Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 14:14:45

Dos Santost könyörgöm egyszer láthattátok játszani. Senki nem tudja még, hogy mire lesz képes.

Amúgy persze, neked lehet antipatikus, de hogy bomlasztaná a csapategységet, azt kétlem...
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 14:05:47

grecki írta:
Sérülés jövőre is lesz, akkor azt akarjátok, hogy Gudjohnsen legyen a gólfelelős? Mi van, ha ezúttal R10 fexik majd a kórházi ágyon? Kell egy B terv... 4en meg simán tudnák rotálni egymást...
Nem csak a bl döntő alapján ítélek a magam részéről, csak mint példát hoztam fel.

Mindenesetre ha R10 fekszik majd, akkor lesz Samu, Messi, végre Dos Santos, ahogy mondtad Guddy, és még egy vagy két új csatár igazolás.
Meg lenne oldva.

De viszont: Ha meg nem lesz véletlen sérülés, (mert azért az elmult három évben mindig volt egy támadó sérülés minimum, már kijár egy normális év....) akkor meg majd Henry a padon csücsül? :?

Mert a Tridentét megbontani nem. Tényleg nem. A világ legjobb csatársora. Henryvel nem lenne jobb, mert nincsenek ugy összeszokva, meg Henry eddig is egész más rendszerben játszott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 14:01:22

Senki ne ítéljen már a BL döntő alapján! Azért mert ott "összeakaszkodtak" kicsit, még nem azt jelenti, hogy utálják egymást, mint a 'mit is' ?. Ennyi erővel Rijkaard is egy takony, bunkó, ocsmány, sötét ember, mert a 90-es vébén leköpte Völlert, vagy Eto'o bilbaói produkciója. Egy BL döntő hevében természetes, hogy előfordulnak ilyen szurkák, pláne, ha vesztes félről beszélünk.

Nem mellesleg Eto'o egyik legnagyobb cimbije, többször hangoztatta már, hogy nagyon örülne "Titi" érkezésének...

Sérülés jövőre is lesz, akkor azt akarjátok, hogy Gudjohnsen legyen a gólfelelős? Mi van, ha ezúttal R10 fexik majd a kórházi ágyon? Kell egy B terv... 4en meg simán tudnák rotálni egymást...
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 13:36:37

Én is leírom akkor. Henry. Szóval szerettem őt meglehetősen, de kiábrándultam a vb és a bl döntő után:

-állati flebma
-nagyon ego (olyan lenézően tud tekinteni az ellenfelekre, hogy az már gusztustalan számba megy néha)
-folyton sérült idén
-a Barca hívta, és ő nem jött
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 13:34:30

Chivu tegnap jól játszott, tetszett. Örülnék, ha megvennénk.

Középső védőre nekem a befutók: Alex, Chivu, Lucio

És Albelda is nagyot játszott a szovjetek ellen. Nekem mindig az maradt meg belőle, hogy egy hentes, de most külön figyeltem, és nem játszott rosszul, sőt...

vkp posztra befutók: Xabi Alonso (néztem az elmult 5-6 pool meccset, azt ne mondja valaki, hogy nem hátravont szervező védekező kp-t játszik...) , Albelda
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.05. 13:32:04

Los Banditos írta:Nemkell ide az a bunkó...Csak rontaná a csapategységet...

Ráadásul szegény Carlessel se lennének nagyon nagy barátságba a VB nyolcaddöntő után.Szvsz ide nem csatár kell hnam egy szélsővédő és egy VKP.

Chivu és Touré :)
Azt erősen kétlem hogy rontaná a csapategységet, sztem Puyollal is meglennének. Sztem már mind2en elfelejtették azt az esetet.
Azzal pedig hogy bunkó lenne én nem tok egyet érteni. Sztem inkább showman mint bunkó.
De sztem sem kéne, mivel meghosszabították a szerződését így nagyon drága lenne, és nincs is szükség egy ilyen szintű csatárra.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.05. 13:29:24

Nemkell ide az a bunkó...Csak rontaná a csapategységet...

