Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.06. 17:23:47

Ennyit tényleg minimum megérdemelne,hogy méltóképp köszönjenek el tőle,ha már el kell mennie :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 23:19:49

Hát azt melegen ajánlom a vezetőségnek, hogy legyen egy-két meccsen még értékelhető játéklehetősége, és legyen egy búcsúmeccs, amit végig is játszik!
Ezért is lenne jó még idő előtt nyerni a bajnokságot, akkor lehetne játszatni a búcsúzókat bőven... :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.05. 23:05:23

Persze hogy fog.De nem annyit mint Gudjohnsen vagy Giuly :|
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.04.05. 23:01:23

Azért gondolom fog még lehetőséget kapni :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.05. 22:52:58

Kiváncsi leszek mi lesz a sorsa, de gyanítom, hogy nem fog maradni, sőt talán már a pályán sem fogjuk látni. :cry: :cry: :cry:
Kép
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.04.05. 22:21:32

Krojf írta:Komáim!
Most úgyis jön a húsvét, a tapsifülesek ideje...
Most a nyuszi a főszereplő, talán szombaton is főszerepelhetne a Nyuszi.
Tojhatna nekünk egy-két zamatos góltojást, szívesen kotlanánk rajtuk!
De ez a helyzet sokban függ a farmunk gazdájától, Rijkaard gazdától is.
Nyuszizkodik itt Nektek Krojf koma.
eszméletlen nagy :lol: "zamatos góltojás" :lol:
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.04.05. 20:46:32

Komáim!
Most úgyis jön a húsvét, a tapsifülesek ideje...
Most a nyuszi a főszereplő, talán szombaton is főszerepelhetne a Nyuszi.
Tojhatna nekünk egy-két zamatos góltojást, szívesen kotlanánk rajtuk!
De ez a helyzet sokban függ a farmunk gazdájától, Rijkaard gazdától is.
Nyuszizkodik itt Nektek Krojf koma.
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.05. 17:53:10

antiimperialista írta:
lionelmessi19 írta:Akkor tényleg megmutatná, hogy hajlnadó a Barcáért harcolni, még nagy áldozatot hozva is. Sajnos erre igen csekély az esély... :cry:
Szerintem idén már megmutatta.
Pontossan!!!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.05. 14:48:44

lionelmessi19 írta:Akkor tényleg megmutatná, hogy hajlnadó a Barcáért harcolni, még nagy áldozatot hozva is. Sajnos erre igen csekély az esély... :cry:
Szerintem idén már megmutatta.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 14:13:49

Hát Grecki, nem tudom.

Szerintem ez az, amit nem akarnak megkockáztatni a népharag miatt.
De jobban örülnék ennek a forgatókönyvnek. Egyébként szerintem nem jobb neki, és a csapatnak sem ha marad, de nagyon örülnék, ha kapna végül egy kis szerződést, és még abba is belemenne :)
Akkor tényleg megmutatná, hogy hajlnadó a Barcáért harcolni, még nagy áldozatot hozva is. Sajnos erre igen csekély az esély... :cry:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 14:08:38

Lincselésről szó sincs... Rijkaard fogná a mikrofont egy sajtótájékoztatón, és azt mondaná:

"Saviola nagyszerű játékos, de az én elképzeléseimben nem kap helyet a jövő Barcájában. Magasabb/erősebb/kombinatívabb/stb csatárra van szükségem Eto'o cseréjeként. Nagyra értékeli az egész Barca család Saviola eddigi erőfeszítéseit, munkáját, de mindenki jobban jár, ha békésen elválnak útjaink."

Kész! Ha nyilvánosan ez megtörténik, akkor onnantól Saviola sem fog várni arra a bizonyos sült galambra, és keres másik kenyéradót. Az év végén hatalmas csinnadrattával búcsúztatják, hogy a szurkolók, a játékostársak, az edzők és maga az érintett is "boldog" legyen, és mártírként vonulna be a históriás könyvekbe, meg a szurkolók örök emlékezetébe.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 14:01:06

grecki írta:És pont most mondtad ki a kulcsszót!!!!

Valamiért nem szereti a vezetőség, és ezért nem játszatják, elküldik! Vagyis, sunyi, szemét, gerinctelen módon hangoztatják a médiában, hogy "meg akarjuk tartani", "kap szerződésajánlatot", stb. Pedig mindannyian tudjuk, hogy egy nagy lópikulát kap, és szedheti a sátorfáját... :evil:
:D Hihetetlen. :D

Azt hiszem hogy azért kap egy gyenge szerződést, hogy ne mondhassák a katalánok, hogy nem kapott... viszont tuti hogy ezt nem fogadja el, legalább is nem valószínű.

