Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de, ezt elírtam!FIGO 10 írta:milyen fizetését?????!!!!tom314 írta:Nyáron úgy néz ki visszakap valamit a sorstól, mert nem akarják meghosszabbítani a fizetését!
De lehet hogy csak nem akarnak neki sokat fizetni, ezért jegelik a dolgot.![]()
![]()
![]()
szerződését nem?![]()
milyen fizetését?????!!!!tom314 írta:Nyáron úgy néz ki visszakap valamit a sorstól, mert nem akarják meghosszabbítani a fizetését!
De lehet hogy csak nem akarnak neki sokat fizetni, ezért jegelik a dolgot.
Barcaforever írta:Ha szurkolói szemmel nézzük akko Figo áruló.De gondoljatok bele a saját helyzeteetekbe.Ha dolgoznál egy bankban ahol keresel 20000-t de egy másik felajlán 100000-t.Akkor hova fogsz menni.A FOCI EGY ÜZLET AMIT LEHET ÉLVEZNI.És ezt az emberek más módon és máshol teszik nekünk élvezetessé.De azzé fúúúúúúj Figo
Nem keresett ennyivel többet, max 10-15%kal!Barcaforever írta:Ha szurkolói szemmel nézzük akko Figo áruló.De gondoljatok bele a saját helyzeteetekbe.Ha dolgoznál egy bankban ahol keresel 20000-t de egy másik felajlán 100000-t.Akkor hova fogsz menni.A FOCI EGY ÜZLET AMIT LEHET ÉLVEZNI.És ezt az emberek más módon és máshol teszik nekünk élvezetessé.De azzé fúúúúúúj Figo
Sztem pedig nemcsak simán elment a reálhoz, hanemBarcaforever írta:Hogy miért baj h Figo a realhoz ment?
Ez olyan mintha Raul hozánk jönne (bár kéne a fenének)de ez kb olyan.E vmi olyan h klubhűség....
Az összes áruló ott van a realban nézzétek + Beckhamet.
De Totti legalább tud eredményesen focizni:-)Badi írta:szerintem is így van, bár totti már most is elég nagyképű
A brazil válogatottban!Sir Maxwell írta:megnéztem a ronaldos összeállítást!
akkor tényleg tudott focizni, nem ugy, mint most a realban!
hol csinál most olyat, hogy 5 védőn egyedül fél pályát befutva végigviszi?
sehol...