Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak egyszerúen kihagyta, h akkor isozsimiki írta:Slither!
Azt szeretném,ha a Juveba igazolna,mert egy nagyon jó játékosról van szó,és egy nagy klubban a helye...
Kb így érthette![]()
Eladni már nem nagyon tudjuk senkinek, mert nyáron lejár a szerződése. Jó játékos, de ha se Rijkaard se a vezetőség nem akarja megtartani akkor nincs mit ezen rágodni.Evilgrim írta:Én egyrészt azért nem adnám el,mert nagyon rutinos játékos.
Másrészt meg mindig képes forma javulásra.
Ha átigazol bármelyik csapatban,ott is mindent megfog tenni a csapatért.
Én nagyon szeretem Saviolát.
Akkor fogom szeretni,ha Juventusba igazol,mert egy igen jó játékosról van szó.
Vmelyik meccs után pl. azt írtad, hogy Saviola még a leggyengébb formában lévő Oleguer szintjét sem éri el. Ez biztos, nem jegyeztem volna meg, ha nem ennyire durva megállapítás...lionelmessi19 írta:Én nem emlékszem egyetlen olyan hsz-emre sem, amiben nagyon erősen kritizáltam.
Elképzelhető h volt, én nem emléxem. Ha tudsz, idézz belőle, vagy akár idézd be, ha tudod konkréten, hol van.
Szerkezetbe nem illeszkedésről annyit, h ahogy a madrid az eredményekkel, úgy mi a játékosok teljesítményénél sem jöhetünk a múltal.
Nem tudom. Én arra emléxem, h nagyon sürgetem, h Guddy helyett bekerüljön, és majd'h nem istenítettem, mikor annyi gólt rugott.antiimperialista írta: Lehet, hogy ritkán írsz vele kapcsolatban, de akkor mindig elég durván kritizálod. A 3. osztályú csapatos dolog hülyeség.
Annyit sem csinált, mint Gudjohnsen? Ezt nem gondolhatod komolyan...
Az a Barca a nagy tavaszi menetelés idején ugyanilyen támadószerkezettel játszott. Saviola volt középen, a két szélen pedig Ronaldinho és Luis Garcia. Saviolánál pedig csak Ronaldinho rúgott több gólt abban a szezonban. Tehát miért nem illik bele ebbe a szerkezetbe?