Godnoljatok kicsit bele a klub szempontjából, vagy megtartanak egy játékost gyakorlatilag a semmiért, miközben egyáltalán nem akarták, vagy meglincseli őket a közönség, hogy elküldték.

Szerintem ez annyira nem sunyi dolog, inkább egy kiút a csapdából. Lehet, h nem tűnik a legtisztességesebb ajánlatnak a klub részéről, de Saviolának már rég leeshetett volna, hogy nem különösebben tartanak rá igényt, és csak a sok rajongója miatt van ez a huzavona, különben már rég kirakták volna a szűrét.... :roll:

Ha nem lett volna egyértelmű, szerintem ha hangoztatják, akkor kap is szerződést, csak az elfogadhatatlanul [auto_cenzúra] lesz... :?
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.05. 13:56:01

grecki írta:És pont most mondtad ki a kulcsszót!!!!

Valamiért nem szereti a vezetőség, és ezért nem játszatják, elküldik! Vagyis, sunyi, szemét, gerinctelen módon hangoztatják a médiában, hogy "meg akarjuk tartani", "kap szerződésajánlatot", stb. Pedig mindannyian tudjuk, hogy egy nagy lópikulát kap, és szedheti a sátorfáját... :evil:
Bizony!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 13:53:53

És pont most mondtad ki a kulcsszót!!!!

Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 13:24:37

grecki írta:De ha elmegy Saviola, plusz valószínű Ezquerro és Giuly, akkor Dos Santos mellett (aki lehet kölcsönbe kerül valahová), mindenképpen kell venni valakit a támadó szekcióba. Még akkor is, ha Gudjohnsen marad. Szóval, ha veszünk valakit, akkor neki is kell akkora fizut adni kb, mint Saviolának, plusz, neki sem lesz túl sok játéklehetőseége. Magyarul a kérdés az, hogy megtartsuk Saviolát, vagy vegyünk egy másik csatárt, akinek ugyanannyi játéklehetőséget és kb ugyanannyi fizut kell adni, vagy megtartsuk a közönség egyik legnagyobb kedvencét. Az, meg, hogy nem illik bele a szisztémába, egy nagy bullshit jó sok cukormázzal és tejszínhabbal!!!
Szerintem nem a mostani fizetéséről van szó.
És igazad van, gyakorlatilag ugyan az lenne majdnem a helyzet, ha elmenne, és vennénk helyére egy másik csatárt.

Arról van itt szó, hogy valamiért a vezetőség Őt nem akarja a Barcelonában látni. Ennek lehet egy oka a több közül az, hogy anno nem akart belemenni kis fizetéscsökkentésbe...
Nem azért akarják elküldeni, mert most tul sokat kér, mindenki számára egyértelművé tette, hogy elfogadja a kisebb ajánlatot is. Inkább régebbi dolgokról van szó. :roll:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.05. 12:06:30

De ha elmegy Saviola, plusz valószínű Ezquerro és Giuly, akkor Dos Santos mellett (aki lehet kölcsönbe kerül valahová), mindenképpen kell venni valakit a támadó szekcióba. Még akkor is, ha Gudjohnsen marad. Szóval, ha veszünk valakit, akkor neki is kell akkora fizut adni kb, mint Saviolának, plusz, neki sem lesz túl sok játéklehetőseége. Magyarul a kérdés az, hogy megtartsuk Saviolát, vagy vegyünk egy másik csatárt, akinek ugyanannyi játéklehetőséget és kb ugyanannyi fizut kell adni, vagy megtartsuk a közönség egyik legnagyobb kedvencét. Az, meg, hogy nem illik bele a szisztémába, egy nagy bullshit jó sok cukormázzal és tejszínhabbal!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.05. 11:56:12

Saviolánál nem a pnzről szól a dolog mert ebből az új csökkentett fizetéséből is nyugodtan vehetne magának mindennap egy új kocsit,házat stb.

Javier inkább több játéklehetőséget szeretne és nem pénzt.Szerintem...
in to exile
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 01:36:27

varga tamás írta: L19: nem tudom, te mennyi idős vagy, dolgoztál-e, de megkérdezem. Tegyük fel, havi 100 ezer nettó a fizetésed, ami elég jó, megélsz belőle, jut mindenre. Aztán június 1-jén közlik veled, hogy módosítani kéne a munkaszerződésedet, miszerint mától csak havi 75000 a fizud. Szó nélkül aláírnád? Őszintén!
Azt hiszem, már egy-kétszer megmondtuk neked a véleményünket a ki mennyi idős témáról. Egyébként kismilliószor beírtam már: Igen, 16 éves kis [auto_cenzúra] vagyok. Ez van!

Lényegre térve: Elképesztően rossz a példád! Nem Javier megélhetéséről van szó, hanem hogy mondjuk évi 5 millió euró helyett 3at keresett volna. Oszd le kérlek , hogy mondjuk évi 1 millió euróból tellik e napi 2 kiló kenyérre, és 2 liter tejre. :?

Természetesen Én nem Saviola ellen vagyok, csak amikor olyat látok, hogy : "Szegény Saviola, akinek az élete értelme, a mindene a Barca, és mégsem képesek vele hosszabbítani" , akkor nem birom megállni, hogy ezzel vitatkozzak. Ő egész nyugodtan lemondhatott volna a fizetése egy részéről, és akkor máris más lenne a helyzet.

Laportáék idejöttek, és állati nagy [auto_cenzúra] rángatták ki a csapatot, és ebben Nyúl nem akart részt venni, egoista módon!!! Ha ezek után (csupán ezért) nem szeretnék Őt a csapatban látni, már azt is megértem.
De csak gondoljunk bele, hogy mennyit játszana, és mennyire lenne a csapat hasznára... lemondhatna a válogatottságról, és játszana átlag meccsenként 10 percet. Szerintem ez neki sem, a klubnak sem jó.

És még mielőtt valaki ismét ki akarná sütni, hogy én utálom Saviolát:

Azt szeretném, ha rendbejönnének a dolgai, és nagyon szeretem a játékát, magát az embert is! De Én át tudom gondolni, hogy a klubnak milyen problémái lehetnek vele, illetve ha belegondoltam, akkor meg tudom érteni, hogy miért is akarják elküldeni, bár nem örülök neki. :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.05. 01:27:01

Szerintem meg túlságosan elfogultak vagytok! :?

Azt hiszem hogy teljesen tisztán egyértelmű, hogy Saviolára nem tartanak igényt. Sunyi módon... tök egyértelmű, egyszerűen Saviola nem érti meg. Nem akarják kiadni az útját úgy, h semmilyen szerződést nem adnak neki, mert a nép meglincselné őket. Ennyi. Szerintem a klub felől ez teljesen 1értelmű álláspont, és ha el akarnak küldeni vkit úgy, h közben a közönség szereti, akkor pont így kell csinálni. Saviola ha akarná már régen megérthette volna. Nem értem egészen őt... :roll:
- József Attila
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.05. 00:49:03

Boixos írta:másfél órája zokogok a szegény, szerencsétlen barcelona miatt, akiket a gonosz saviola kizsákmányolt... csóró gáspárra (a volt elnök ugye), gondolom, rátörte az irodaajtót a nyúl a 30 kilójával és követelte, h azonnal vegyék meg 25 millióért és adjanak neki akkora fizetést, amekkorát... persze az elnök nem tehetett mást, fizetett, mint a katonatiszt.
ez az egész szerződés nem kényszer alatt született, és nem az egyetlen baromság volt, amit még a gáspárék hülyesége miatt kellett lenyelniük laportáéknak. meg lehetett volna mondani már 2004ben a gyereknek (mert már akkor sem kellett nekik), h kész, vége, menjen amerre lát, akár még úgy is, h bukik rajta a Klub, de nem. tökölődtek a kölcsönadásokkal, utána jegelték a gyereket, aki közben minden olyan akadályt félretett az útból, ami benne volt a pakliban (fizetéscsökkentés, péppégó menedzser lapátra tétele).
félretéve saviola múltját a Klubban, a játéktudását, a góljait, azt kell, h mondjam, nem a kedvenc játékosom a nyúl, de ha ezt vele eljátszották, aki azért nem ezquerro-kategória, akkor bárkivel eljátszhatják.
Huúúú de mennyire igazat adok neked!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.04. 20:27:04

lionelmessi19 írta:
madmax87 írta:Gyerekek szerintem nem kell vitatkoznunk hogy ki a jobb játékos szal az a lényeg a vezetöség nem tar igényt egy RENDKIVÜLI csatárra akinek az élete a barca és imádja minden szurkolo vagyis pofázhatunk itt minderöl
Egyrészt nem arról megy a vita, h ki a jobb... :wink:
Másrészt szerintem annyira nem rendkívüli.
Nem tart igényt rá, előfordult már ilyen a vilgátörténelemben, Nyúlnak meg kéne érteni végre.

