FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.11. 00:20:03

http://www.vizcarra.info/english/spanis ... porte1.htm
Nagyon jó karikatúrák! Nekem főleg Gaspart tetszik :D

Ha továbblapoztok, ott még más nem barcás játékosokról is vannak képek
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.02.08. 22:48:20

téma váltás :lol:

Mi vagyunk a második leggazdagabb klub! :) YAY! :)
Előbb-utóbb megelőzünk a madridot :twisted:
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
PCsabi
aka Game90

2007.02.08. 18:50:15

Ja, azt kihagytam, hogy C. Ronaldo elég önző :!:
Elprat: azt, hogy Barca nevelés természetesen pozitív jelzőként írtam :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.08. 17:49:07

Olvassátok el mégegyszer Game hsz-ét. Mindkettőhöz ír poz. és neg. jellemzőket is. :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.08. 17:28:32

elprat írta:
Game90 írta: Barca nevelés.
:wink:
Ezt hogyan kell értelmezni?Ez egy érv ami ellene szól?
És a többi saját nevelés :Xavi,Ini,Puyol,VV,Oleguer stb-nekik is, akárcsak Messinek sok melója van az elmúlt évek győzelmeiben...
Kicsit félreérthető,de kizárt,h ellenérv lenne!

Amúgy szerintem C.Roni kiforottabb,mint Messi,úgy értem,hogy ha képességei határát nézzük,akkor közelebb van hozzá, egyszóval már annyit nem tud fejlődni,mint majd Messi!
És jelenleg kb egyszinten vannak,ha mindketten formában játszanak!

Azaz Messi jobb lessz! Fiatalabb is,nem kell C.Roni! Szerintem egymástól vennék el-furcsán írva- a fejlődést.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 17:20:15

Game90 írta: Barca nevelés.
:wink:
Ezt hogyan kell értelmezni?Ez egy érv ami ellene szól?
És a többi saját nevelés :Xavi,Ini,Puyol,VV,Oleguer stb-nekik is, akárcsak Messinek sok melója van az elmúlt évek győzelmeiben...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
lionel19

2007.02.08. 17:03:57

lionelmessi19 írta: Céronaldo mellett meg már számtalan érvet felhoztak, amik az érdemeit csökkentik, nem ismétlem el mindet.

Messi a legjobb! 8)
Sztem is jobb Messi, de most nem azon kell gondolkodni hogy melyik a jobb, hanem azon hogy mi lenne ha ketten egyszerre... 8) :lol: :roll: :o :D :shock:
Andris
Adminisztrátor

2007.02.08. 17:01:15

Game90 írta:Na akkor :arrow:
C. Ronaldo: jól cselez, gyors, gólérzékeny (mostanában), vezéregyéniség, nem volt nagyobb sérülése.
Messi: 2 évvel fiatalabb C. Ronaldónál, sztem nem cselez olyan jól, mint CR, sztem gyorsabb nála, nem lő annyi gólt (ebben azonban sztem sokat fog fejlődni), nem igazi vezér, sérülékeny idáig, Barca nevelés.
Több dolog nem jut eszembe :wink:
Szerintem Messi cselez jobban! Ronaldo trükközik, látványra játszik, Messinek egyszerűen érzéke van hozzá, nem lehet elvenni tőle a labdát.
Sérülékeny dologgal várjunk még...majd ha jövőre is összeszed vmi sullyosat, akkor el lehet ismerni, addig nem.

Ellenben Ronaldo sem az az igazi vezéregyéniség sztem, és állati önző, Messitől ellenben nem csak örökölni lehet a játékszert...

Céronaldo mellett meg már számtalan érvet felhoztak, amik az érdemeit csökkentik, nem ismétlem el mindet.

Messi a legjobb! 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.08. 16:58:14

fcbarcelonazsombi írta:Nem tudom mért szigya mindenki Giulyt. Most nincs jó formába de ő nagyon is jó Messi csere bezeg a Milan elleni goljakor senki nem szolt semmit
A Milan elleni góljáról annyit, hogy nagyon hálás vagyok érte, de ez az, amit egy ilyen játékos életében 1szer csinál.

Emellett viszont buta, agyatlan, tehetségtelen, és öreg.
Gyors volt, jól érezte a kaput, ezek voltak azok a dolgok, amikért őt focistának fogadta el a társadalom. Mára megöregedett, és már a kapunak nagyon a közelébe sem kerül, futásban meg már egy másod oszt. védőt sem tud lehagyni.