Ráadásul szegény Carlessel se lennének nagyon nagy barátságba a VB nyolcaddöntő után.Szvsz ide nem csatár kell hnam egy szélsővédő és egy VKP.

Chivu és Touré :)
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.05. 13:28:45

Hát nem is tom mit gondoljak most Henryról. Sztem az a legfontosabb hogy meglegyen a belső és szélső védő mega Vkp. Aztán majd kezdhetünk gondolkozni ilyen igazolásokon.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 13:27:03

grecki írta:Őszintén remélem, hogy ne legyen igazad! :wink:

Larsson lábtörésére emléxel... Az meglehetősen csúnya volt, és mégis focizott utána még. Nem is akárhogyan... Vagy Cissé...
Igen, tudom, Én is remélem h nem lesz igazam. Nagyon szeretem Henry játékát, az egyik kedvencem volt anno. Bl-ben, vb-n viszont kicsit kiábrándultam belőle... több okból.
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 13:21:18

Őszintén remélem, hogy ne legyen igazad! :wink:

Larsson lábtörésére emléxel... Az meglehetősen csúnya volt, és mégis focizott utána még. Nem is akárhogyan... Vagy Cissé...
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 13:19:14

grecki írta:Kivetetem a lengőbordáimat és le* magam, ha megvesszk Henryt és Alvest egy évben... :oops:
Egyiket se fogják :wink:
Henrynek meg csípőficama, meg nyaksérve, meg még isten tudja h milye van, sztem ebből már nagyon nem lesz semmi...soha ! :(
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 12:15:54

Kivetetem a lengőbordáimat és le* magam, ha megvesszk Henryt és Alvest egy évben... :oops:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.04.05. 12:13:58

A Mundón ismét a képbe jött Henry.

Kép

Most már nem örülök neki annyira... Tavaly sem voltam meggyőződve róla, hogy ő kell a Barçának, most viszont már biztos vagyok benne... :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.04. 23:06:19

dickricsi írta:Sziasztok,

Olvastam az El Mundo-s cikket, amiből fordították a srácok a mienket és remélem én olvastam/fordítottam félre. Ugyanis az itt írtakkal ellentétben én úgy értelmeztem, hogy a minimum 3 max. 5 igazolásban a középső védő, vkp, csatár posztok a minimum és még hozzájuk jöhet a szélsővédő, szélsőtámadó, így jönne ki a max 5 ember. Nekem abban az eredeti elmundo-s cikkben az nem tetszett, hogy miért a belső védő a prior, miért nem a szélső???? Sztem szélsővédő témában szarabbul állunk, ugyanis 1 klasszis szélsővédőnk van (Zambi) a többiek nagy túlzással és jóindulattal is hullámzóan teljesítenek, de van olyan (Olí) aki szinte mindig hullagyenge. Szóval szélsővédő poszton gyengébbek vagyunk. Nem lenne rossz egy jó belső védő, de van egy Puyolunk, Thuramunk és ha nem lesz ilyen gyengusz Rafa is bevethető ott. Edmilson elpasszolásával egyetértenék, de sztem Motta-t cserének meg lehetne tartani. Vkp-nak egy Yaya Touré tetszene. Balvédőnek Abidal, középre Gaby Milito, vagy Andrade.
Szerintem nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani az ilyen cikkeknek.
Nekem mind1, hogy a szélső védő hanyadik helyen áll, az a lényeg hogy meglegyen. Szerintem meg is lesz szóval nem aggódok.
Belső védőre valóbban kisebb szükség lenne, persze, az sem ártana. Csak nem égető fontosságú egyenlőre. De ha az is meglesz akkor annak nagyon fogok örülni.
A Vkp alap hogy meglesz, mégha Albelda személyében is :?

A nevekkel egyébként egyet értek, Yaya Toure-nak én is örülnék. Vagy ha ő nem akkor mondjuk egy Makoun vagy Muntari, esetleg Appiah.
Szélső védő poszton én is Abidált favorizáltam de az utóbbi meccseken kiderült hogy zambi jobb a baloldalon, így sztem is jobb lenne egy jobbhátvéd.
Belső védőnek jó lenne Andrade vagy Milito, ha ők nem akkor Chivu, Mexes, esetleg Luisao vagy King.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.04. 20:28:07

Dos Santos írta:Lényegi dolgokat nem értesz.Itt nem arról van szó hogy,nincs meg a tudása az A csapathoz,hanem hogy mennyi lehetőséget tudna neki biztosítani Rijkaard.A fejlődése szempontjából ugyanis nem mindegy, hogy egy szezont végig padozik,vagy egy gyengébb képességű SPANYOL csapatba,folyamatosan lehetőséget kap, szokja a Liga légkörét,tapasztalatokat gyűjt.Hidd el, én se szeretném hogy menjen,de a vezetőség nem hülye,nyílván jobb a rálátásuk ezekre a dolgokra.Ha jó,úgy is marad.
Maxi Lopez is megváltotta a világot Mallorcán, igaz? :wink:
Jó, ha egy gólt lőtt eddig...
dickricsi
Capitá del Barça

2007.04.04. 20:18:29

Sziasztok,

Olvastam az El Mundo-s cikket, amiből fordították a srácok a mienket és remélem én olvastam/fordítottam félre. Ugyanis az itt írtakkal ellentétben én úgy értelmeztem, hogy a minimum 3 max. 5 igazolásban a középső védő, vkp, csatár posztok a minimum és még hozzájuk jöhet a szélsővédő, szélsőtámadó, így jönne ki a max 5 ember. Nekem abban az eredeti elmundo-s cikkben az nem tetszett, hogy miért a belső védő a prior, miért nem a szélső???? Sztem szélsővédő témában szarabbul állunk, ugyanis 1 klasszis szélsővédőnk van (Zambi) a többiek nagy túlzással és jóindulattal is hullámzóan teljesítenek, de van olyan (Olí) aki szinte mindig hullagyenge. Szóval szélsővédő poszton gyengébbek vagyunk. Nem lenne rossz egy jó belső védő, de van egy Puyolunk, Thuramunk és ha nem lesz ilyen gyengusz Rafa is bevethető ott. Edmilson elpasszolásával egyetértenék, de sztem Motta-t cserének meg lehetne tartani. Vkp-nak egy Yaya Touré tetszene. Balvédőnek Abidal, középre Gaby Milito, vagy Andrade.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.04. 19:52:06

LG írta:
Bodi írta: Egyébként én Krkics-et jobban várom,lenyűgözőek a statisztikái.
Én is. Sztem sokkal nagyon tehetség, mint Dos Santos.
Még ezzel várjunk sztem. :wink: Krikic felnőttek ellen még egyáltalán nem játszott, majd idővel kiderül az, hogy mekkora tehetség. Giovanni már játszott a nagycsapatban és remekül teljesített.
Azt hogy ki a nagyobb ígéret csak akkor fogjuk tudni eldönteni ha mind a 2en a nagycsapat tagjai lesznek és folyamatos játéklehetőséghez fognak jutni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.04. 19:08:55

LG írta:
El vagyunk rendesen kényesztetve 8) Azon vitatkozunk,melyik nagyobb tehetség 8) Bíztató!

Amúgy egyetértek,Krkics egy nagyon nagy ígéret,és óriási sztárrá nőheti ki magát nálunk,de azért Dos sem lessz egy átlagos playa szntem :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.04. 18:58:22

Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.04.04. 18:25:05

Lényegi dolgokat nem értesz.Itt nem arról van szó hogy,nincs meg a tudása az A csapathoz,hanem hogy mennyi lehetőséget tudna neki biztosítani Rijkaard.A fejlődése szempontjából ugyanis nem mindegy, hogy egy szezont végig padozik,vagy egy gyengébb képességű SPANYOL csapatba,folyamatosan lehetőséget kap, szokja a Liga légkörét,tapasztalatokat gyűjt.Hidd el, én se szeretném hogy menjen,de a vezetőség nem hülye,nyílván jobb a rálátásuk ezekre a dolgokra.Ha jó,úgy is marad.
Bodi
Director del Fútbol

