Grat a Madridnak, bár nem érdemelték meg, ahogy a Barca sem érdemelte volna meg. A végén a koncentrációjuk jobb volt sajnos, nem kell ismételnem hány meccset engedtünk ki a kezünkből. Hozzátenném, hogy ugyan rossz cserék ide vagy oda, a szerencse sem a Barca mellett állt. Egyébként a Reál focija, amit tudnak, sehol sincs egy jó formában lévő Barcáétól. Mondjuk nem sok meccsüket láttam, de ezen az estén is ez látszott. Beckham távozásával úgy érzem sokat veszítenek. Amit ők csinálnak, az grundfoci. Szó szerint.
Az lett volna a legjobb ha a Sevilla nyeri meg a bajnokságot. Ők se mindig játszottak jól, de remekeltek a kupaporondon.
Jövőre más lesz a helyzet a csapatok motivációjával. A Barcától mindenképp javulást várok, a Reálban viszont nem vagyok biztos. Elkövethetik azt a hibát amit idén a katalánok, de az is lehet, hogy sok év sikertelenség után egészséges önbizalmat szereznek.
Másrészről nagyon remélem hogy hosszú távon mindkét gárda képes lesz tartani a lépést az egyre jobb angolokkal, és az olasz topcsapatokkal.
Több értelme lenne, meg az én májamat is jobban hízlalná, ha erre reagálnátok, és nem foglalkoznátok a néhány idetévedt 14 éves madridistákkal..