Szerintem idén még játszik, aztán a pályafutásának vége. De a barcában mindenképpen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.02.08. 16:53:33

Na akkor :arrow:
C. Ronaldo: jól cselez, gyors, gólérzékeny (mostanában), vezéregyéniség, nem volt nagyobb sérülése.
Messi: 2 évvel fiatalabb C. Ronaldónál, sztem nem cselez olyan jól, mint CR, sztem gyorsabb nála, nem lő annyi gólt (ebben azonban sztem sokat fog fejlődni), nem igazi vezér, sérülékeny idáig, Barca nevelés.
Több dolog nem jut eszembe :wink:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.02.08. 16:50:56

Nem tudom mért szigya mindenki Giulyt. Most nincs jó formába de ő nagyon is jó Messi csere bezeg a Milan elleni goljakor senki nem szolt semmit
Andris
Adminisztrátor

2007.02.08. 16:44:03

Game90 írta:Engem mondjuk nem nagyon érdekel, hogy milyen a magánélete :arrow: bulizgat, csajozik stb. De egy nagyon jó játékos és tőlem jöhetne a Barcába :wink:
Messi vagy C. Ronaldo?? Mindkettőnek vannak gyengéi és előnyei. Sztem azonos képességűek.
Én ammondó vagyok, hogy nem becsülöm le Céronaldot, de Messi hasznosabban játszik, többet passzol, zsigerből cselez, és nem ezeket a mű trükkököt próbálgatja.

még csak 19 lesz, és máris talán jobb mint c.r., ugyhogy sztem nem azonos képességüek, gondolom kiderült, nálam merre billen a mérleg...
- József Attila
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 16:40:05

C.Ronaldot én sem csípem,de ja játékát viszont igen.
Simán belepasszolna a Barcába,nem kérdés.Ám én is Messire szavaznék :!:
Inkább azokon a posztokon gondolkozzanak ahová elkél a segítség....és azt azért én is remélem h nem törekednek Txikiék a lehető legnagyobb sztárok leigazolására.
Már tavaly is leparáztam Guddyt és új társait,de szerencsére csak Guddyban csalódtam.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Léfe
Entrenador del Barça

2007.02.08. 15:29:45

C.Ronaldó a világ egyik legjobbja és még nem nyert semmit ugyhogy nagyon hajtana. Henry igaz nem jött, de sokan nem is akarták. Csak nem őrült meg mindenki. Pedig ha itt lett volna most több ponttal vezetnénk. Ezek nem galaktikus jellegü marhaságok. Akkor ilyen alapon minek jött Deco vagy Ronni. Ök is galaktikusok de ez csak egy ökör Madridi megfogalmazás. Nagy célokat nem lehet Julival, Gudyval, Ezkuval stb.
elérni.
Fecó
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.08. 15:05:48

Thuramot se bírtam, de nagyon nem, megláttam Barca mezbe játszani, rögtön másképp néztem rá.
C.
PCsabi
aka Game90

2007.02.08. 14:07:20

Engem mondjuk nem nagyon érdekel, hogy milyen a magánélete :arrow: bulizgat, csajozik stb. De egy nagyon jó játékos és tőlem jöhetne a Barcába :wink:
Messi vagy C. Ronaldo?? Mindkettőnek vannak gyengéi és előnyei. Sztem azonos képességűek.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.02.08. 12:35:21

Silvanus írta:Cristiano Ronaldo egy igazán önelégült, beképzelt, sokaz szinészkedős hülye gyerek, ez tény! Ahogy az is, hogy káprázatos labdarúgó, igazi varázsló, gyors, jól cselez, és gólokat is szerez, fantasztikus játékos. Az hogy milyen, mint ember nem érdekel, az már inkább, hogy önző! Ha ezen tudna változtatni - és miért ne tudna, akár Rijkaard keze alatt - akkor felőlem jöhetne simán a Barcába!!! Sokan utáljátok itt, de kérdem én: mit mondanátok, amikor a fél pályát átszeli, 5 embert kicselezve (mert képes rá) és rúg egy hatalmas gólt, vagy lerakja Eto'o-nak a gólvonalra...? Na? Hát ez az! Szerintem nem elvetendő ötlet leigazolni.

Az persze már más kérdés, hogy ehhez szerintem mindenképpen el kéne mennie Ezquerro-nak, és Giuly-nek, nagyon kérdéses lenne a szerepe Saviolának, és Maxi Lopeznek, továbbá a legnagyobb kérdés az lenne, hogy Messi vagy C.Ronaldo...? Szóval nem egyszerű! :roll:

nc nc nc nc nc..... önmagában akkoris egy nagy [auto_cenzúra]. Kit érdekel, hogy milyen jó játékos? ide ne tolja a képét Barcába...

Messi vagy C. Ronaldo? Megvagy huzatva? tejóisten... ez hiba volt...
Kép
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.08. 12:24:31

Kép

A kép mindent elárul :)
in to exile
Silvanus
Director del Fútbol

2007.02.08. 09:50:17

Cristiano Ronaldo egy igazán önelégült, beképzelt, sokaz szinészkedős hülye gyerek, ez tény! Ahogy az is, hogy káprázatos labdarúgó, igazi varázsló, gyors, jól cselez, és gólokat is szerez, fantasztikus játékos. Az hogy milyen, mint ember nem érdekel, az már inkább, hogy önző! Ha ezen tudna változtatni - és miért ne tudna, akár Rijkaard keze alatt - akkor felőlem jöhetne simán a Barcába!!! Sokan utáljátok itt, de kérdem én: mit mondanátok, amikor a fél pályát átszeli, 5 embert kicselezve (mert képes rá) és rúg egy hatalmas gólt, vagy lerakja Eto'o-nak a gólvonalra...? Na? Hát ez az! Szerintem nem elvetendő ötlet leigazolni.

