Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy nem tudják megmutatni, mert nincs nekik annyi.bajnokságban korántsem mutatják meg valódi tudásukat szntem...legalábbis nagyon kevés meccsen...
Hát ez tényleg "érdekes",amúgy ezért is vagyok Ki pl a milánra..akik ugye el sem indúlhattak volna ELVILEG, (gondolná a naiv ember,hogy igazságos döntést hoznak egyszer....de neeem) a sorozatban,most meg ott vannak a döntő küszöbénVito írta:azzal együtt, hogy tisztában vagyok vele, hogy az európai kupákban és a BL-ben is máshogy mennek a dolgok, de számomra kicsit furcsa (talán mondhatnám, hogy nevetséges is), hogy megint egy olyan csapat jutott a döntőbe, aki idén (is) 20 pontra van a listavezetőtől hazája bajnokságában, valamint tavaly még az induláshoz szükséges kvótát is csak az uefa segítségével szerezte meg.
Kicsit volt jó a tipp?el fuero írta: Így se fognak sokat együtt játszani(főleg a védelem). Remélem a pool vhogy továbbjut.
Tippem: 1-0tizikkel megy tovább a liverpool
Minden vágyam így teljesülneGame90 írta:Remélem marad az 1-0. Hosszabbításban ne essen gól és akkor jöhetnek a 11-esek