Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:54:01

Xavinho írta:
BarcafanTomee írta:Hy!
Szerintem 60% hogy Frank elmegy a Milanba edzoskodni a szezon vegen.
Vagy mashova,de a lenyeg az hogy tavozni fog.Ha pedig tavozik akkor az egyik szemem sir a masik viszont nevetni fog.És ha elmegy ki jöjjön helyette :?:
Ti hogy vagytok vele :?:
Forza Barca :!:
Hát én a részemről nagyon örülnék,ha elmenne! Egész szezonban rendre kiakapott a "nagycsapatok" edzőitől.És több megkérdőjelezhető húzása volt a real ellen is. Rajta kívül nincs még egy olyan idióta,aki kitolná a sérülésből visszatért Eto'o-t a szélre és Dinho-t rakná középcsatárnak.Oleguer a Barca jelenlegi leggyengébb képességű jáékosa és mégis szinte állandó kezdő , az is furcsa volt a számomra,h 3 védővel álltunk föl a Madrid ellen otthon. Ez 3 olyan kapitális edzői baki,amin elment a meccs ,ezek mellett még pl 1-2 cseréje is [auto_cenzúra] volt. A legjobb lenne,ha már most repülne.
Helyére meg jöjjön Scolari v Lippi, esteleg Koeman.
Annak ellenére hogy folyamatosan közlöm Rijkaard hibáit, azért még én is várnék az edzőváltással. De azért ha már dobálóztók itt az új nevekkel:
Schuster! Azért amit a Getafe-val végigvisz minden héten az nem semmi.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:50:45

Attya írta:vezet a Nástic tarragona a SEVILLA ellen!!!!! még 15 perc van a meccs végéig!!!! hajrá NÁSTIC :D :) :o portillo a gólszerző, KÖSZÖNJÜK EZT + A MADRIDI AKADÉMIÁNAK!!!
PORTILLOO, PORTILLOOOO!!! :D :D (Yoga reklám :wink: )
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:49:01

mrmonster írta:Zozzy ez a hsz nem állja meg a helyét sztem... Ha fociztál már akkor tudod, hogy ha egy player 3 gólt lő, az nem jelenti azt, hogy nincs körülötte csapat, sőt...
Rijkaard-ot meg mit kell mindig szapulni? Szélső kp-k? Nem vetted észre hogy Messi első gólja abból született, hogy a "3 irányító betömörült a pálya közepére", ezzel ELVONVA A FIGYELMET A SZÉLRŐL, és Leo abszolut üresen törhetett kapura, amit be is vert...
Ezzel együtt én sem szeretem ezt a 3 védős rendszert, azért sem, mert Iniesta mindig hátra lép a bal szélen labdáért, tehát nem számít igazi belső kp-nak ebben a rendszerben, és szélső hátvédek szerintem mindenképpen kellenek egy csapatba, a védekezés stabilitása és a felfutások érdekében.
Ebben van igazság. Természetesen ha vki 3 gólt lő akkor kell hogy legyen körülötte csapat. De ha nem Messi van a pályán akkor hiába van ott csapat. Ha egy Giuly vagy Guddy van ott akkor csá...

A hsz-ed 2. felében is van igazság, elismerem. Tényleg elvonták Messiről a figyelmet de ez is csak úgy jöhetett létre hogy min. Eto'ora, Ronaldinhora, Decora is kellettt embert állítani. Mápedig ha nem játszik ezek közül 1 akkor máris szabad 2 védő akik vhogy megállítják Messit, vagy legalábbis jut rá ember. És azért az mostanság elég gyakran előfordult h nem tudtak mindannyian a pályán lenni. Sajnos el kell ismerni, Messi nagyon sérülékeny, és Isten tudja milyen lesz mostantól Eto'o térde :roll:
És a 3 gólunk is csak úgy jöhetett össze h kaptunk mellé mi is 3at. Ez így nem éri meg!
Attya
Jugador d'estrella

2007.03.11. 18:43:35

vezet a Nástic tarragona a SEVILLA ellen!!!!! még 15 perc van a meccs végéig!!!! hajrá NÁSTIC :D :) :o portillo a gólszerző, KÖSZÖNJÜK EZT + A MADRIDI AKADÉMIÁNAK!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.11. 18:36:32

