokhoz amiböl golt lehet rugni,Most a kkp-ok gyenge formában vannak,ezért sem tudunk hatékonyak lenni(nem Valdeznek kell helyzetbe hozni őket).3 kkp van ,valaki sérült,vagy rossz a forma nem lehet változtatni,ha pedig egy Lampard szintü játékos igazolhato ne habozzunk,lenne helye a csaptba.Egyszer változhat a felállás is,nembiztos,hogy örökre a 4-3-3 játszuk
Jo mondjuk h nem minősítelek.
Csak azt amit írtál.
1. Épp elég drasztikus voltál a Deco eladásos ötlet nélkül is, de ha drasztikusak vagyunk már, akkor kb. Messi, Puyol Etoo, és Dinho kivételével mindenkit előbb el lehet küldeni, mint Decot.
2. Lampard lát a pályán, esze van hozzá és ezért irányító. Ellenben pont az ellenkezője a valós, mint amit írtál, ő tipikus angol focit játszik, és egyáltalán nem technikás, az európai elithez képest.
3. "Most a kkp-ok gyenge formában vannak,ezért sem tudunk hatékonyak lenni"
Deco jól játszik, méghozzá nagyon. Iniesta meg egyszerűen tökéletes, és a csatársor is remek labdákat kap, csak nem használja ki azokat.
Xavi majd talán belelendül, de se Deco se Ini helyére nem fér Lampard, cserének meg nem jön. Figyelj jobban oda a játékára a csapatnak, mert néhány dolgot elég érdekesen látsz. A mostanság használt középpálya meg Xavi, Edmilka, és Gio volt, szóval ilyen ugyse lesz többet, és te meg ez alapján írtad, amit írtál.
4. A Lampard szint-ről meg annyit, h Beckham is Lampard szint körül, sőt talán még felette focizott annak idején, aztán mi lett belőle a spanyolban...
Gondolkodj!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila