Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.19. 22:59:59

Zozzy 5 írta:"anti-Rijkaard, Giuly, Ezquerro" klubot is!
Volt már olyan, hogy azt éreztem, lassan márszükség lenne egy antibarcelona klub (vagy front) megalakítására is :evil: :roll: De gyakorlatilag arról van szó, h van, aki radikálisabb véleményt fogalmaz meg, van, akit kevésbé befolyásolnak az érzelmei, és van, aki (jogos) nemtetszését így fejezte ki. De biztos vagyok benne, h mindenki a csapat érdekeket is figyelembe veszi, amikor épp el akarja küldeni ezt vagy azt. Én pl nem lennék jó vezető, mert senkit nem lenne szívem kitenni (najó, kivéve Ezquerro) a csapatból. Persze attól még jobban örülök, ha Oleguer csak a kispadról figyel, de nem tudnám elzavarni. Valaki meg igen. Nincs is ezzel gond, amíg normális hangnemben történik. Ennyi.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.19. 22:05:42

Én azon a véleményen vok,h Oleguer nem a spanyol első oszt-ba való,és mérges vok,h miatta veszítjük el a meccseket. DE:
1.Barca játékos,tehát legalább a barcások ne utálják
2.Mindent bele ad,de ennyit tud
3.Véleményem szerint NEM ő állítja össze a kezdőcsapatokat :lol: ,szal aki itt [auto_cenzúra] végzi a feladatát az Rijkaard->őt kéne szidni ,nem Olit...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.19. 21:51:26

Szerintem sem vmi nagy ötlet és vicc ilyen csoportosulásokat alapítani.
Most valóban gyenge, és elismerem h nincs a csapatban a helye. Viszont:

1. Nem ő teszi be magát meccsről meccsre a kezdőbe.
2. Szinte az ősz végéig nagyon jól játszott, nem egy ember írogatta hogy kinőtte a hibáit. Szerintem azok is ezen a véleményen voltak akik most ebben a "frontban" benne vannak. Előre is elnézést kérek attól akire ez nem vonatkozik. Viszont az ilyen csoportok alakítása akkor sem tisztességes. Könnyű 1 emberre fogni a dolgok nagy részét. Mindezek ellenére azok akik még mindíg büszkék h ennek a csoportnak a tagja, nos, tőlük várom az "anti-Rijkaard, Giuly, Ezquerro" klubot is!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.03.19. 21:34:00

Srácok állj! Melyik szavammal dícsértem Oleguert? Rivaldinho nehogymár bemutasd nekem Presast. Egyébként meg lehet nézni Marquezről mennyi gólt kaptunk és hányszor hibázott idén.

Csak próbálom megállítani a lavinaszerű folyamatot. Úgy gondolom, hogy egy ilyen antifront alakulás után könnyedén kapnának néhányan az ötleten és jönne a többi. Rijkaard, Giuly... ahogy olvasgatom a (jogos)negatív véleményeket, ők is legalább annyira a fórum közutálatának kitett tagjai.
Nem hinném, hogy jót tennének ezek a csoportosulások. Hisz azért vagyunk itt mivel UGYANANNAK a csapatnak szurkolunk, és a csapat minden tagjáért, hogy jobb és jobb legyen. Nem pedig azért, hogy húzzon innen, ha nem megy neki. Én az ilyen töltelék Barca mezes fickókat is fontosnak tartom.

Abban viszont igazat adok, hogy jelen pillanatban nincs helye a kezdőben, sőt..
De tavaly voltak remek meccsei, bárki bármit mond, az elég volt akkor.
lionel19

2007.03.19. 17:30:34

Bodi írta:nem Barca szint
Mindig lesz egy leggyengébb, ha ő elmenne akkor Giuly lenne a leggyengébb őt kellene szidni majd ?! ... sztem hullámvölgyben van (mint a csapat 80%-) de sztem lesz ennél még sokkal jobb is. az tény 3 védősben nem szabad jáccattni. de sztem szélsővédőként megállja a helyét...
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.19. 16:01:58

na srácok!

egymásnak azért ne essünk.

Kralo majd küldök egy muzsikát. vagy kettőt.
osztjónapot :wink:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.03.19. 15:47:52

Kralo írta:Mi ez az anti Oleguer front emberek? :lol: Ne nevettessetek már... béna nah és?
Alapítok egy anti Ronaldinho frontot, mert vannak gyengébb pillanatai, őt is lehet okolni néhány meccsért. játékosainkat.
1részt.: Ronaldinhon nem sok meccs szokott elmenni, más kérdés nem mindig parádézik, de szervashibákat sem csinál mint 'barátunk'... és nem 1-2 meccsről van szó, hanem már 26 évről, mert Ronin ha el is ment 1-2 akkor Olegueren meg pont annyi jött... a többin egy rakás ürülék volt.