Vagy mashova,de a lenyeg az hogy tavozni fog.Ha pedig tavozik akkor az egyik szemem sir a masik viszont nevetni fog.És ha elmegy ki jöjjön helyette :?:
Hát én a részemről nagyon örülnék,ha elmenne! Egész szezonban rendre kiakapott a "nagycsapatok" edzőitől.És több megkérdőjelezhető húzása volt a real ellen is. Rajta kívül nincs még egy olyan idióta,aki kitolná a sérülésből visszatért Eto'o-t a szélre és Dinho-t rakná középcsatárnak.Oleguer a Barca jelenlegi leggyengébb képességű jáékosa és mégis szinte állandó kezdő , az is furcsa volt a számomra,h 3 védővel álltunk föl a Madrid ellen otthon. Ez 3 olyan kapitális edzői baki,amin elment a meccs ,ezek mellett még pl 1-2 cseréje is [auto_cenzúra] volt. A legjobb lenne,ha már most repülne.
Helyére meg jöjjön Scolari v Lippi, esteleg Koeman.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:32:11

nyugtodtan elmehetne rijkaard, sztem meg sem érezné a csapat. mint ahogy azt sem érzi meg túlságosan, h itt van...
ettől függetlenül a tegnapi meccset sztem senki sem oldotta volna meg jobban, mint ő. volt egy, az eddigi szerepléseihez képest nagyon erős madrid és egy gusztustalanúl fújó bíró + pár játékosunk baromkodása.
ehhez képest nagyon nagy eredmény volt a zakóból felállnunk!
mindenesetre remélem csak profitálni fogunk a tegnapi emberfeletti teljesítményből! ha ezt a hozzáállást tovább tudjuk tartani, akkor nem lesznek elveszett meccseink!
aztán meglátjuk, h ez mire lesz elég a végén.
PUYOL-XAVI-INIESTA
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2007.03.11. 18:24:21

Szerintem is jobb lenne ha maradna,mert azert jo kis csapatot raktak össze és ez nem csak a vezetöség meg Henk érdeme. :wink:
De engem megleptek a katalán szurkolók a fehér papírokkal,a meccs végén.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 18:19:51

Én asszem, egyenlőre nem szeretném, hogy elmenjen, bár ez a véleményem egyre ingatagabb lábakon áll ...

Viszont ha már elmegy, akkor én egyetlen, azaz 1 edzőt tudnék csak elképzelni a helyén, akiben azt látom, hogy tartósan a világ legjobbjává tudná tenni a Barcát, és ő Luis Felipe Scolari. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:19:40

Nem tudom,nem lenne-e elhamarkodott döntés megválni Rijkaardtól.Nem okoznánk vajon egy nagyobb problémát azzal,hogy egy új edzőt szerződtetünk?
Én megadnám neki a snszot jövőre is,alakuljon ez a szezon bárhogy.A csapattal együtt újult motivációval dolgozna.
Ha mindenképp mondani kell valakit,akkor legyen Scolari.Nagy edzőnek tartom Hitzfeldet is,de ez a spanyol bajnokság,nem biztos,hogy itt is alkotna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:19:14

Edzőkkel kapcsolatban: Wenger nem hagyja ott az Arsenált, Murinho a Chelseat, Benitez a Liverpoolt, Hiddink szerintem az Abra-val ápolt viszonya miatt nem jönne, Lippitől félek, Koemant nem tartom annyira nagy edzőnek. :oops:

Sírjunk Ten Cate-nak, hátha...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.11. 18:19:08

Nemfog elmenni Rijkaard de ha már mindeképpne kellene valaki akkor Benítez vagy Hiddink.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.03.11. 18:19:28-kor.
in to exile
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2007.03.11. 18:13:29

Hy!
Attya
Jugador d'estrella

2007.03.11. 17:50:01

El Payaso írta:Egyébként hihetetlen volt tegnap Rijkaard tényleg: 20 perc után vette észre hogy nincs jobbhátvéd, mert kiállították Oleguert. Akkor hozta csak be Bellettit. Szerencsénk volt h nem lőtt addigra már hármat a Madrid...
AZ NEM TÜNT FEL okoska, h 3 védővel játszottunk a kiállitás után is?!!! sylvinho, puyol, thuram!!! csak akkor hozta be belletti-t amikor már látta, h a madrid sorra a szélen bontja + a védelmünket!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 17:48:38

