HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 17:22:50

ozsimiki írta:
Raziel írta:megnéztem a portrédat....énis kivel vitatkozok :shock: :lol: :lol: volt már csajod :?: :lol:
Aha,jelenleg Ő is megmosolyog téged.... :wink: nah akkor írsz bemutatkozást? Vagy csak így nagy a szád?

Gondolom nagyon nagy menő lehetsz....otthon elmenő... :wink: :lol: :lol:

de 10évesen az is teljesítmény :wink: :twisted: :lol:

Amúgy ő lenne Raziel (allias H.G. :wink: )

http://kepfeltoltes.hu/070620/Raziel_ww ... es.hu_.jpg

bakker tudtam,h sötét vagy,de h ennyire... :lol:

idősebb vagyok mint te... :roll: pár hónappal.Na de nincs időm ilyen emberekre,örülj hogy visszairtam neked.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 17:10:57

Raziel írta:megnéztem a portrédat....énis kivel vitatkozok :shock: :lol: :lol: volt már csajod :?: :lol:
Aha,jelenleg Ő is megmosolyog téged.... :wink: nah akkor írsz bemutatkozást? Vagy csak így nagy a szád?

Gondolom nagyon nagy menő lehetsz....otthon elmenő... :wink: :lol: :lol:

de 10évesen az is teljesítmény :wink: :twisted: :lol:

Amúgy ő lenne Raziel (allias H.G. :wink: )

http://kepfeltoltes.hu/070620/Raziel_ww ... es.hu_.jpg

bakker tudtam,h sötét vagy,de h ennyire... :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 17:04:21

megnéztem a portrédat....énis kivel vitatkozok :shock: :lol: :lol: volt már csajod :?: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 16:48:52

Raziel írta:
ozsimiki írta:Pont most 7végén :?: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Grecki nem is rossz ötlet nem :?: :twisted: :lol:
pont most ja,na mostmár kopás :wink:
De kár már mész is :?: :roll: :lol: :lol:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.20. 16:41:20

ozsimiki írta:Pont most 7végén :?: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Grecki nem is rossz ötlet nem :?: :twisted: :lol:
Hehe :lol: :lol: :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.20. 16:40:03

Raziel írta:
grecki írta:Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Májki, Raziel mióta ekkora Hamilton szurkoló? Korábban is formaegyezett veletek az f1topicban?

Kezd már el te is,omg :lol: :lol: :lol: .Nem f1eztem velük az f1 topicban kedves grecki :lol: még vmi kérdés, hétvégére megbeszélünk vhol egy talit,autogrammokat szivesen adok... :lol: Abból is csak veszekedés lenne hogy én oda mit irok,mert a ferrari sehol nincs....
Pont erre vágytam, mit szólnál, ha az Üllői útnál találkoznánk? :lol:
Csak ez is egy érdekes egybeesés... Gondoltam megkérdezem, hátha ez is beletrafál. Amúgy a te dolgod, nem akarok beleszólni, mindenki annak szurkol, akinek akar... Csak kicsit könnyen felülsz a bandwagonra...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 16:39:40

pont most ja,na mostmár kopás :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 16:38:21

Pont most 7végén :?: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Grecki nem is rossz ötlet nem :?: :twisted: :lol:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 16:37:07

grecki írta:Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Májki, Raziel mióta ekkora Hamilton szurkoló? Korábban is formaegyezett veletek az f1topicban?

Kezd már el te is,omg :lol: :lol: :lol: .Nem f1eztem velük az f1 topicban kedves grecki :lol: még vmi kérdés, hétvégére megbeszélünk vhol egy talit,autogrammokat szivesen adok... :lol: Abból is csak veszekedés lenne hogy én oda mit irok,mert a ferrari sehol nincs....
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 16:36:24

Szerinted :?: :roll: :lol:

Semmit se.....még Te is többet írsz oda szntem.... :wink: Milyeeeeen érdekes....nemde?
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.20. 16:33:11

Shandor írta:
grecki írta:Nem, a Pénzügyi és Számviteli Terroriskolába járok... Sajnos... :wink:

Anal (Los és Zozzy ne gondoljatok rosszra, amit ti csináltok az más... :lol: )
Valszám
Opkut1-2
Stat1-2
Számtech1-2-3

De hála az égnek egyikkel sem kell már foglalkoznom...
Többnek tűnik, mint a mienk, úgyhogy külön GRAT! :wink:
Köszike... 8)
csak már [auto_cenzúra] meg kellett volna csinálnom, de hát, nem szeretek tanulni, meg suliba járni... :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.20. 16:32:41

Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Májki, Raziel mióta ekkora Hamilton szurkoló? Korábban is formaegyezett veletek az f1topicban?
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 16:30:06

ozsimiki írta:
Raziel írta: Nyugodtan...mondtam már hogy magaddal foglalkozz.A nagy fradi miatt van ekkora szád,nem tetszik hogy még 1évig maradnak.Attól még járhatsz meccsekre :lol: csak nem szeretem mikor egy olyan ember dirigál akinek semmi köze nincs hozzá és akitől nem fogadom el,ha modik szolnak,akkor veszem a lapot.
Év közben nem volt biztos,h maradnak másodosztályban,mégis megvédtem a jogtalan [auto_cenzúra] :wink: Vagy Te máshogy emlékszel?