2.részt.: úgy látom akkor te nem nagyon nézel Barca meccseket, szal akkor majd küldök a szezon végén DVD-ket Oli meccseiről...
Bodi
Director del Fútbol

2007.03.19. 15:38:54

Azért kár Oleugert akárki máshoz hasonlítani a csapatban.
Az állandó kezdőjátékosok közül ő a leggyengébb láncszem,nem Barca szint,de sztem még csak a Primera Division szintjét sem üti meg.
Nemtom mikor veszik már észre,hogy mennyi minden megy el rajta.
Lassú,hihetetlen rosszul helyezkedik,a beíveléseket egyátalán nem érzi.
Bármelyik poszton is használjuk,én max 3-4. cserének tudnám elképzelni,de leginkább a nyáron távozók listáján.
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.19. 14:03:13

Kralo! nem szeretném mégegyszer leírni, amit már sokszor leírtam Oleval kapcsolatban.
viszont: az aláírást ki fogom venni, de nem azért, mert nevetséges, hanem azért, mert nem akarom, hogy ebből állandó probléma legyen.
mert úgy néz ki, hogy állandó probléma. annyit szerettem volna, ha a az Oleguerrel kapcsolatos véleményem mindenki előtt tiszta legyen és ennek ilymódon adjak hangot.
van zsebkendőlengetés, van fújolás, van kifütyülés a Nou Campban is.
...mert egy szurkoló hangot adhat, ha a csapata nem szerepel jól és akkor is kritizálhat, ha a csapat egy tagja borzalmasan hátráltatja a többieket és megfosztja a győzelem lehetőségétől. mindezt úgy, hogy elfogadhatatlanul szélsőséges nacionalista nézeteket vall.

lényeg: az aláírás ki lesz véve és kérem az is vegye ki, aki rajtam kívül használta.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.03.19. 13:48:51

Mi ez az anti Oleguer front emberek? :lol: Ne nevettessetek már... béna nah és?

Alapítok egy anti Ronaldinho frontot, mert vannak gyengébb pillanatai, őt is lehet okolni néhány meccsért. Értelmetlen cselek, hibája után leáll gúnyosan mosolyog...sokszor [auto_cenzúra] az egészbe és bírónál vitatkozik. Nah?
Miután ezt megalapítottam jön az anti Eto'o front a legutóbbi csúnya nyilatkozatai miatt.
Esetleg anti Victor Valdes front azért ,mert lámázott a Pool elleni hazai meccsen.
Végül anti GYULA front nc.

Ennyi. Nah kik jönnek? Jól mutat az aláírásban, és ezzel menő is leszel a fórumon. Várom az arcok jelentkezését.

Meg ne sértődjön senki. Csak szokásosan bevédem a nem "sztár" játékosainkat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.15. 12:14:44

mademan írta:azért az elég durva hogy még mindig van olyan fórumozó aki Oleger mellett kardoskodik :roll:

szerintem ő már bizonyított... :lol:
Nem a szerepeltetése mellett kardoskodik...azért nem mind1 :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mademan
Capitá del Barça

2007.03.15. 12:04:19

azért az elég durva hogy még mindig van olyan fórumozó aki Oleger mellett kardoskodik :roll:

szerintem ő már bizonyított... :lol:
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.15. 12:02:23

LG írta:Sajnos nagyon elfutott a lo egyessekkel. Sajnálom, h ilyan barcások vannak :cry:
kár hogy tudom mire gondolsz!
de én ezt most direkt OLEGUERRE értem, mert érte kár!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.03.15. 07:54:28

Talán még a következő meccsen is beteszi , aztán tőlünk meg pontokat vonnak majd le ......

Képes lenne rá...... :roll:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 21:28:58

Igen ebben igazad van. De azért azt is figyelembe kell venni, h Rijkaard texi be állandoan. Akkor mit tehet szerencsétlen :?: Ugy játxik ahogy tud.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.03.14. 21:25:55

LG írta:.Azért ő mégis csak 1 Barca játékos kérem, és azért ő mindent megprobál, máskérdés h elég szerények a képességei, és emiatt valoban hátráltattya csapatot.
1részt én soha nem írtam h törne el a lába, hiszen én is focizom, tudom mit jelent de..!
Tudod te is h ez rég nem identitás-kérdés a foci, mert ha ez alapon válogatnák akkor a keret csak katalánokból állna, akik ugyebár mindent megtennének a csapatért de hát ugye szerény képességűek... ilyenről nincs szó, rég nem erről szól..
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 21:18:44

