Ádám02 írta:Subinho írta:mitől van jobb formában Kaká, mint Ronaldinho és miért nem fáradt, pedig nagyon kemény szezonon van túl???
Kaká nyilatkozata:
"Személy szerint nem hiszem, hogy a világbajnokság miatt fáradtabbak voltunk, én legalábbis semmi ilyen nem éreztem magamon."
szerintem az AKARAT!!!!!!!
Hát végülis nincs jobb formában ki milyen szemmel nézi:
-Kaká játékban,futás mennyiségben veri Ronit
-De nem lehet elfelejteni hogy Roni több számos meccsen is győztes gólt szerzett és mégis csak 18 gólt lőtt volt amikor jól játszott volt amikor nem...Kakának sem ment mindig a játék de az tény hogy többet mozgott és rendben volt-van fejben és szerintem ezért látszik hogy jobb!
na ez a tökéletesen nem igaz kategória!!!
kaká már a VB-n is jobb volt minr ronaldinho, azóta végig hajtotta a szezont, igaz, nem cselezget annyit, mint ronaldinho (régen!), de fantasztikusan és nagyon hasznosan játszik!!!
kaká is több meccsen gólt lőtt és hogy mennyire voltak fontosak??? BL döntőt érőek!! a BL góllövő listáját vezeti!!!
mégis összességében kettejük közt a legszembetűnőbb, az AKARAT!!! kaká hajt, megy, akar, meghal a pályán!!! ronaldinho sokkal jobb lenne, mint kaká, de nem akar, pihenget, reklamál, alibizik, nem érdekli az egész!!!
kivel van előrébb egy csapat? egy nagy névvel, vagy egy remek játékossal???
a real ezért halt meg, mert elhitte, hogy a nagy nevek többet érnek!!!