Gondolataim a Classicóról, a meccsről és a részvevőkről:
1. Rijkaard
Azthiszem megint bizonyított. Negatív irányban. A meccs elején amikor megláttam hogy 3 védőt küld a pályára a hajamat téptem ki. Egyszerűen
érthetetlen. Zsinórban követi el a nagyobbnál nagyobb és érthetetlenebbnél érthetetlenebb hibákat. Nem tudom miért tetszik neki ez a 3-4-3. Egyszer jött be, a Zaragoza ellen. Akkor is úgy hogy épp megúsztuk a 2. kapott gólt. Azután a meccs után Laporta agyondícsérte, látszik is a hatása. Mostmár Frank azthiszi hogy ő a nagy taktikus. Miközben egy kisgyerek látszatát kelti akit egyszer megdícsértek és azóta folyamatosan be akar vágódni az őt megdícsérő felnőttnél. A másik meg az ezzel a felállással kapcsolatban h 4 középpályás. Botladozásainknak egyik legfőbb oka hogy az ellenfél betömörül előttünk a 16osnál. Erre Rijkaard ahelyett hogy pályára küldene 2 szélső középpályást inkább benyom 3 irányítót hogy örlődjenek a tömörülők között. Azért ezt nem észrevenni nem semmi.
A tegnappal kapcsolatban sem köszönhetünk neki semmit, Messi megmentette az irhályát.
Oleguer
nem hiszem h nagyon hibáztatni kéne a tegnapi miatt, habát tegnap én is téptem miatta a hajam. DE:
Nem ő rakja be magát meccsről meccsre a kezdőbe hanem...
Azon kívül nem is naon lett volna más a helyére. Ő erre képes, ennyi. nem ő nem adja el magát.
Messi
Csak gratulálhatok neki. Óriási volt tegnap. Ami bánt az csak az hogy a barca nem volt méltó hozzá, tisztelet a kivételnek.
A bajnokságra nézve egyébként biztató a helyzet, az legalábbis mindenképp hogy rugtunk 3 gólt és Messi óriási formában van. A védelmet mindenféleképpen meg kell szerelni, nyártól új emberekkel a védelemben és egy új edzővel.