Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt már olyan, hogy azt éreztem, lassan márszükség lenne egy antibarcelona klub (vagy front) megalakítására isZozzy 5 írta:"anti-Rijkaard, Giuly, Ezquerro" klubot is!
Mindig lesz egy leggyengébb, ha ő elmenne akkor Giuly lenne a leggyengébb őt kellene szidni majd ?! ... sztem hullámvölgyben van (mint a csapat 80%-) de sztem lesz ennél még sokkal jobb is. az tény 3 védősben nem szabad jáccattni. de sztem szélsővédőként megállja a helyét...Bodi írta:nem Barca szint
1részt.: Ronaldinhon nem sok meccs szokott elmenni, más kérdés nem mindig parádézik, de szervashibákat sem csinál mint 'barátunk'... és nem 1-2 meccsről van szó, hanem már 26 évről, mert Ronin ha el is ment 1-2 akkor Olegueren meg pont annyi jött... a többin egy rakás ürülék volt.Kralo írta:Mi ez az anti Oleguer front emberek?Ne nevettessetek már... béna nah és?
Alapítok egy anti Ronaldinho frontot, mert vannak gyengébb pillanatai, őt is lehet okolni néhány meccsért. játékosainkat.
Nem a szerepeltetése mellett kardoskodik...azért nem mind1mademan írta:azért az elég durva hogy még mindig van olyan fórumozó aki Oleger mellett kardoskodik![]()
szerintem ő már bizonyított...
kár hogy tudom mire gondolsz!LG írta:Sajnos nagyon elfutott a lo egyessekkel. Sajnálom, h ilyan barcások vannak
1részt én soha nem írtam h törne el a lába, hiszen én is focizom, tudom mit jelent de..!LG írta:.Azért ő mégis csak 1 Barca játékos kérem, és azért ő mindent megprobál, máskérdés h elég szerények a képességei, és emiatt valoban hátráltattya csapatot.
Szerintem LG is látja,hogy most eléggé hátráltatja a csapatot,mondhatni folyamatosan,viszont arra is emlékszik,amikor tavalyi BL menetelés egyik alapjaRivaldinho írta:Ne haragudj, nem tudom hogy értelmezed én így :LG írta:Sajnos nagyon elfutott a lo egyessekkel. Sajnálom, h ilyan barcások vannak
Tehát én nem szertem azt nézni, ha esetleg a csapatom seznved, ill. egy ilyen szerencsétlen miatt kapjuk a gólt (gólokat) emrt előfordul, h Marquezen megy el egy mecsc... de közelé sem annyi mint Oli-n
De ezek szerint te szereted ezt nézni, SŐT! örülsz h itt játszik, mer ugye katalán...
Ne haragudj, nem tudom hogy értelmezed én így :LG írta:Sajnos nagyon elfutott a lo egyessekkel. Sajnálom, h ilyan barcások vannak
nah ezt most magyarul légyszives...boggabor írta:Mit keres a Oleguer a Barca sztarok forumaban osszes barca druker abban egyetert, hogy gyenge Valdesnel legalabb a negyede megvedi ahogy en is remelem 10 mecsre elmeszelik nem banam
don gamper írta:Kár hogy a bíro pirosat adott neki és nem pedig életfogytiglant.beülhetne a terrorista haverja mellé ugy 100 évre.akkor nyugodt lennék.Presas kérlrek hagyd abba a labdarugást.vagy inkább igazolj a margitba akkor még lehet hogy ki is esnek.