Jol mondod Miki, azzal van a bajom h 1esek olyanokat irnak, h törne el a lába, meg itt az antioleguer klubb...Azért ő mégis csak 1 Barca játékos kérem, és azért ő mindent megprobál, máskérdés h elég szerények a képességei, és emiatt valoban hátráltattya csapatot.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.14. 20:54:26

Rivaldinho írta:
LG írta:Sajnos nagyon elfutott a lo egyessekkel. Sajnálom, h ilyan barcások vannak :cry:
Ne haragudj, nem tudom hogy értelmezed én így :
Tehát én nem szertem azt nézni, ha esetleg a csapatom seznved, ill. egy ilyen szerencsétlen miatt kapjuk a gólt (gólokat) emrt előfordul, h Marquezen megy el egy mecsc... de közelé sem annyi mint Oli-n
De ezek szerint te szereted ezt nézni, SŐT! örülsz h itt játszik, mer ugye katalán...
Szerintem LG is látja,hogy most eléggé hátráltatja a csapatot,mondhatni folyamatosan,viszont arra is emlékszik,amikor tavalyi BL menetelés egyik alapja :!: igen alapja volt :!: Akkor hozta a szintet,sőt sokan nem hitték volna,hogy képes arra a megbízható játékra amit akkor hozott!

Idén viszont visszaesett,és nincs helye a kezdőben!

De emberi modón is lehet írni....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.03.14. 20:43:17

Ne haragudj, nem tudom hogy értelmezed én így :
Tehát én nem szertem azt nézni, ha esetleg a csapatom seznved, ill. egy ilyen szerencsétlen miatt kapjuk a gólt (gólokat) emrt előfordul, h Marquezen megy el egy mecsc... de közelé sem annyi mint Oli-n
De ezek szerint te szereted ezt nézni, SŐT! örülsz h itt játszik, mer ugye katalán...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 19:57:48

Sajnos nagyon elfutott a lo egyessekkel. Sajnálom, h ilyan barcások vannak :cry:
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.14. 19:20:38

Oleguert valami másodosztályos csapatban tudom elképzelni.Vagy inkább harmadosztályos...(Cádiz,Real Madrid B)..De nem a Barcában.Nyáron túl kell adni ezen a játékoson.Örüljünk ha kapunk érte valamit :roll:
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.14. 17:46:38

boggabor írta:Mit keres a Oleguer a Barca sztarok forumaban osszes barca druker abban egyetert, hogy gyenge Valdesnel legalabb a negyede megvedi ahogy en is remelem 10 mecsre elmeszelik nem banam
nah ezt most magyarul légyszives... :lol:

amugy én is utálom olegert... :evil:
Kép

Més qué un Club!!!
boggabor
Capitá del Barça

2007.03.14. 16:07:18

don gamper írta:Kár hogy a bíro pirosat adott neki és nem pedig életfogytiglant.beülhetne a terrorista haverja mellé ugy 100 évre.akkor nyugodt lennék.Presas kérlrek hagyd abba a labdarugást.vagy inkább igazolj a margitba akkor még lehet hogy ki is esnek.

ez jo egyetertek veled nekem elleg ha eligazol
boggabor
Capitá del Barça

2007.03.14. 16:06:01

Mit keres a Oleguer a Barca sztarok forumaban osszes barca druker abban egyetert, hogy gyenge Valdesnel legalabb a negyede megvedi ahogy en is remelem 10 mecsre elmeszelik nem banam
Subinho
Director del Fútbol

2007.03.14. 13:51:55

gyerekek! én nagyon örülök annak, hogy nem csak én látom így: MI A FRANCOT KERES OLEGUER A CSAPATBAN??? nem hogy a kezdőbe, de még a padra sem!!! ha frank 3 védős felállást alkalmaz, akkor ott van puyol, thuram, marquez és szűrőnek edmilson! nehogy már bármelyiknél jobb legyen ez a szerencsétlen tátott szájú!!! olyan emberek maradtak ki hosszú időre sérülés miatt, mint xavi, larsson, edmilson, eto'o vagy messi!!! nem akarok senkinek sem rosszat, de nem bánnám, ha vagy fél évig őt is nélkülöznénk!!! :? persze nekem hosszabb távon sem hiányozna! capello rájött, h bármilyen [auto_cenzúra] a csapat, pavont akkor sem rakjuk be! inkább a félig már elküldött helguera!!! reikard tanulhatna tőle... hihetetlen, hogy bármelyik poszton játszik kiszorítja vagy thuramot, vagy marquezt, vagy zambrottát!!!!!!
a hétvégi pirosának egyetlen jó oldala volt: így tuti nem teszi be reikard a köv. meccsen a kezdőbe!!!!!!!!
Lezárt