Én személy sezrint Beníteznek örülnék a legjobban, mert ő egy igazi stratéga, ráadásul spanyol! Csakhát, rá elég kevés esélyünk lesz, sajna, mert Frankitónak mennie kell!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 17:19:33

Szerintem,ha értékelünk,ketté kell bontani a két félidőt.Oleguer kiállításáig hatalmas különbség volt játékban a javunkra,valószínüleg gólokkal nyertünk volna.A kiállítás után már jó eredménynek számított a döntetlen is.Egy biztos:A Csapatunk minőségben messze a madrid előtt van.Az első negyedóra után csak keresték a labdát.Mi ebben az időszakban nagyon magas szinvonalon játszottunk.Olyan szinten,amiről a madrid csak álmodhat.zt a játékot kell folytatnunk,és ha sikerül,simán nyerünk mindent.
A realt továbbra sem tekintem komoly tényezőnek a ligában.
Rivaldo-A Legnagyobb.
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.11. 17:18:03

Sziasztok,

Egyetértek Zozzy-val. Don Gamper, íme néhány név (csak szemezgetésként) akik jobbak a mi Frankünknél: Arzén bácsi az Ágyusoktól, Műringyó bácsi az oroszoktól (köpködjetek, de így van, gondoljatok csak akár a Porto elleni meccsre, hogy összeszedte őket a szünetben), Benitez bácsi az Anfield-ről, Lippi bácsi a taljánoktól, Hiddink bácsi oroszhonból és sztem Koeman bácsi a PSV-ből. Kb. az utolsóra lenne esélyünk, ha Frankieboy-t le akarják keverni. Még arra lennék kíváncsi, hogy pl. Lippi tudna-e vmit kezdeni egy spanyol csapattal is. Véleményem szerint annyit, mint Frank biztosan.
Egyébként Boixos fogalmazta meg legtalálóbban: Frankie nem egy edzőfejedelem, tud nyilatkozni a sajtótájéoztatón (néha :D ) és jó a kapcsolata a játékosokkal, de kéne vki (aki most már nincs itt) aki kidolgozza a stratégiát, eligazítja a játékosokat stb. Persze, aki mesterhármast ér el, amellé "kell egy csapat" is, de sajnos igaza volt Műringyónak abban a Nou Camp-beli csoportmeccsünk után, hogy Frank-et mindig megmentik a sztárjai. (ezzel a kidolgozott taktika hiányára gondolt) Amúgy érdemes belegondolni, miben is változott tavaly óta a csapat?! 3 játékossal erősödtünk (Thurammal és Zambi-val számottevően sokat) és tavaly minden nyerhetőt vittünk szinte. Idén meg semmi sem megy. Egyébiránt mi változott még? Egy dolog: elment Henk......
No comment.

Azulgrana para siempre!
El Payaso
Capitá del Barça

2007.03.11. 16:17:45

Egyébként hihetetlen volt tegnap Rijkaard tényleg: 20 perc után vette észre hogy nincs jobbhátvéd, mert kiállították Oleguert. Akkor hozta csak be Bellettit. Szerencsénk volt h nem lőtt addigra már hármat a Madrid...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
don gamper
Capitá del Barça

2007.03.11. 16:03:43

ha már ugyis mindig herotozzátok Rijkaardot(????) gondolom van egypár név a tarsolyban akit elképzeltek.megosztanátok velem ezeket?
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.03.11. 15:58:01

Zozzy ez a hsz nem állja meg a helyét sztem... Ha fociztál már akkor tudod, hogy ha egy player 3 gólt lő, az nem jelenti azt, hogy nincs körülötte csapat, sőt...
Rijkaard-ot meg mit kell mindig szapulni? Szélső kp-k? Nem vetted észre hogy Messi első gólja abból született, hogy a "3 irányító betömörült a pálya közepére", ezzel ELVONVA A FIGYELMET A SZÉLRŐL, és Leo abszolut üresen törhetett kapura, amit be is vert...
Ezzel együtt én sem szeretem ezt a 3 védős rendszert, azért sem, mert Iniesta mindig hátra lép a bal szélen labdáért, tehát nem számít igazi belső kp-nak ebben a rendszerben, és szélső hátvédek szerintem mindenképpen kellenek egy csapatba, a védekezés stabilitása és a felfutások érdekében.
Előre a TITOlusokért!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 14:14:26

