2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem játszott jól ma az tény! De ha nem is annyira látványos a játéka mint tavaly,hidd el nélküle nagyobbat,és többet csalódtál volna a csapatbanhaze71 írta:Hú de gyenge volt. Ma is... Nem sok hasznára volt a csapatnak. Tavaj teljesen oda voltam érte és úgy gondoltam, hogy mindíg az ő játékának a szerelmese leszek. De ebben is - mint oly sokszor a szerelmekben -, csalódnom kell.
Nekem inkább Dinho-Gáspár Laci , de döntsétek el..grecki írta:Úgy néz ki mint Rijkaard és Dinho összekeverve Photoshoppal nem?
grecki írta:Úgy néz ki mint Rijkaard és Dinho összekeverve Photoshoppal nem?
Hát ha nálunk is Ronin múlna nem hiszem h mindig kikapnánkLG írta:Akkor nézzetek Milan meccset, és figyeljétek Kakát. Ha ő rajta mulna, akkor a milan nem ott tartana, ahol. Csak ugye társak is kellenének. Meg a brazil válogatotban is Kaka a legjobb mostanában. Én kifejezetten örülnék 1 Ronie Kaka cserének.
Barcában sem akadt sok társra ősszel RonnieLG írta:Akkor nézzetek Milan meccset, és figyeljétek Kakát. Ha ő rajta mulna, akkor a milan nem ott tartana, ahol. Csak ugye társak is kellenének. Meg a brazil válogatotban is Kaka a legjobb mostanában. Én kifejezetten örülnék 1 Ronie Kaka cserének.
Ja , azér szenvednek kínkeservesen minden egyes pontért, mi meg úgy is vezetjük a bajnokságot h Roni 'gyengén' (16 gól az gyenge ? ) muzsikál.... Ősszel azért voltunk ott ahol, mert ő ott volt, talán picit elfáradt szezon közepére, de még így is akárkinél jobb...LG írta:A csucsformában lévo Ronie(amit kb. 1 éve láttunk utoljára) az bárkinél jobb, de jelenleg Kaka sokkal jobb.
Egyetértek, de sosem lehet tudni Ronaldinho mikor talál megint magára. Ha jövőre is ugyanezt a teljesítményt nyújtja, mint eddig, akkor talán elgondolkoznék az eladásán.LG írta:A csucsformában lévo Ronie(amit kb. 1 éve láttunk utoljára) az bárkinél jobb, de jelenleg Kaka sokkal jobb.
Én már rég nem törődöm az ilyen magazinokkal. Valahogy el kell adni az újságot, és hát az ilyeneket tényleg csak azok veszik meg akiknek köze nincsa focihoz.barca99 írta:Én meg hallottam a rádióban, miszerint valami Milán fejes is megerősítette, hogy nem akarják leigazolni Ronaldinho-t.
Ennek ellenére a nyakamat tenném rá, hogy egy hónapon belül vmelyik hápimagazinban összehozzák Ronit a Milannal, Messit az Interrel, Eto'o-t meg Angliával...
Hát aki kicsit tisztában van a dolgokkal,ezért biztos nem veszi meg ezeket a lapokatGuardiola írta:Ell kell adni a magazinokat is...barca99 írta:Én meg hallottam a rádióban, miszerint valami Milán fejes is megerősítette, hogy nem akarják leigazolni Ronaldinho-t.
Ennek ellenére a nyakamat tenném rá, hogy egy hónapon belül vmelyik hápimagazinban összehozzák Ronit a Milannal, Messit az Interrel, Eto'o-t meg Angliával...
Ell kell adni a magazinokat is...barca99 írta:Én meg hallottam a rádióban, miszerint valami Milán fejes is megerősítette, hogy nem akarják leigazolni Ronaldinho-t.
Szerintem sem fog elmenni de 110 millioval a klub nagyon jol jarna mas kerdes hogy szerintem ennyit azert nem fizetnenek...Boixos írta:ronaldinho tényleg külön kategória a játékosok között, de azért nem baj, ha több lábon áll a csapatunk. még egy-két év és olyan gyerekek jönnek fel az egybe, mint dos santos és krkics, h az esetleg máshonnan leeső zsugásokat már ne is említsem.
szal ha nem is mostanában, de a közeljövőben elmenne dinho, akkor sem lennénk túlságosan nagy kakiban.
de mondom, sztem ez inkább a média bugija, az ő dolguk a hírgyártás..
ez a milan brazil családja pedig egyszerűen röhejes... cafú már bácsi, didát fél éve árulják, ronaldo update-programon van, serginho sem fiatal, oliveira bármikor visszajöhet spanyolországba... kaká az egyetlen, akinek határozott jövője van a milannál.
ezért a "családért" nem fog átmenni ronaldinho.