Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz. A bajnokságban kihuzott a [auto_cenzúra] minket, és ott voltak nagyon jo meccsei is. Ezt mindenképpne neki köxönhetjük. Csak sajnos pont a fontos meccseken nem jön össze neki. De monyuk tegnap azért probálkozott, ugy hogy legalább a motivácio rendben van. Remélem a Real ellen alkot majd megint.Game90 írta:Ronaldinho nem az igazi ebben a szezonban, de nélküle a 4-5 helyen állnánk a bajnokságban![]()
Az a 17 gól mégiscsak 17 gól.
Én se nem Istenítem tegnapi játéka miatt (nincs is rá okom) ,de nem is varrom a nyakába a vereségetEtooka írta:ugy nem lehet továbbjutni,ha egy ász,egy vezéregyéniség nem nyujt olyat,amit kell!kapufát lőtt,kiestünk!egyszerű!!!
Szerintem ne durrogj itt feleslegesen! El lehetett volna azt lőni laposan is, volt ott annyi hely, főleg mivel Reina nem az rohadt nagy testű kapus, sőt inkább pöttöm, így elég keveset tud takarni a kapuból.balazsfoci írta:te figyelj már ide! fejezd már be a fikázást nagyokos! nem kell ide irogatni ha nem tetszik a játéka Ronaldinhonak! amúgy meg ennyire értesz a focihoz! a kisodródott játékos nem mindig tudja visszhúzni a hosszúba a labdát, és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta, ezért célszerű volt felső sarokba lőni! ugyanis ha visszahúzza, akkor nagyobb az esélye h megfogja a kapus mert éles volt a szög, és a rövidet meg alapból fogta a kapus! sokeszü! fikázz máshol mást!
Ezt azért nem mondanám, kb másfél méter üres hely volt! Mindenestere szerintem sem ezen múlott a meccs, ilyenek előfordulnak!balazsfoci írta:..és mivel itt a kapus a rövidet elég jól fogta..
Viszont a fejest leszámitva jol játxott a VB dőntőn, a golja nagyon szép volt, és amugy is jol nyomta, asszem még volt 1 szép kapufája is.Perrero írta:utobbi sajna mostanában ritkán jön ki, a döntős részt meg gondold átcibuu írta:Lenyügözött Zidane,az egész pályafutása.fantasztikus hozzállása,technikai tudása,labdaérzéke,gólérzékenysége.az hogy mindenki elött járt 3 lépéssel.
az hogy sok nagy sztárral ellentétben,akik döntökben mindig lebőgnek,neki ezek pont hogy plusz motivációt adtak,és képes volt magából ilyenkor is az 200% ot kihozni.
Számomra ő a FOCISTA!
R10 is csak a játéknak él,imádja amit csinál.örülök hogy láthatom játszani!![]()
mindig elismertem amit tud zizu, de...
egyetértek és remélem,hogy ez a pályán is látszani fog rajta!!!UGYANIS ŐK A CÍMVÉDŐK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ozsimiki írta:Ronnie:
"Az lehet a Liverpool veszte, ha a játékosaik elhiszik, hogy a munka nehezén már túl vannak. A címvédők ugyanis mi vagyunk, és téved, aki azt hiszi, hogy harc nélkül lemondunk a trófeáról."
Így van ,HARCOLJUNK A VÉGSŐKIG![]()
Ha jól tudom a 17 gólból 4et fejelt, volt, 5-6bünti, a többi lábas.barca99 írta:Tudna nekem valaki egy statot mondani, hogy Ronaldinho eddigi 17 góljából hányat szerzett szabadrúgásból, 11-esből, és akcióból (itt jó lenne külön a fejjel ill. lábbal szerzett góljai) ? köszi
Bocsi de ezt én is olvastam tőle.....ja és nem beszéltünk össze elpaíssal.lionelmessi19 írta: Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.
Megköszönnénk, ha legközelebb mellékelnél egy forrást is...
Hát remélem most ismét ilyen sokat kell majd várnunk, h ujra ilyet lássunk tőle...barca99 írta:Én úgy emlékszem Ronaldinho utóljára a tavalyi BL-ben, a Benfica elleni odavágón 0-0-nál hibázott utóljára büntetőt.
Madridista.hulionelmessi19 írta:Nem hiszem, h ezt mondta. Lehet, h elismeri h nagy futbalista, s a világ legnagyobbjaihoz tartozott, de ezt így biztos nem mondta.elpaís írta:Jó srác ez a Ronaldinho! És látja a frankó dolgokat![]()
Ronaldinho: "Zidane a valaha volt legjobb futballista!"
![]()
Megköszönnénk, ha legközelebb mellékelnél egy forrást is...