Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na, de LosLos Banditos írta:A barinödről egyed!Szerintem mindeketten élveznétek.![]()
Hirtelen összekevertelek valakivel...ozsimiki írta:Nah ugyehogygrecki írta: edit: ja, most nézem, ez nem is nekem szólt, akkor nem szóltam.Bántottalak én valaha Téged
![]()
![]()
Vagy ahogy a Nyóckerben volt: pénz, pénz, p*na...Zozzy 5 írta:Úgyvan ahogy írjátok: pénz, pénz, pénz
Nah ugyehogygrecki írta: edit: ja, most nézem, ez nem is nekem szólt, akkor nem szóltam.
Köszi a bizalmat Májki, jól esik...ozsimiki írta:Neked nem is kell elképzelniAmúgy még a távoli jövő kérdése...de szntem jófej apa leszek
![]()
![]()
![]()
Remélem nem hozzád fog hasonlítani a gyerkőc![]()
![]()
Na de off vége.....a végén megint kezdődik az unalom
Van kindertojás, de a "nyári változata"... Kérdezzetek nyugodtan, gyakorló pótapuka vagyok...antiimperialista írta:Krojf koma, mindenben egyetértek Veled, a franciák meg, ahogy kedves barátunk és fórumtásunk mondaná: "szüljenek sünt"!Mocskos egy fajta...
Én meg el se akarom képzelni, hogy a gyerekednek miylen apja leszozsimiki írta:El se akarom képzelni,hogy majd a gyerekem,és főleg annak a gyereke milyen országba,világba fog megszületni![]()
![]()
U.i.: Drigo,a kindertojás meg egyenesen felháborít! Be is teszek egy kojásfanos userbart,ha Evil koma elkészül vele
Charlie nézd az aláírásom, Neked is csak ezt tudom mondani.Charlie írta:De miért áll le az része?
C.
2 éve nekem is az osztálytársam apja hunyt el,ők éppen síeltek amikor az apjuk(nem tudom,hogy hogy)de vérmérgezést kapott.Én nem voltam a temetésén,de én nagyon bírtam az apukáját.Zozzy 5 írta:Na skaccok, ma megjelentem életem első temetésén. Álltalános iskolai osztálytársam édesapja hunyt el.Egyik legrosszabb a dologban, hogy nagyon váratlanul ért mindenkit az 50 éves, egészséges ember halála. Ezúton is szeretném részvétem kívánni a hozzátartozóknak.
A temetés nagyon szép volt, én is a könnyeimmel küszködtem, habár úgy igazán személyesen nem ismertem osztálytársam apját. Sokmindenen elgondolkoztam, és sokmindenre is jutottam, amit inkább nem részletezk mert órákba telne. Az viszont biztos, hogy az élet nagyon rövid ezért mindenki igyekezzen minden egyes percét élvezni, még akkor is, ha ez időnként nehéz.