Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
eszméletlen nagyKrojf írta:Komáim!
Most úgyis jön a húsvét, a tapsifülesek ideje...
Most a nyuszi a főszereplő, talán szombaton is főszerepelhetne a Nyuszi.
Tojhatna nekünk egy-két zamatos góltojást, szívesen kotlanánk rajtuk!
De ez a helyzet sokban függ a farmunk gazdájától, Rijkaard gazdától is.
Nyuszizkodik itt Nektek Krojf koma.
Pontossan!!!antiimperialista írta:Szerintem idén már megmutatta.lionelmessi19 írta:Akkor tényleg megmutatná, hogy hajlnadó a Barcáért harcolni, még nagy áldozatot hozva is. Sajnos erre igen csekély az esély...
Szerintem idén már megmutatta.lionelmessi19 írta:Akkor tényleg megmutatná, hogy hajlnadó a Barcáért harcolni, még nagy áldozatot hozva is. Sajnos erre igen csekély az esély...
grecki írta:És pont most mondtad ki a kulcsszót!!!!
Valamiért nem szereti a vezetőség, és ezért nem játszatják, elküldik! Vagyis, sunyi, szemét, gerinctelen módon hangoztatják a médiában, hogy "meg akarjuk tartani", "kap szerződésajánlatot", stb. Pedig mindannyian tudjuk, hogy egy nagy lópikulát kap, és szedheti a sátorfáját...
Bizony!grecki írta:És pont most mondtad ki a kulcsszót!!!!
Valamiért nem szereti a vezetőség, és ezért nem játszatják, elküldik! Vagyis, sunyi, szemét, gerinctelen módon hangoztatják a médiában, hogy "meg akarjuk tartani", "kap szerződésajánlatot", stb. Pedig mindannyian tudjuk, hogy egy nagy lópikulát kap, és szedheti a sátorfáját...
Szerintem nem a mostani fizetéséről van szó.grecki írta:De ha elmegy Saviola, plusz valószínű Ezquerro és Giuly, akkor Dos Santos mellett (aki lehet kölcsönbe kerül valahová), mindenképpen kell venni valakit a támadó szekcióba. Még akkor is, ha Gudjohnsen marad. Szóval, ha veszünk valakit, akkor neki is kell akkora fizut adni kb, mint Saviolának, plusz, neki sem lesz túl sok játéklehetőseége. Magyarul a kérdés az, hogy megtartsuk Saviolát, vagy vegyünk egy másik csatárt, akinek ugyanannyi játéklehetőséget és kb ugyanannyi fizut kell adni, vagy megtartsuk a közönség egyik legnagyobb kedvencét. Az, meg, hogy nem illik bele a szisztémába, egy nagy bullshit jó sok cukormázzal és tejszínhabbal!!!
Azt hiszem, már egy-kétszer megmondtuk neked a véleményünket a ki mennyi idős témáról. Egyébként kismilliószor beírtam már: Igen, 16 éves kis [auto_cenzúra] vagyok. Ez van!varga tamás írta: L19: nem tudom, te mennyi idős vagy, dolgoztál-e, de megkérdezem. Tegyük fel, havi 100 ezer nettó a fizetésed, ami elég jó, megélsz belőle, jut mindenre. Aztán június 1-jén közlik veled, hogy módosítani kéne a munkaszerződésedet, miszerint mától csak havi 75000 a fizud. Szó nélkül aláírnád? Őszintén!
Huúúú de mennyire igazat adok neked!!!Boixos írta:másfél órája zokogok a szegény, szerencsétlen barcelona miatt, akiket a gonosz saviola kizsákmányolt... csóró gáspárra (a volt elnök ugye), gondolom, rátörte az irodaajtót a nyúl a 30 kilójával és követelte, h azonnal vegyék meg 25 millióért és adjanak neki akkora fizetést, amekkorát... persze az elnök nem tehetett mást, fizetett, mint a katonatiszt.
ez az egész szerződés nem kényszer alatt született, és nem az egyetlen baromság volt, amit még a gáspárék hülyesége miatt kellett lenyelniük laportáéknak. meg lehetett volna mondani már 2004ben a gyereknek (mert már akkor sem kellett nekik), h kész, vége, menjen amerre lát, akár még úgy is, h bukik rajta a Klub, de nem. tökölődtek a kölcsönadásokkal, utána jegelték a gyereket, aki közben minden olyan akadályt félretett az útból, ami benne volt a pakliban (fizetéscsökkentés, péppégó menedzser lapátra tétele).
félretéve saviola múltját a Klubban, a játéktudását, a góljait, azt kell, h mondjam, nem a kedvenc játékosom a nyúl, de ha ezt vele eljátszották, aki azért nem ezquerro-kategória, akkor bárkivel eljátszhatják.
Igen, volt már olyan, hogy vkire nem tartottak igényt. De akkor azt mondják meg a szemébe, ne pedig sunyi módon járjanak el vele. A munkahelyemen a közvetlen főnököm nem néz a szemembe, meg is van róla a véleményem, valami hasonlót érzek Txiki és a többi vezető irányában is. Mondják meg Saviolának, hogy nem fér bele Frankie elképzeléseibe, és kész. A Nyúl - gondolom - nem szellemi fogyatékos, biztos felfogná, és elfogadná, h az idény végén távozni kényszerül.lionelmessi19 írta:Egyrészt nem arról megy a vita, h ki a jobb...madmax87 írta:Gyerekek szerintem nem kell vitatkoznunk hogy ki a jobb játékos szal az a lényeg a vezetöség nem tar igényt egy RENDKIVÜLI csatárra akinek az élete a barca és imádja minden szurkolo vagyis pofázhatunk itt minderöl
Másrészt szerintem annyira nem rendkívüli.
Nem tart igényt rá, előfordult már ilyen a vilgátörténelemben, Nyúlnak meg kéne érteni végre.
az élete a barca meg stb., de amikor kakiban volt a csapat, akkor is mindenáron meg akarta tartani azt a rohadt magas fizetést...akkor nem volt az élete a Barca? Vagy mi?
Egyrészt nem arról megy a vita, h ki a jobb...madmax87 írta:Gyerekek szerintem nem kell vitatkoznunk hogy ki a jobb játékos szal az a lényeg a vezetöség nem tar igényt egy RENDKIVÜLI csatárra akinek az élete a barca és imádja minden szurkolo vagyis pofázhatunk itt minderöl
De nem értesz meg engem, vagy nem akarsz....grecki írta:LM19!
Mint már többször leírtam, nem azért szoktam "kötekedni veled", hogy kötekedhessek! Ezt ismételten szeretném hangsúlyozni!
lionelmessi19 írta:Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.
Ezt írtad Giulyről!Ezzel nem tudok egyetérteni! Azért adsz igazat Rijkaardnak a francia játszatásában, mert Giuly sokat tett a klubért, de már nem elég jó és távozik. Szerinted ezek közül melyik nem igaz Javierre? Ráadásul sokkal jobb képességű, fiatalabb, régebb óta a Barca családhoz tartozik, és itt akarja folytatni. Ezek után ne haragudj rám, hogy nem tudok zöld ágra vergődni veled!