Nagyon jó karikatúrák! Nekem főleg Gaspart tetszik

Ha továbblapoztok, ott még más nem barcás játékosokról is vannak képek
Kicsit félreérthető,de kizárt,h ellenérv lenne!elprat írta:Ezt hogyan kell értelmezni?Ez egy érv ami ellene szól?Game90 írta: Barca nevelés.
És a többi saját nevelés :Xavi,Ini,Puyol,VV,Oleguer stb-nekik is, akárcsak Messinek sok melója van az elmúlt évek győzelmeiben...
Ezt hogyan kell értelmezni?Ez egy érv ami ellene szól?Game90 írta: Barca nevelés.
Sztem is jobb Messi, de most nem azon kell gondolkodni hogy melyik a jobb, hanem azon hogy mi lenne ha ketten egyszerre...lionelmessi19 írta: Céronaldo mellett meg már számtalan érvet felhoztak, amik az érdemeit csökkentik, nem ismétlem el mindet.
Messi a legjobb!
Szerintem Messi cselez jobban! Ronaldo trükközik, látványra játszik, Messinek egyszerűen érzéke van hozzá, nem lehet elvenni tőle a labdát.Game90 írta:Na akkor![]()
C. Ronaldo: jól cselez, gyors, gólérzékeny (mostanában), vezéregyéniség, nem volt nagyobb sérülése.
Messi: 2 évvel fiatalabb C. Ronaldónál, sztem nem cselez olyan jól, mint CR, sztem gyorsabb nála, nem lő annyi gólt (ebben azonban sztem sokat fog fejlődni), nem igazi vezér, sérülékeny idáig, Barca nevelés.
Több dolog nem jut eszembe
A Milan elleni góljáról annyit, hogy nagyon hálás vagyok érte, de ez az, amit egy ilyen játékos életében 1szer csinál.fcbarcelonazsombi írta:Nem tudom mért szigya mindenki Giulyt. Most nincs jó formába de ő nagyon is jó Messi csere bezeg a Milan elleni goljakor senki nem szolt semmit
Én ammondó vagyok, hogy nem becsülöm le Céronaldot, de Messi hasznosabban játszik, többet passzol, zsigerből cselez, és nem ezeket a mű trükkököt próbálgatja.Game90 írta:Engem mondjuk nem nagyon érdekel, hogy milyen a magánéletebulizgat, csajozik stb. De egy nagyon jó játékos és tőlem jöhetne a Barcába
![]()
Messi vagy C. Ronaldo?? Mindkettőnek vannak gyengéi és előnyei. Sztem azonos képességűek.
Silvanus írta:Cristiano Ronaldo egy igazán önelégült, beképzelt, sokaz szinészkedős hülye gyerek, ez tény! Ahogy az is, hogy káprázatos labdarúgó, igazi varázsló, gyors, jól cselez, és gólokat is szerez, fantasztikus játékos. Az hogy milyen, mint ember nem érdekel, az már inkább, hogy önző! Ha ezen tudna változtatni - és miért ne tudna, akár Rijkaard keze alatt - akkor felőlem jöhetne simán a Barcába!!! Sokan utáljátok itt, de kérdem én: mit mondanátok, amikor a fél pályát átszeli, 5 embert kicselezve (mert képes rá) és rúg egy hatalmas gólt, vagy lerakja Eto'o-nak a gólvonalra...? Na? Hát ez az! Szerintem nem elvetendő ötlet leigazolni.
Az persze már más kérdés, hogy ehhez szerintem mindenképpen el kéne mennie Ezquerro-nak, és Giuly-nek, nagyon kérdéses lenne a szerepe Saviolának, és Maxi Lopeznek, továbbá a legnagyobb kérdés az lenne, hogy Messi vagy C.Ronaldo...? Szóval nem egyszerű!
na ez az egyet értek veled roni nem kell nekünk egy szinészkedő srác maradjon sztem is csak a MU-ba ott dobálja magátRonaldinho #10 írta:Kralo írta:Már rémálmomban látom az új galaktikus csapatot... FC Barcelona. Nem szeretném, ha ilyesmi bekövetkezne. C.Ronaldo ide ne jöjjön a nyálas önelégült képével, mert akkor lesz egy olyan Barca játékos, akit utálni fogok.
Na ezaz. Nálam is is ugyanez a helyzet. Tiszta falfehér lettem amikor olvastam a hírt. C. Ronaldo Barcában?! tejóuramisten!!!!!! felvágom az ereimet, ha látom C. Ronaldot Barcában. Őt gyűlölöm a legjobban az összes focisták közül (Materazzi -t is)... (Ezquerro -t nem gyűlölöm, csak szerencsétlen balfax. nincs helye itt)
Nagyon remélem, hogy SOHA BÜDÖS életben nem igazol át Barcába... Maradjon csak MU -nél, ott szinészkedhet. Barcában nincs színészkedés. miért? mert: MÉS QUE UN CLUB!!!
uff, én beszéltem.
Szerintem 'kimondtad' a LÉNYEGETKralo írta:Egyébként az én igényem ez lenne:
Csapatot szeretnék látni olyan játékosokból, akik élnek-halnak a gránátvörös-kék mezért.
Kralo írta:Már rémálmomban látom az új galaktikus csapatot... FC Barcelona. Nem szeretném, ha ilyesmi bekövetkezne. C.Ronaldo ide ne jöjjön a nyálas önelégült képével, mert akkor lesz egy olyan Barca játékos, akit utálni fogok.
NEM!!! Még mit nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gudjohnsen bőven jó lesz a cserejátékosra. csak maradjon barcánál, semmi bajom nincs vele.lionel19 írta:Először a jegesmedve (Gudjonsen) menjem! Fradiba se férne be! Pedig az nem egy nagy csapat.... nem bir kapura lőni 2 méterről!