antiimperialista írta:
Lehet, hogy ritkán írsz vele kapcsolatban, de akkor mindig elég durván kritizálod. A 3. osztályú csapatos dolog hülyeség.
Annyit sem csinált, mint Gudjohnsen? Ezt nem gondolhatod komolyan...
Az a Barca a nagy tavaszi menetelés idején ugyanilyen támadószerkezettel játszott. Saviola volt középen, a két szélen pedig Ronaldinho és Luis Garcia. Saviolánál pedig csak Ronaldinho rúgott több gólt abban a szezonban. Tehát miért nem illik bele ebbe a szerkezetbe?
Nem tudom. Én arra emléxem, h nagyon sürgetem, h Guddy helyett bekerüljön, és majd'h nem istenítettem, mikor annyi gólt rugott.
De utánna jött a már említett időszak, a gyenge...
Én nem emlékszem egyetlen olyan hsz-emre sem, amiben nagyon erősen kritizáltam.
Elképzelhető h volt, én nem emléxem. Ha tudsz, idézz belőle, vagy akár idézd be, ha tudod konkréten, hol van.
Szerkezetbe nem illeszkedésről annyit, h ahogy a madrid az eredményekkel, úgy mi a játékosok teljesítményénél sem jöhetünk a múltal.
Azt látom, h nem tud mit nyújtani. Középcsatárként elgyötri a két belső védő. Ő 2. hullámos csatár, akinek kell egy kis tér az érvényesüléshez.
Összegzésképp lehet, h itt ott túlzok, de a lényeg, amibe nagyon nem lehet belekötni, h a véleményem a köv.: mindkét fél jobban járna, ha Saviola máshol folytatná a pályafutását. Fő indokom itt nem az, h nem játszott mostanság jól...Gondoljunk bele, mikor fog játszani? van a trende, ők kezdők. lesz egy minőségi csatárcsere remélhetőleg. Ő is előrébb lesz a rangsorban. Ez azt jelenti, h nem sok lehetősége lesz. Emellett pedig az is egy észrevételem, h csereként a legcsekélyebb mértékben sem tud hozzátenni a játékhoz. Bár sok ilyen eset nem volt, h cserekén jött be, és volt legalább negyed órája alkotni...szóval ez a megállapítás inog még...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila