No, srácok, éjjel fél 3 körülre haza is értünk...
Imádtam Londont, nagyon jó hely, az egész út fantasztikus lett volna, ha nem betegszem meg... Tegnapelőtt és tegnap nagyon rosszul voltam, ma sem vagyok sokkal jobban

Ráadásul holnap indulnom kell Düsseldorfba 3 munkatársammal együtt, ez biztos jó kis út lesz, de nem ártana, ha holnapra már azért jobban lennék... Következő héten meg Prágába megyek, ez most szépen összejött, amúgy nagyon örülnék neki, de már most hiányoznak az edzések, jövő héten is csak egyre tudok majd menni, aztán meg Prága miatt is ki kell hagynom...
Asszem, már említettem, hogy a hostelben remek társaság jött össze, a srácok egyik legkedveltebb szórakozása a PES6 volt

Sajnos nem sokat tudtam a Barcával játszani, mert szinte mindenkinek ez a csapat volt a kedvence

Egy ausztrál, egy baszk és egy francia kollégának is... Így, hogy ne legyen vita, megmutattam nekik, mi a magyar virtus, és jól elpáholtam őket párszor a válogatottat irányítva
Ha lesz időm és türelmem, berakok egy-két képet majd, most inkább megyek és visszafekszem.