Gondolataim a Classicóról, a meccsről és a részvevőkről:

1. Rijkaard
Azthiszem megint bizonyított. Negatív irányban. A meccs elején amikor megláttam hogy 3 védőt küld a pályára a hajamat téptem ki. Egyszerűen
érthetetlen. Zsinórban követi el a nagyobbnál nagyobb és érthetetlenebbnél érthetetlenebb hibákat. Nem tudom miért tetszik neki ez a 3-4-3. Egyszer jött be, a Zaragoza ellen. Akkor is úgy hogy épp megúsztuk a 2. kapott gólt. Azután a meccs után Laporta agyondícsérte, látszik is a hatása. Mostmár Frank azthiszi hogy ő a nagy taktikus. Miközben egy kisgyerek látszatát kelti akit egyszer megdícsértek és azóta folyamatosan be akar vágódni az őt megdícsérő felnőttnél. A másik meg az ezzel a felállással kapcsolatban h 4 középpályás. Botladozásainknak egyik legfőbb oka hogy az ellenfél betömörül előttünk a 16osnál. Erre Rijkaard ahelyett hogy pályára küldene 2 szélső középpályást inkább benyom 3 irányítót hogy örlődjenek a tömörülők között. Azért ezt nem észrevenni nem semmi.
A tegnappal kapcsolatban sem köszönhetünk neki semmit, Messi megmentette az irhályát.

Oleguer
nem hiszem h nagyon hibáztatni kéne a tegnapi miatt, habát tegnap én is téptem miatta a hajam. DE:
Nem ő rakja be magát meccsről meccsre a kezdőbe hanem...
Azon kívül nem is naon lett volna más a helyére. Ő erre képes, ennyi. nem ő nem adja el magát. :wink:

Messi
Csak gratulálhatok neki. Óriási volt tegnap. Ami bánt az csak az hogy a barca nem volt méltó hozzá, tisztelet a kivételnek.

A bajnokságra nézve egyébként biztató a helyzet, az legalábbis mindenképp hogy rugtunk 3 gólt és Messi óriási formában van. A védelmet mindenféleképpen meg kell szerelni, nyártól új emberekkel a védelemben és egy új edzővel.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.11. 14:05:29

sanyahm írta:
Gauchomester írta:Pedig a Madrid lóf.szt nem csinált egész meccsen
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Az első félidőben lehet hogy jobbak voltatok, de a 2 félidőben futószalagon jöttek a madridi helyzetek. Mindent egybevetve, TI örülhettek az x-nek, és nem mi...simán nyertünk volna, de Messi zsenialitása kihúzott benneteket a kakiból...
10ember ellen, mituán elfáradtak, komoly dolog kialakítgatni 11embernek a helyzeteket :o
C.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 14:05:20

Az El Mundo szerint a bírónak. Ha jogos volt a 11-es meg a sárga, akkor a végén a Diarra - R10 szitu is az volt.
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.03.11. 14:03:00

Tudja valaki 100%-osan hogy kinek integették a fehér zsebkendőt? Nem hiszem, hogy Franknak, mert pár éve volt sokkal nagyobb [auto_cenzúra] is a csapat, és abból kiindulva nem indokolt a közönség részéről, hogy ilyen szituációban (reális esély a bajnokság, kupa megnyerésére) lengessenek.
A játékvezetőre lengették szerintem (persze azt sem indokoltan, mert jól vezette a bíró, jogos volt a kiállítása az igaz hazafinak)
Előre a TITOlusokért!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.11. 13:54:13

lionel19 írta:Guti és Ramos 3mast Iniestához hasonlóan pedig Iniesta messze jobb volt mint Guti és Ramos....
Ez azért túlzás! Ha nem lennél annyira elfogult akkor te is hasonlóan osztályoztad volna őket.
lionel19

2007.03.11. 13:49:23

azért az érdekes hogy Messi 4es osztályzatot kapott, akkor mi az 5ös???
Guti és Ramos 3mast Iniestához hasonlóan pedig Iniesta messze jobb volt mint Guti és Ramos....
Lezárt