Amúgy annyi közöm van védeni a Fradit,mint neked szidni...amúgy már írtam,h a modik is szóltak már RÁd,és nem csak egy modi veszi észre a fórumról ha folyamatosan csak szítod a feszkót :wink: De abban igazad van,h az Ő feladatuk lépéseket tenni..viszont BÁRKI (én is) szólhatok ha nem tetszik....

Te meg foglalkozz a csapatoddal,aszhem DVTK,ne a Fradival :wink:
......
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.20. 16:28:17

grecki írta:Nem, a Pénzügyi és Számviteli Terroriskolába járok... Sajnos... :wink:

Valszám
Opkut1-2
Stat1-2
Számtech1-2-3

Többnek tűnik, mint a mienk, úgyhogy külön GRAT! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 16:26:51

Raziel írta: Nyugodtan...mondtam már hogy magaddal foglalkozz.A nagy fradi miatt van ekkora szád,nem tetszik hogy még 1évig maradnak.Attól még járhatsz meccsekre :lol: csak nem szeretem mikor egy olyan ember dirigál akinek semmi köze nincs hozzá és akitől nem fogadom el,ha modik szolnak,akkor veszem a lapot.
Év közben nem volt biztos,h maradnak másodosztályban,mégis megvédtem a jogtalan [auto_cenzúra] :wink: Vagy Te máshogy emlékszel?

Amúgy annyi közöm van védeni a Fradit,mint neked szidni...amúgy már írtam,h a modik is szóltak már RÁd,és nem csak egy modi veszi észre a fórumról ha folyamatosan csak szítod a feszkót :wink: De abban igazad van,h az Ő feladatuk lépéseket tenni..viszont BÁRKI (én is) szólhatok ha nem tetszik....

Te meg foglalkozz a csapatoddal,aszhem DVTK,ne a Fradival :wink:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 16:19:45

ozsimiki írta:Szájkaratézok :?: :lol: :lol: :lol: nézz be a portrékba,ott megtalálsz rólam infókat,én vállalom a véleményem...ekkora szád van,érdeklődve várom a bemutatkozásod :wink:

Amennyiszer szapulsz egy csapatot,jogtalanúl,annyiszor leszel kioktatva....amúgy a modik is szóltak már rád,nem is egyszer...úgyhogy psztttttttttt

VAgy ez jobban tetszik? :arrow: pfffffffffffffffffffffffffffffff :lol: :lol:

Amúgy Game kollega is rövidesen leírja Rólad a véleményét gondolom ide,ha én már elkezdtem,nem kell sokat várnod rá :wink: Meg fogsz lepődni.... :lol:
Nyugodtan...mondtam már hogy magaddal foglalkozz.A nagy fradi miatt van ekkora szád,nem tetszik hogy még 1évig maradnak.Attól még járhatsz meccsekre :lol: csak nem szeretem mikor egy olyan ember dirigál akinek semmi köze nincs hozzá és akitől nem fogadom el,ha modik szolnak,akkor veszem a lapot.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.20. 16:15:58

Are you ready to rumble?!?!?!?!?!?!? (Michael Buffer)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 16:15:13

Szájkaratézok :?: :lol: :lol: :lol: nézz be a portrékba,ott megtalálsz rólam infókat,én vállalom a véleményem...ekkora szád van,érdeklődve várom a bemutatkozásod :wink:

Amennyiszer szapulsz egy csapatot,jogtalanúl,annyiszor leszel kioktatva....amúgy a modik is szóltak már rád,nem is egyszer...úgyhogy psztttttttttt

VAgy ez jobban tetszik? :arrow: pfffffffffffffffffffffffffffffff :lol: :lol:

Amúgy Game kollega is rövidesen leírja Rólad a véleményét gondolom ide,ha én már elkezdtem,nem kell sokat várnod rá :wink: Meg fogsz lepődni.... :lol:
Kép
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.06.20. 16:15:10

Raziel írta:
ozsimiki írta:
Raziel nálad nem csak Én,de mindenki más is okosabb itt,még r.m.c.f. is,ami nagy szóóó :oops: :wink:

Semmi mást nem csinálsz,csak ahogy lehet elkezded szidni a Fradit...ebből áll az intelligenciád itt....na meg fényezed a M.U.-t+amióta jópáran megemlítették,h ez egy BARCA fórum,irogatsz a BARCA vs. Realba...ennyit csinálsz :roll:
1,Te nem vagy senkimse,meg h jössz ahhoz h lenézel?mondtam már egy párszor hogy magaddal foglalkozzál öcsém,ne szájakaratézzál forumon keresztül :evil:

2.Nem csak azóta irok a barca vs real-ba miota szoltak,előtte is irtam,azóta is irok.Nem fényezen az Man Ud,már régen nem irtam rólluk semmit...

