Eddig én nem tartoztam azok közé,akik gyökeres változtatás akartak a csapatban,de egyre inkább kezdek elbizonytalanodni a mostani keretben.
Persze Giuly,Belletti,Oleguer,Ezquerro,Guddy és Edmilson neve eddig is felmerült bennem,hogy velük nem kell komolyabban számolni.
DE,Marquez állandó hibáiból is kezd már elegem lenni,szinte minden 2. meccsen van egy kapitális hibája,amik miatt jobb esetben csak pontot vesztünk,rosszabb esetben meg kiesünk a BL-ből.1-1 után nem lettem volna teljesen kétségbe esve,mivel nagyon bízok Eto'o-ban,de 1-2 után nem sok esély maradt.Mégis mi a francot gondolt annál a fejesnél???El kell felejteni a középhátvédként,vagy vkp vagy good bye.
A középpályánk is teljesen katasztrófális volt,és egyre inkább úgy tűnik,hogy nem csak a "védekező" középpályánk,hanem a támadó is elveszett.
Itt is kellene a vérfrissítés,akármennyire is fájna megválni akárkitől is,ide mindenféleképpen kell egy játékos nyáron,plusz egy vkp is.
A támadó trióban én továbbra is bízom,Messitől túl sokat vártunk tegnap,ha jobban végiggondoljuk az lett volna a csoda,ha jól teljesít,biztos kell neki még egy kis idő,mire a régi lesz.
Eto'o az utolsó reménysugár,hogy nyerjünk idén valamit,remélhetőleg ő felpörgeti majd kicsit a csapatot.
Ronaldinho nehéz kérdés,én még mindig hiszek a feltámadásában.
Viszont abban nem vagyok biztos,hogy ez idén be fog következni.
Idén nyáron nem lesz VB,tehát kipihenheti magát,és most az alapozáson is részt vehet teljes egészében,szóval ősszel teljesen rendben lesz sztem,kérdés hogy szezon közben meg tud-e még újulni.Nagy szükség lenne rá.
Sokan követelik Rijkaard fejét,a tegnapi meccs után már én is gondolkoztam ezen a lehetőségen.Minden csapat ugyanazzal a taktikával lép pályára ellenünk,viszont semmit nem tudunk kitalálni ellene.Az más kérdés,hogy ha a húzóembereknek menne a játék,akkor a mostani taktikánkkal is nyernénk.
Rijkaard csak akkor maradjon,ha nem szerelmes a mostani csapatába,azaz hiába szimpatikus neki jónéhány ember,elküldi őket a nyáron,és hoz új meghatározó embereket.
Ha erre nem képes,és csak jószívűségből meghagyja azokat is,akik már csak lefelé húzzák a csapatot,akkor mennie kell,bármennyire is fáj...
Forza Barca!