Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is nagyon bejöttvisca el barca írta:hű emberek tegnap láttam egy uj(?) nájki reklámot a tv-ben ronaldinhoval.
nagyon egyszeru kis reklám, de naon megdobogtatta a szivem, foleg az uccso mondatok...(amely vhogy igy hangzik: mit csinalok amikor mindenki engem figyel? kihasználom...-----> és bemutatja a jobbranézek balra passzt...naon nagy....)
Nana,csak azt neeee!Kár lenne érte!Silvanus írta: Szerintem egy reptéri biztonsági nőcske lehet, aki megkérte Ronaldinho-t, hogy ne álldogáljon ott csukjában, mert még véletlenül lelövik...![]()
Szerintem egy reptéri biztonsági nőcske lehet, aki megkérte Ronaldinho-t, hogy ne álldogáljon ott csukjában, mert még véletlenül lelövik...Ronaldinho #10 írta:hoppáá... kiez a csaj a nap képen? :O
Jaja van fia, még tavaly volt is egy bajnoki meccs ahol úgy vezették fel a meccset hogy mindenki a fiával jött be a kezében. Jó volt látni.Szakacs írta:Ronnienak van fia ??? nem is tudtam...Remelem hogy nalunk nevelkedik
köszi ez nagyon naaaagysasi1 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jWWjLLjG138
Wáááá köszi ezt is
Már kezdtem attól félni, hogy lejjebb fog menni a kelleténélGame90 írta:
Kicsit képzavarban vagyok,azt lehetett tudni,hogy van 1 fia,de eddig úgy tudtam,nem igen fényes vele a kapcsolata,és a gyerek anyja szerint,Ronnie nem akarta elismerni a fiát....Szakacs írta:Ronnienak van fia ??? nem is tudtam...Remelem hogy nalunk nevelkedik