3.téma lezárva,a fradit utálom soha nem fogom szeretni,szerintem ez is az én dolgom,ne köss bele mindenbe,más is tud normálisan velem beszélni pl Game90...

És többet nem akarom hallani se tőlled ,sem senki mástól hogy én hova irok,meg mit,meg milyen kép van nekem betéve stb.ha rosszat irok akkor LM19 v. Vito ugyis szól...erről ennyit.
Azért össze ne vesszetek! :roll:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.20. 16:14:35

Tudom, hogy nem kellene beleszólnom, de azért. :lol: Neked inkább csókolomot kellene mondanod Mikinek, nem öcsémnek hívni. :roll:

Az első hozzászólásaidat ha megnézzük, akkor még a Bajnoki topicba írtál a Barçáról és akkor még csak annyit mondtál a Manchasterről, hogy milyen jól megy nekik. Azóta egy picit megváltoztál. :roll:

Az egy dolog, hogy utálod a Fradit, de azért ennyire betegesen nem kellene minden hozzászólásodban a zöld-fehéreket pocskondiáznod. :roll:
in to exile
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.20. 16:10:05

ozsimiki írta:
Raziel nálad nem csak Én,de mindenki más is okosabb itt,még r.m.c.f. is,ami nagy szóóó :oops: :wink:

Semmi mást nem csinálsz,csak ahogy lehet elkezded szidni a Fradit...ebből áll az intelligenciád itt....na meg fényezed a M.U.-t+amióta jópáran megemlítették,h ez egy BARCA fórum,irogatsz a BARCA vs. Realba...ennyit csinálsz :roll:
1,Te nem vagy senkimse,meg h jössz ahhoz h lenézel?mondtam már egy párszor hogy magaddal foglalkozzál öcsém,ne szájakaratézzál forumon keresztül :evil:

2.Nem csak azóta irok a barca vs real-ba miota szoltak,előtte is irtam,azóta is irok.Nem fényezen az Man Ud,már régen nem irtam rólluk semmit...

3.téma lezárva,a fradit utálom soha nem fogom szeretni,szerintem ez is az én dolgom,ne köss bele mindenbe,más is tud normálisan velem beszélni pl Game90...

És többet nem akarom hallani se tőlled ,sem senki mástól hogy én hova irok,meg mit,meg milyen kép van nekem betéve stb.ha rosszat irok akkor LM19 v. Vito ugyis szól...erről ennyit.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.20. 15:47:00

Nem, a Pénzügyi és Számviteli Terroriskolába járok... Sajnos... :wink:

Valszám
Opkut1-2
Stat1-2
Számtech1-2-3

Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.20. 14:39:22

grecki írta:Basszus, tegnap elfelejtettem...

Kissé elcsúszva (kábé két évvel...), de törve nem :lol: leszigorlatoztam módszertanból, úgyhogy soha, de soha, de soha többé nem kell se matekot, se operációkutatást, se ki-beb'aszott statisztikát tanulnom! HOGY ROHADJANAK MEG!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon bme-s mateknak tűnik.. Az is? (nekem matekB1, matekB2, operációkutatás és stat a módszertani szigorlat anyagom, csak azért kérdem! :wink: )
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 14:18:39

De 2-es is lehete volna! Jó az, lényeg megvan! Grat!
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.20. 14:16:20

Tegnap ismét vizsgáztam szemantika és pragmatikából. Hálistennek 3-an maradtunk, és mivel sem a professzor sem a tanársegéd nem ért rá, ezért egy könyvtáros nő felügylet ránk, aki össze vissza járkát... :D Kb. megbeszélgettük, hogy miről írünk, milyen példákat írunk a szövegből, tehát kb. egyforma volt a 3 zh. Erre meg megtudjuk a jegyet: 4-3-2. :lol: Sajnos én voltam a 3-as, pedig simán 5ös is lehetett volna.

De a lényeg, hogy soha többet nem kell annak a hentes mocskos utolsó emberevő kethsegnek az órájára járnom! :twisted: 8)
Lezárt