2007.01.27. 14:26:59
VV egyre jobb formában véd, szerencsére idén kevesebbet bakizik, mint az elmúlt években. Sokkal megbízhatóbb, mint tavaly volt, ez nagyon örömteli. Én egyébként mindig bírtam a búráját, egy kicsit bolond, de a kapusposzt az egy külön kaszt. Majdnem azt írtam, hogy a kapus egy különleges állatfaj, de így van. Hiába csapatjáték a foci, a kapus legtöbbször csak magára számíthat. A csapatjátékban ő képviseli az egyéni vonalat. Különben is minden kapus egy picit bolond. Tudom, kispályán én is mindig kapus vagyok mióta az eszemet tudom. Alapvetően egy nyugodt ember vagyok, de ha beállok a ketrec elé, sokszor még az önkontrollomat is elvesztem. Rollánról, a spanyolo vízilabda-csapat kapusáról mondták, hogy egy áldott jó ember a magánéletben, de ha beáll a kapuba, dühöngő őrültté válik. Valdésszel is így lehet. Én bírom, remélem hosszú évekre megoldja a barca korábbi kapusgondját, és ha így fejlődik, így folytaja, méltán emlegetjük majd egy lapon Antonio Ramallets-szel, Sadurnival, Urrutoval, Artolával, Miguel Reinával, Zubival ás carlos Busquets-cel.