Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
En a Barcána eltudtam volna képzelni..Enrique írta:Biztos h így fog járni, nem való Espánnyába.Rapika írta:reméljük az evertonból igazolt srác is így jár...
reméljük az evertonból igazolt srác is így jár...LG írta:Hála Istennek!!!Rapika írta:1xűen nem illik a csapatba!LG írta: Bezony, most meg mindenki(még a margitosok is rajta rohognaék)...Jajj, de nehogy formába jojjon!
A madridban nem tud maximumot nyújtani!
Hála Istennek!!!Rapika írta:1xűen nem illik a csapatba!LG írta:Bezony, most meg mindenki(még a margitosok is rajta rohognaék)...Jajj, de nehogy formába jojjon!Boixos írta:
igazad van, a tavalyi sámuel egészen más volt. monnyuk ezen nagyon csodálkoztam. pedig még tök ideges is voltam , h elengedték a romából.
A madridban nem tud maximumot nyújtani!
1xűen nem illik a csapatba!LG írta:Bezony, most meg mindenki(még a margitosok is rajta rohognaék)...Jajj, de nehogy formába jojjon!Boixos írta:Zsolti írta:Hát szerintem is mintha Samuelből kettő lenne.Tavaj a romában isten volt,kb.mint a mi Puyolunk,de idén nem volt még jó megoldása,ami nem baj.
igazad van, a tavalyi sámuel egészen más volt. monnyuk ezen nagyon csodálkoztam. pedig még tök ideges is voltam , h elengedték a romából.
Bezony, most meg mindenki(még a margitosok is rajta rohognaék)...Jajj, de nehogy formába jojjon!Boixos írta:Zsolti írta:Hát szerintem is mintha Samuelből kettő lenne.Tavaj a romában isten volt,kb.mint a mi Puyolunk,de idén nem volt még jó megoldása,ami nem baj.Enrique írta:Nem olyan rossz védő az a sámuel, csak hát lesüllyedt a madrid szintjére..![]()
A fakapura meg majd kiváncsi leszek...
Most, h fingo ellesz tiltva, Gravesen valoszínu kezdo lessz. O nagy zsugás, de remélem lesulyed a margit szintére.Zsolti írta:Most miért mocskoljátok szegény perezt?eszter21 írta:Hát igen, ő mindig a legjobb megoldást választjaEnrique írta: Ismét csak dicsérni tudnám kedves perez urat...
Samuellel milyen jó vételt csinált már nem?
Nem jobb mert ha a madrid botlik akkor tökmind1...LG írta:Talán jobb, h nyert a valencia, mer így a tetves margit nem jon fol a 2.helyre.Zsolti írta:Én nézem,és legnagyobb örömömre érik a Levante egyenlítő gólja.Badi írta:nagyon jó kis meccs megy a sport1-en, mindenki nézze aki megteheti:)
Talán jobb, h nyert a valencia, mer így a tetves margit nem jon fol a 2.helyre.Zsolti írta:Én nézem,és legnagyobb örömömre érik a Levante egyenlítő gólja.Badi írta:nagyon jó kis meccs megy a sport1-en, mindenki nézze aki megteheti:)
Tavaj mar nem ment neki annyra, de szerintem jobb, ha a madrid elkuldi mielot beilleszkedne!Zsolti írta:Hát szerintem is mintha Samuelből kettő lenne.Tavaj a romában isten volt,kb.mint a mi Puyolunk,de idén nem volt még jó megoldása,ami nem baj.Enrique írta:Nem olyan rossz védő az a sámuel, csak hát lesüllyedt a madrid szintjére..![]()
A fakapura meg majd kiváncsi leszek...