Az persze már más kérdés, hogy ehhez szerintem mindenképpen el kéne mennie Ezquerro-nak, és Giuly-nek, nagyon kérdéses lenne a szerepe Saviolának, és Maxi Lopeznek, továbbá a legnagyobb kérdés az lenne, hogy Messi vagy C.Ronaldo...? Szóval nem egyszerű! :roll:
"Més Cuen un Club"
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.07. 23:09:48

amugy Jorquera topic mikor lesz :?:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.07. 23:03:10

Ronaldinho #10 írta:
Kralo írta:Már rémálmomban látom az új galaktikus csapatot... FC Barcelona. Nem szeretném, ha ilyesmi bekövetkezne. C.Ronaldo ide ne jöjjön a nyálas önelégült képével, mert akkor lesz egy olyan Barca játékos, akit utálni fogok.

Na ezaz. Nálam is is ugyanez a helyzet. Tiszta falfehér lettem amikor olvastam a hírt. C. Ronaldo Barcában?! tejóuramisten!!!!!! felvágom az ereimet, ha látom C. Ronaldot Barcában. Őt gyűlölöm a legjobban az összes focisták közül (Materazzi -t is)... (Ezquerro -t nem gyűlölöm, csak szerencsétlen balfax. nincs helye itt)
Nagyon remélem, hogy SOHA BÜDÖS életben nem igazol át Barcába... Maradjon csak MU -nél, ott szinészkedhet. Barcában nincs színészkedés. miért? mert: MÉS QUE UN CLUB!!!

uff, én beszéltem.
na ez az egyet értek veled roni nem kell nekünk egy szinészkedő srác maradjon sztem is csak a MU-ba ott dobálja magát :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.07. 22:24:16

Kralo írta:Egyébként az én igényem ez lenne:
Csapatot szeretnék látni olyan játékosokból, akik élnek-halnak a gránátvörös-kék mezért. :twisted:
Szerintem 'kimondtad' a LÉNYEGET :!: :wink:

Ebben benne van minden: CSAPAT & KÜZDÉS :!:

U.i.: ez a Barca,nem az F1,itt egyezzünk :wink: :!: :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.02.07. 22:21:26

Kralo írta:Már rémálmomban látom az új galaktikus csapatot... FC Barcelona. Nem szeretném, ha ilyesmi bekövetkezne. C.Ronaldo ide ne jöjjön a nyálas önelégült képével, mert akkor lesz egy olyan Barca játékos, akit utálni fogok.

Na ezaz. Nálam is is ugyanez a helyzet. Tiszta falfehér lettem amikor olvastam a hírt. C. Ronaldo Barcában?! tejóuramisten!!!!!! felvágom az ereimet, ha látom C. Ronaldot Barcában. Őt gyűlölöm a legjobban az összes focisták közül (Materazzi -t is)... (Ezquerro -t nem gyűlölöm, csak szerencsétlen balfax. nincs helye itt)
Nagyon remélem, hogy SOHA BÜDÖS életben nem igazol át Barcába... Maradjon csak MU -nél, ott szinészkedhet. Barcában nincs színészkedés. miért? mert: MÉS QUE UN CLUB!!!

uff, én beszéltem.
Kép
Kép
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.02.07. 22:16:17

lionel19 írta:Először a jegesmedve (Gudjonsen) menjem! Fradiba se férne be! Pedig az nem egy nagy csapat.... nem bir kapura lőni 2 méterről!
NEM!!! Még mit nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gudjohnsen bőven jó lesz a cserejátékosra. csak maradjon barcánál, semmi bajom nincs vele.

Tudjátok kit kell elküldeni? Ezquerro -t!!! Giuly is mehet szvsz.

Gudjohnsen maradjon!
Kép
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.02.07. 21:59:27

Már rémálmomban látom az új galaktikus csapatot... FC Barcelona. Nem szeretném, ha ilyesmi bekövetkezne. C.Ronaldo ide ne jöjjön a nyálas önelégült képével, mert akkor lesz egy olyan Barca játékos, akit utálni fogok.

Mi alapján mondjátok meg, hogy kimegy? Giuly, Gudjohnssen..
Talán azért kell menniük, mert nem költenek egy éjjel, annyit mint Ronaldinho, vagy miért? Mert a pályán az utóbbi időben nem sok különbséget látni közöttük.
Minek kell igazolásokról beszélni egyáltalán februárban???? Hol van még nyár.. A jelenlegi játékosok fejében kell rendet rakni.

Egyébként az én igényem ez lenne:
Csapatot szeretnék látni olyan játékosokból, akik élnek-halnak a gránátvörös-kék mezért. :twisted:
Lezárt