varga tamás írta: L19: nem tudom, te mennyi idős vagy, dolgoztál-e, de megkérdezem. Tegyük fel, havi 100 ezer nettó a fizetésed, ami elég jó, megélsz belőle, jut mindenre. Aztán június 1-jén közlik veled, hogy módosítani kéne a munkaszerződésedet, miszerint mától csak havi 75000 a fizud. Szó nélkül aláírnád? Őszintén!
Azt hiszem, már egy-kétszer megmondtuk neked a véleményünket a ki mennyi idős témáról. Egyébként kismilliószor beírtam már: Igen,
16 éves kis [auto_cenzúra] vagyok. Ez van!
Lényegre térve: Elképesztően rossz a példád! Nem Javier megélhetéséről van szó, hanem hogy mondjuk évi 5 millió euró helyett 3at keresett volna. Oszd le kérlek , hogy mondjuk évi 1 millió euróból tellik e napi 2 kiló kenyérre, és 2 liter tejre.
Természetesen Én nem Saviola ellen vagyok, csak amikor olyat látok, hogy : "Szegény Saviola, akinek az élete értelme, a mindene a Barca, és mégsem képesek vele hosszabbítani" , akkor nem birom megállni, hogy ezzel vitatkozzak. Ő egész nyugodtan lemondhatott volna a fizetése egy részéről, és akkor máris más lenne a helyzet.
Laportáék idejöttek, és állati nagy [auto_cenzúra] rángatták ki a csapatot, és ebben Nyúl nem akart részt venni, egoista módon!!! Ha ezek után (csupán ezért) nem szeretnék Őt a csapatban látni, már azt is megértem.
De csak gondoljunk bele, hogy mennyit játszana, és mennyire lenne a csapat hasznára... lemondhatna a válogatottságról, és játszana átlag meccsenként 10 percet. Szerintem ez neki sem, a klubnak sem jó.
És még mielőtt valaki ismét ki akarná sütni, hogy én utálom Saviolát:
Azt szeretném, ha rendbejönnének a dolgai, és nagyon szeretem a játékát, magát az embert is! De Én át tudom gondolni, hogy a klubnak milyen problémái lehetnek vele, illetve ha belegondoltam, akkor meg tudom érteni, hogy miért is akarják elküldeni, bár nem örülök neki.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila