[quote="PerreroRobinho most örülne ha olvashatná
amugy meg nem valoszinü, h kacsa, DE:
1. mien környezetben kérdezték

mert kétlem h ennyi lett volna a kérdés, h szted ki a legjobb...
2. ha meg ugy kérdezték, h szted zizu a legjobb akkor mit feleljen

3. magát nem mondhatta...
4. szoktak lenni nagy meccsek elött ien kölcsönös segnyalás, vmelyik nap majd raul mondja azt h Victor Valdesé a legszebb bal hátso 3as fog...
u.i.: zidán tudását mindig elismertem, de mindig gyülöltem...[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
Mondtam h megkeresem,de nem kötözködök...veled?!
2005.nov. vége,a France Football megnyerése után nyilatkozott(vagy Marca,v.Champions,v.Onze Mundial,keresse vissza akit érdekel

)
Szövegkörnyezet:
"Szerinted ki a világ legjobb játékosa,mondjuk rajtad kívül?"
Dinnye válasza:
"Ha brazilt mondanék,azt mondanák elfogult vagyok;persze azt mindenki tudja milyen sokra tartom Ronaldot,Roberto Carlost vagy Rivaldot.
De Zidane a legjobb!
Aki futballozott az pontosan tudja majd mire gondolok:
Zidane-nak megvan az a képessége,hogy a legbonyolultabb feladatokat is úgy oldja meg,hogy úgy tűnjön egy serdülő játékos is könnyedén megcsinálja.De aki ért hozzá az látja:senki sem tudná utánozni.
Egyszerűen bámulatos ahogyan kezeli a labdát.Azt mondják én is jól bánok a labdával,de néha csak bámulom amit művel.S mondok még valakit:bámulom Thierry Henry gólérzékenységét.Nagyon örülnék ha Barcelonába jönne."
Szal még pluszban Henry,remélem így ok,Perrero

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!