2007.04.04. 16:46:33

Azért nagy különbség Messi és Dos Santos helyzete között,hogy amikor Messi felkerült a csapatba,volt a támadó szekcióban egy gyengébb poszt,amit könnyedén megszerezhetett.
Most teljesen tömített a kezdő,a nagy trió egyik tagját sem szoríthatja ki,ez teljesen biztos.
Ha tényleg nagy játékos lesz belőle,akkor szerkezeti váltásra lesz szükség,hogy mind a 4-en tudjanak játszani.
Ez sztem nem lehetetlen,sokszor hoztam már példának erre a MU-t.
Egyébként én Krkics-et jobban várom,lenyűgözőek a statisztikái.
PCsabi
aka Game90

2007.04.04. 16:15:30

Dos Santos írta: Semmi garancia arra hogy ő is ki tudja használni.Egyszerűen kevés ideje lesz bizonyítani,mer' kihagyja a felkészülés javát és utazik az U20-as VB re(gondolom).
De ha ott bizonyítana? :roll: Akkor gondolom lenne lehetősége az A csapatban szerepelni. Asszem Messi is egy VB-n tűnt fel.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.04.04. 16:05:01

1.Ezér' van a B csapat.

4.Semmi garancia arra hogy ő is ki tudja használni.Egyszerűen kevés ideje lesz bizonyítani,mer' kihagyja a felkészülés javát és utazik az U20-as VB re(gondolom).
PCsabi
aka Game90

2007.04.04. 15:07:39

Dos Santos írta:1.Teljesen logikus lépés.Semmi értelme annak, hogy egy vagy több játékos a lelátón csücsüljön miközben teljesen egészséges.
2.Mindenképp kell a frissítés,de itt erősen megy a ködösítés, mert egy interjúban Soriano még 2-3,késöbb egy másikban Txiki 3-4,most meg már 5 érkezőt várnak.Szerintem ennyi nem lesz,de majd meglátjuk.
4.Nem tudom melyik lenne hasznosabb Dos Santosnak a fejlődése szempontjából:
-egy év kölcsön egy spanyol kis/középcsapatban,ahol állandó játéklehetőséget kap,és a legmagasabb szinten(La Liga) játszhat
-vagy a biztos padozás és epizódszerep Messi mögött
1. és mi van ha sok sérült lesz? A mostani keret 22 fős, sztem 20, max 21 ember elég lenne.
2. én 3-4 igazolásra számítok + dos Santos. Egy jobbvédő, belső védőt is lehet, hogy igazolunk, 1 védekező kp és 1 csatár.
4. hát ha úgy illeszkedik be, mint Messi, akkor inkább az utóbbi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.04. 15:04:06

grecki írta:
Game90 írta: A Liverpoolhoz is jött valami Abramovics-féle ember asszem :roll:
Lassan az egész szigetországi focit felvásárolják a gazdag üzletemberek:

Manchesterben a Glazerek
Chelseaben Abramovics
West Hamben vmi izlandi csóka
Liverpool is amcsi kézen
Portsmouthban Mandarics

Meg akarják venni a Villát is, stb.

Szóval valószínű elég jó kis pénz lehet az angol klubokban, így a következő pár évben még nagyobbra nőhet a Premier League színvonala. Ha már korábban szóba került a spanyol pontvadászat egyre romló nívója...
bár elég off, de ide irom már ha itt van errol szo..
épp tegnap olvastam hogy rumenigge is sirankozik a bundesliga szinvonala és bevetel miatt.... mig a bundesliga kulfoldi értékesítésébol "csak" évi 20 millát kasziroznak, addig a premierleaugeban csak a hong kongbol származo bevétel 105 millio euro... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt