Vito írta:azzal együtt, hogy tisztában vagyok vele, hogy az európai kupákban és a BL-ben is máshogy mennek a dolgok, de számomra kicsit furcsa (talán mondhatnám, hogy nevetséges is), hogy megint egy olyan csapat jutott a döntőbe, aki idén (is) 20 pontra van a listavezetőtől hazája bajnokságában, valamint tavaly még az induláshoz szükséges kvótát is csak az uefa segítségével szerezte meg.

Hát ez tényleg "érdekes",amúgy ezért is vagyok Ki pl a milánra..akik ugye el sem indúlhattak volna ELVILEG, (gondolná a naiv ember,hogy igazságos döntést hoznak egyszer....de neeem) a sorozatban,most meg ott vannak a döntő küszöbén
Amúgy azért lehet magyarázat a 20pont differenciára pl az,hogy a Pool-nál tudnak mentegetőzni azzal október óta,hogy ezt a Chelseat+M.U.t úgyse lehet megfogni bla bla bla,ezért rákoncentrálnak a Blre,és a Bajnokságot meg félvállról veszik,holott ezt se a Chelsea,se a M.U. nem tehette meg... és sajnos be kell vallani,hogy a Blben a Pool minden párharcból (ellenünk is

) megérdemelten ment tovább...ha úgy kennék mint a Plben,akkor kiestek volna már egy ideje...
És ezzel nem is azt akarom írni,hogy vmi elképesztően jól játszanak a Vörösök,csak azt szemléltetni,hogy nem bajnokságban korántsem mutatják meg valódi tudásukat szntem...legalábbis nagyon kevés meccsen...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.