Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor meg teljesen felesleges volt belevonnod DDR-t,mert fogalmad sem lehet,ahogy nekünk sem,h ilyen éles szituban mit csinált volnahuevos írta:elolvastam, s ennek szólt az utolsó mondat...ozsimiki írta:Boixos talán itt a legnagyobb Roma fan,de nézdd meg mit írt Ő is....szép volt DDRtől az biztos,de ilyen helyzetben inkább szntem csúnya maradt volna ő is
“You can talk as much as you like about the goal but these things happen in football. It only served to get us a point.” Asked whether the goal compared to that of Maradona, the Argentine responded “to compare me to Maradona is of no use; he’s unique. I don’t try to replicate what he’s done, they’re simply plays that are produced in the game.”
Hát ha neked nem... Nekem nagyon sokat jelent az a gól így is.Ádám02 írta:Igen...végülis a másik maradonás gólja is amit a félpályától indulva rugott be az sem ér már igy utólag semmit!
elolvastam, s ennek szólt az utolsó mondat...ozsimiki írta:Boixos talán itt a legnagyobb Roma fan,de nézdd meg mit írt Ő is....szép volt DDRtől az biztos,de ilyen helyzetben inkább szntem csúnya maradt volna ő is
Hát igen..ez a dolog szépséghibája..mindig akkor lövi az emlékezetes találtaokat,amikor az nem ér szinte semmit...Ádám02 írta:Maradonás volt csak nem ért annyit sajnos!!!Zsolti írta:Elég Maradonás volt!
Sztem jól csiálta...más se csinálta volna másképp!![]()
Azért túlzásokba ne essünkRoniee21 írta:Igaza van Rivaldo11-nek ! Ez nem más MINT Zsenialitás!
de rossinak a vb-n kellett volna eszébe jutnia hogy sportember...huevos írta:hanem megtette
ahogy De Rossi is, csak neki utána felvillant az agyában, hogy mi SPORTEMBEREK vagyunk....
Jó,de sosem tudhatod,h ilyen kiélezett helyzetben DDR mit tett volna...Sportemberek meg minden,a Bíro meg bíro,akinek az ilyet ÉSZRE KELL VENNIE! Nem tette,hibázott.ez van! Olyan,mintha egy 11est befújnak a semmire...huevos írta: hanem megtette
ahogy De Rossi is, csak neki utána felvillant az agyában, hogy mi SPORTEMBEREK vagyunk....
és nem számít hogy ki az ellenfél, mi a tét, hol játszunk, minden körülmények között helytelen volt
én is így gondolom, sajnálom...Shandor írta:Nem lett a szememben kevesebb semmivel Messi, de elszalasztott egy akkora lehetőséget, ami többet nem lesz. Sporttörténelmi tett lett volna.
így van. erről szól a dal.Rivaldo11 írta:Lehet, sokan nem értenek egyet velem, de ez a gól is csak a zsenialitását mutatja. Egy pillanat alatt felismerte, hogy ezt kell tennie, és meg is tette...Mit kockáztatott? Max. egy sárgát.
Az vesse rá az első követ, aki nem csinálta volna meg a helyében.
Én egyre jobban bánom, hogy nem ezt tette. Komolyan.Zozzy 5 írta:Óóó persze. Vallja is be, hogy kezezett és ne kérje a gólt, nem?
Okos vagy!!!! 90ezer ember, utolsó elötti forduló, a góllal első a csapat, szted ezek után az az első, h lelkiismeret furdalás, mert szabálytalan a gólóóm?!!!Los Banditos írta:Csak akkor legalább ne örült volna annyira magának a gólja után.![]()