az élete a barca meg stb., de amikor kakiban volt a csapat, akkor is mindenáron meg akarta tartani azt a rohadt magas fizetést...akkor nem volt az élete a Barca? Vagy mi? :roll:
Igen, volt már olyan, hogy vkire nem tartottak igényt. De akkor azt mondják meg a szemébe, ne pedig sunyi módon járjanak el vele. A munkahelyemen a közvetlen főnököm nem néz a szemembe, meg is van róla a véleményem, valami hasonlót érzek Txiki és a többi vezető irányában is. Mondják meg Saviolának, hogy nem fér bele Frankie elképzeléseibe, és kész. A Nyúl - gondolom - nem szellemi fogyatékos, biztos felfogná, és elfogadná, h az idény végén távozni kényszerül.
Sztem pedig ennél többet érdemelne. L19: nem tudom, te mennyi idős vagy, dolgoztál-e, de megkérdezem. Tegyük fel, havi 100 ezer nettó a fizetésed, ami elég jó, megélsz belőle, jut mindenre. Aztán június 1-jén közlik veled, hogy módosítani kéne a munkaszerződésedet, miszerint mától csak havi 75000 a fizud. Szó nélkül aláírnád? Őszintén!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.04. 17:08:52

másfél órája zokogok a szegény, szerencsétlen barcelona miatt, akiket a gonosz saviola kizsákmányolt... csóró gáspárra (a volt elnök ugye), gondolom, rátörte az irodaajtót a nyúl a 30 kilójával és követelte, h azonnal vegyék meg 25 millióért és adjanak neki akkora fizetést, amekkorát... persze az elnök nem tehetett mást, fizetett, mint a katonatiszt.
ez az egész szerződés nem kényszer alatt született, és nem az egyetlen baromság volt, amit még a gáspárék hülyesége miatt kellett lenyelniük laportáéknak. meg lehetett volna mondani már 2004ben a gyereknek (mert már akkor sem kellett nekik), h kész, vége, menjen amerre lát, akár még úgy is, h bukik rajta a Klub, de nem. tökölődtek a kölcsönadásokkal, utána jegelték a gyereket, aki közben minden olyan akadályt félretett az útból, ami benne volt a pakliban (fizetéscsökkentés, szarrágó menedzser lapátra tétele).
félretéve saviola múltját a Klubban, a játéktudását, a góljait, azt kell, h mondjam, nem a kedvenc játékosom a nyúl, de ha ezt vele eljátszották, aki azért nem ezquerro-kategória, akkor bárkivel eljátszhatják.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.04. 16:05:51

Értem, hogy mit írsz, de ettől függetlenül nem tudok egyetérteni. Valószínűleg ez így is marad...
Andris
Adminisztrátor

2007.04.04. 16:00:46

madmax87 írta:Gyerekek szerintem nem kell vitatkoznunk hogy ki a jobb játékos szal az a lényeg a vezetöség nem tar igényt egy RENDKIVÜLI csatárra akinek az élete a barca és imádja minden szurkolo vagyis pofázhatunk itt minderöl
Egyrészt nem arról megy a vita, h ki a jobb... :wink:
Másrészt szerintem annyira nem rendkívüli.
Nem tart igényt rá, előfordult már ilyen a vilgátörténelemben, Nyúlnak meg kéne érteni végre.

az élete a barca meg stb., de amikor kakiban volt a csapat, akkor is mindenáron meg akarta tartani azt a rohadt magas fizetést...akkor nem volt az élete a Barca? Vagy mi? :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.04. 15:57:11

grecki írta:LM19!

Mint már többször leírtam, nem azért szoktam "kötekedni veled", hogy kötekedhessek! Ezt ismételten szeretném hangsúlyozni!
lionelmessi19 írta:Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.

Ezt írtad Giulyről!Ezzel nem tudok egyetérteni! Azért adsz igazat Rijkaardnak a francia játszatásában, mert Giuly sokat tett a klubért, de már nem elég jó és távozik. Szerinted ezek közül melyik nem igaz Javierre? Ráadásul sokkal jobb képességű, fiatalabb, régebb óta a Barca családhoz tartozik, és itt akarja folytatni. Ezek után ne haragudj rám, hogy nem tudok zöld ágra vergődni veled!
De nem értesz meg engem, vagy nem akarsz.... :roll:

Ha valakit nem akarnak játszatni, mert nem szeretik, az nem is fog, el akarják küldeni, de nem azért mert nem elég jó, hanem mert nem szeretik.

Pont ez lenne a lényeg, ha nem kell a klubnak, akkor nem játszik. Aki kellett, de elmegy, mert már öreg azt meg búcsúztatják.

Rijkaardékat Saviolával kapcs. csak azért tudom megérteni, mert Én is így bánnék vkivel, aki nem volt képes felfogni, h nem kell, és mindenáron maradni akar, és rám haragítja a népet, mert én nem preferálom őt.
Ezért.

Egyébként meg, kiemelgetsz részeket a hsz-eimből, de amit ebben leírtam, azt már nem először teszem az elmult héten, szóval olvasd végig őket, aztán reagálj, ha van mire. :wink:
- József Attila
Lezárt